Meer resultaten voor mastiff

mastiff

Engelse Mastiffs Hillse Mastiffs.
Onze kat Chris, trekt haar eigen plan, maar blijft uiteraard de baas over het hele spul. Eens zei iemand tegen ons: Met een Mastiff moet je elke dag weer lachen. En dat klopt! Wil je meer weten over de Engelse Mastiff?
Mastiffs WorldExplorer.
Dit verklaart hun natuurlijke defensieve neigingen. Niet iedereen die zich aangetrokken voelt tot deze giganten kwalificeert zich als een goede eigenaar van een Mastiff. Deze honden hebben een eigenaar nodig die niet bang is om streng te zijn voor de hond.
Mastiff.
De rasverenigingen; Old English Mastiff Club Nederland en Vereniging van Mastiffliefhebbers zijn bezig met de gezondheid van de Mastiff. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren: Heupdysplasie, elleboogdysplasie en het ECVO-oogonderzoek.
Mastiff, reus onder de honden Dier en Natuur: Huisdieren.
Boerboel de mastiff uit Zuid-Afrika Boerboel betekend letterlijk Een grote boerderijhond met onzekere oorsprong Deze lenig maar stevig gebouwde mastiff is. Argentijnse dog De argentijnse dog, een jachthond die zeer trouw is aan zijn gezin, die een rasechte beschermer is van kleine kinderen.,
Tibetaanse Mastiff.
Het opvoeden van de jonge Tibetaanse Mastiff bestaat met name uit het voorkomen van ongewenst gedrag. Zijn zelfstandige karakter verleidt menig Tibetaanse Mastiffbezitter om hem lekker zijn gang te laten gaan Dit is niet verstandig omdat de gemiddelde Tibetaanse Mastiff van nature een behoorlijk zelfstandige hond is en overeenkomstig kan handelen wanneer hij vindt dat er opgetreden moet worden.
Tibetaanse mastiff/Do khyi/Tibetan mastiff kennel DEKYI CHAMPA Startpagina Facebook.
Dekyi Champa M-litter 25, week old. Tibetaanse mastiff/Tibetan mastiff Dekyi Champa M-litter puppies 25, week old. Tibetaanse mastiff/Do khyi/Tibetan mastiff kennel DEKYI CHAMPA heeft een nieuwe foto toegevoegd. 21 december 2016. Tibetaanse mastiff/Do khyi/Tibetan mastiff kennel DEKYI CHAMPA heeft een foto van Jean-Pierre Van Hoegaerden gedeeld.
Mastiff Rassen Honden Hondenrassen.
Werkhonden en gezelschapshonden. De Mastiff is een grote hond, daarom hebben zij ook veel beweging nodig. Ze vinden het heerlijk om te bewegen en hebben de ruimte nodig om zich te kunnen bewegen. Qua vachtverzorging is er bij de Mastiff niet veel tijd nodig, ze hebben namelijk een korte vacht.
Vind mastiff in Honden Bulldogs, Pinschers en Molossers op Marktplaats.nl.
Tibetaanse Mastiff Club. Tibetaanse Mastiff Do Khyi Tibetaanse berghond. Attentie aankoop pup de tibetaanse mastiff club waarschuwt tegen hondenhandelaren die helaas nu actief zijn met de verkoop van tibetaanse mastiff pups uit oost-europa. Wenst u een tibetaanse mastiff pup te kopen?

Contacteer ons

mastiff
pyreneese berghond
berner sennen pups te koop
beagle hond
schapendoes
kuvasz
cairn terrier pups
berner sennen
american akita
norwich terrier