Resultaten voor pyreneese berghond

pyreneese berghond

Pyreneese Berghond De Nieuwe Hond.
De Pyreneese Berghond heeft erg veel beharing. Geef de hond eenmaal in de week een grondige borstelbeurt. Is de Pyreneese Berghond in de verharingsperiode dan zal hij vaker geborsteld moeten worden. Hiervoor kunt u een pinnenborstel en een harkje gebruiken.
MAC3 Pyreneese Berghonden.
06-03-2016 De trofeeƫn van Belgiƫ zijn uitgereikt op de ALV.: MacThree's' Lord Logan Meest Winnende Pyreneese Berghond reu 2015 eig Bernardine Artz Elbertse. MacThree's' Omayra Meest Winnende Pyreneese Berghond pup teef 2015 eig Toshiko Shigeno. MacThree's' No Limit Meest Winnende Pyreneese Berghond teef 2015.
Pyrenese Berghond Pedigree.
Een nieuwe hond. De Pyreneese Berghond in Amerika bekend als de Great Pyrenees en in Frankrijk als de Grand Chien de Montagnes des Pyrenees roept altijd de nodige superlatieven bij je op. Zijn majestueuze schoonheid, waardigheid, koninklijke houding en het aura van zelfverzekerdheid die karakteristiek zijn voor het ras blijven je eeuwig bij.
links van Pyreneese Berghond.
Links van de Pyreneese Berghond. sorteren op land. Nederlandse Vereniging van Liefhebbers van de Pyreneese" Berghond." Secretaris: Claire Billet. 5614 GJ Eindhoven. Secretaris: Claire Billet: 040-2119734. Pupinfo: Diny Verheij-Kleinendorst: 0115-622682. de la Belletire. Schieferweg 1, Leykaul. 0032 80 88 18 00.
TheraPYR4Dogs.
U leert beter om te gaan met uw probleemgevende hond, u zult uw hond beter begrijpen en ik leer u onder begeleiding wat u zelf kunt doen om het gedrag in betere banen te leiden zodat het voor u en uw hond allemaal een stuk aangenamer wordt. De naam TheraPYR4Dogs is deels afgeleid van de Pyreneese Berghond waar ik al jaren liefhebber en eigenaar van ben, dit wil echter niet zeggen dat TheraPYR4Dogs er alleen voor dit ras is maar uiteraard voor alle honden.
Symfonie van Merode Pyreneese Berghond / Leonberger kennel.
Wij zijn een kennel / fokker van Pyreneese Berghonden en Leonbergers De doelstelling van onze kennels Symfonie van Merode en Concerto di Tulgaardis te fokken met gezonde honden die zo goed mogelijk het ideaalbeeld van de originele Franse Pyreneese Berghond en Duitse Leonberger rasstandaard benaderen.
Pyrenese berghond Hondencentrum.
De Pyrenese berghond wordt zowel fysiek als mentaal traag volwassen, maar men moet hem opvoeden voordat hij te groot en zelfstandig wordt. Hij is attent, waaks, intelligent en relatief zelfstandig. De Pyreneese Berghond heeft een snelle en consequente opvoeding nodig.
Schapenboer schaft Pyrenese berghonden aan om wolven af te schrikken RTV Noord.
Schapenboer schaft Pyrenese berghonden aan om wolven af te schrikken. woensdag 28 maart 2018, 1916.: Hoe zorg je er als boer voor dat een wolf niet bij je schapen kan komen? Schapenboer Mike van der Most uit Leek denkt de oplossing te hebben.

Contacteer ons

mastiff
pyreneese berghond
berner sennen pups te koop
beagle hond
schapendoes
kuvasz
cairn terrier pups
berner sennen
american akita
norwich terrier