Resultaten voor kuvasz

kuvasz

Kuvasz puppy kopen? Alle informatie over de Kuvasz op een rij!
De Kuvasz is een goed geproportioneerde hond en straalt adel en kracht uit. Hij is langer dan hij hoog is, en is onvermoeibaar. De bovenvacht van de Kuvasz is hard, grof en gegolfd, zijn ondervacht is een stuk fijner en wollig.
Home.
Ja en dan, dan zijn wij voorlopig niet uitgepraat over ons ras! Samen met de Kuvasz en de Newfoundlanders hebben we veel plezier en genieten elke dag van hun gekke streken. Elke dag hebben ze wel een verrassing voor ons.
Hondenrassen: Kuvasz Dier en Natuur: Huisdieren.
De Kuvasz werd gehouden uit traditie. Er werd ook niet meer zuiver gefokt met deze hond. Pas na de Tweede Wereldoorlog begon men weer te fokken met de Kuvasz. Deze grote witte hond heeft een lange, golvende tot krullende vacht.
Kuvasz Information, Characteristics, Facts, Names.
If it is not actively working as a flock guardian it needs to be taken on a daily, long brisk walk or jog. 3 stars Moderate Maintenance: The Kuvasz has a beautiful white double coat that sheds dirt but also sheds hair.
Kuvaszkennel van de Viersenhoeve.
Over de herkomst van de Kuvasz als ras is veel geschreven en weinig bewezen. De Kuvasz moet omstreeks de 12e eeuw door de Kumanen naar Hongarije zijn gebracht, later door Koning Matthias voor hofjachten op rood en zwart wild zijn gefokt.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Wie heeft er een Kuvasz? wat is jullie ervaring met dit ras?
Ik heb sinds 3 weken een Kuvasz pup van 5 maanden inmiddels, en kwam laatst een man tegen met een volwassen kuvasz, en die heeft mij toch wel een beetje laten schrikken, deze man vertelde mij dat zijn hond zeer dominant was, en dat hij nooit los kon van de riem, en hij leek er echt oprecht spijt van te hebben dat hij een kuvasz gekocht had.
Welkom.
Kuvasz Honden rassen Honden.
De Kuvasz moet ongeveer rond de 12e eeuw door de Kumanen naar Hongarije zijn gebracht. De Kuvasz werd vroeger ten tijde van koning Matthias, aan het hof gebruikt voor de bewaking. Vanwege z'n' witte vacht was de Kuvasz goed herkenbaar in het donker, ook voor de schaapherder.

Contacteer ons

mastiff
pyreneese berghond
berner sennen pups te koop
beagle hond
schapendoes
kuvasz
cairn terrier pups
berner sennen
american akita
norwich terrier