Meer resultaten voor schapendoes

schapendoes

Marjolein Flobbe: Schapendoes liefhebber, avonturier, fotograaf.
Karakter en opvoeding van de schapendoes Schapendoeskennel van de Roeskebeer.
Hoewel nog slechts een enkele does een taak heeft bij de schaapskudde, verloochent het ras ook als huishond zijn herdersafkomst niet. De schapendoes is erg beweeglijk, gaat soepel en gemakkelijk, is erg wendbaar en bijzonder attent op de bewegingen van zijn mensen.
Nederlandse Schapendoes Rashondenwijzer.
De Schapendoes is een typische schaapsherderhond, waarvoor moet hij zelfstandig kunnen werken. De Nederlandse Schapendoes is een lichtgebouwde langharige hond met een schofthoogte van 40 tot 50 centimeter, waarbij de schofthoogte van reuen ligt tussen de 43 en 50 centimeter, voor teven is dat 40 tot 47 centimeter.
Schapendoes Wikipedia.
De schapendoes is een van oorsprong uit Nederland afkomstige herdershond. De Nederlandse schapendoes is een lichtgebouwde langharige hond met een schofthoogte van 40 tot 50 centimeter, waarbij de schofthoogte van reuen ligt tussen de 43 en 50 centimeter, voor teven is dat 40 tot 47 centimeter.
Schapendoes.
Over de Schapendoes is niet veel bekend anders dan dat hij hoe kan het ook anders werd ingezet als hoeder en bewaker van schapen. Deze baan heeft hij echter al jaren geleden verruild met een plekje in huis waar hij met name als sportieve, waakse hond wordt gehouden.
Puppen Schapendoes.nl.
Vragenlijst overlijden / gezondheidsprobleem. Stichting Schapendoes 1947. International Schapendoes Federation. Op deze site kunt u alle dekkingen en nesten vinden die gefokt zijn volgens het fokreglement van vereniging De Nederlandse Schapendoes. Het is de bedoeling geïnteresseerden zelf contact opnemen met de fokkers.
Welkom op de site van de schapendoes kennel de Bonte Boelenham.
Er zijn puppy's' geboren, klik hier voor informatie. Schapendoes kennel v/d Bonte Boelenham is ontstaan toen we zijn gaan fokken met onze schapendoezen. De naam Bont is ontstaan doordat een schapendoes nooit het zelfde is van aftekening dus daarom bont.
Schapendoeskennel het Haskerhs ras info.
Kunt u dan nog steeds lachen, dan heeft u met een schapendoes een speelse en vrolijke kameraad, een vriend voor het leven. Wij hebben meerdere schapendoezen, reuen en teven en hebben van tijd tot tijd puppy's' gefokt uit honden van kampioensafstamming.

Contacteer ons

mastiff
pyreneese berghond
berner sennen pups te koop
beagle hond
schapendoes
kuvasz
cairn terrier pups
berner sennen
american akita
norwich terrier