Zoeken naar schapendoes

schapendoes

licg.nl Nederlandse Schapendoes.
De schapendoes is intelligent, geef hem dus ook geestelijk iets te doen, bijvoorbeeld met clickertraining, puzzels en speurspelletjes. De Schapendoes is geschikt voor allerlei sportieve activiteiten, zoals behendigheid, doggydance, flyball, dogfrisbee, triathlon maar ook lange wandelingen, schapen drijven of gehoorzaamheidstraining.
De Schapendoes Van Deerne Dartel.
In het verleden was de Schapendoes een echte herdershond met alle eigenschappen die daarbij horen. Hij was vlug, lenig en had een groot uithoudingsvermogen. Dit vind je nog terug in de hedendaagse Schapendoes. Ook is het een intelligente, zelfstandig denkende hond.
Schapendoes Rassen Honden Hondenrassen.
De honden zijn gemiddeld 50 cm hoog, de teven zijn iets kleiner 40 tot 47 cm. De ogen van de honden zijn donker van kleur maar niet altijd goed zichtbaar vanwege de flinke haarmassa bij de Schapendoes. De vacht van de honden is dicht, de honden hebben lang haar en het is erg warrig.
Welkom op de site van de schapendoes kennel de Bonte Boelenham.
Er zijn puppy's' geboren, klik hier voor informatie. Schapendoes kennel v/d Bonte Boelenham is ontstaan toen we zijn gaan fokken met onze schapendoezen. De naam Bont is ontstaan doordat een schapendoes nooit het zelfde is van aftekening dus daarom bont.
Ras informatie schapendoes MaxLuna.
Als je de Schapendoes consequent maar met zachte hand aanpakt en veel beloont, leert hij snel en makkelijk. De Schapendoes is een vriendelijk speels en open hond dat het goed met alles en iedereen kan vinden. De Schapendoes is langharig in alle kleuren voorkeur blauw grijs, zwart.
Vind u hier uw toekomstige hond? Doggy.net Schapendoes Rasbeschrijving.
De Nederlandse Schapendoes is zonder twijfel verwant aan de Bobtail, aan de Hongaarse Puli en Pumi en aan de Chien de Brie Briard. Vroeger hielp de Schapendoes bij de schaapskudden, maar met het uitserven van de kudden leek ook dit ras bijna te verdwijnen.
Vind schapendoes op Marktplaats.nl.
26, Gram levering: op voorraad, direct leverbaar deze fraai afgewerkte zilveren schapendoes ketting hanger wordt geleverd. Zilveren Schapendoes ketting hanger groot. Bestel nu deze fraaie zilveren schapendoes ketting hanger groot materiaal: 925/000 sterling zilver afmeting in mm: ca. 27 X 15 mm.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.

Contacteer ons

mastiff
pyreneese berghond
berner sennen pups te koop
beagle hond
schapendoes
kuvasz
cairn terrier pups
berner sennen
american akita
norwich terrier