Op zoek naar cairn terrier pups?

cairn terrier pups

Cairn Terrier Dogs and Puppies for sale in the UK Pets4Homes.
Please read our Cairn Terrier breed buying advice page first, or try our useful Dog Breed Selector to find the perfect dog breed. Read our Cairn Terrier breed advice or use our Dog Breed Selector to find the perfect dog breed. Dog Breed Selector. Cairn Terrier Pups Stunning Non Moulting Puppies.
Cairn Terrier rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Puppies te koop. Voor honden en pups uit een goed nest! Puppies te koop. Zoek een hondenras. Zoek een ras in de bibliotheek.: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. Kies hier een rasgroep. Herdershonden en veedrijvers behalve de Zwitserse Sennenhonden. Pinschers en Schnauzers, Molossers, Zwitserse Sennenhonden. Spitzen en Oertypen. Lopende Honden, Zweethonden en verwante rassen. Retrievers en waterhonden. niet door de FCI erkende rassen. Rasbeschrijving Kennels Advertenties. van t Goln Hammerk. van het Wiringher Eiland. Het ras komt uit de Schotse Hooglanden. Cairn Terriers werden gefokt voor de jacht op otters, vossen en dassen. Cairns" zijn stapels stenen in de rotsen waarin terriers wegvluchtend wild moesten volgen. Het is een aanhankelijk en moedig hondje met weersbestendige vacht. Het is zelden weerspannig en vormt een ideale gezinshond. De Cairn Terrier is energiek en is gek op wandelen in de velden het is immers een verwoed bestrijder van knaagdieren.
Cairn Terriër kennels in Nederland Doggo.nl.
Cairn Terriër kennels in Nederland. Sinds 1997 zijn wij in het bezit van Cairn Terriers. Wij zijn een kleine kennel en fokken gemiddeld één nestje per jaar. Onze honden leven bij ons in een huiselijke kring, waar de pups ook worden gesocialiseerd, daar hechten wij veel waarde aan. Hondenfokker Meer info. Kleine Cairn Terrier kennel.
Puppyplaats.nl Cairn Terriër pups aangeboden.
Cairn terrier pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie cairn terrier dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken. Al onze cairn terrier pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een Europees paspoort.
Cairn terrier kennel Witty Wonders, cairn terrier fokker, n.c.t.c. cairn terrier.
Waggish Comrades Cairn Terriers waggishcomrades.nl.
Ozan Belkis Tr Jump for joys Fairytale Watson 2 U res. VDH en Cobby body slippery when wet Nala 1U in de Veteranen klasse VDH-CAC KFT Inmiddels is ze Duits VDH en. 0 / Waggish Comrades / september 09, 2017. De Cairn terriër. Certificaten en Diplomas. Rasstandaard Cairn Terrier.
Cairn Terriër Pedigree.
Cairn Terriërs waren een van de eerste oorspronkelijke rassen van Schotland, afkomstig van de Schotse Hooglanden en de eilanden voor de westkust. De Cairn wordt sinds mensenheugenis gefokt om zijn speurzin waarmee hij kleine schadelijke dieren uit de spleten en holen in de rotsen cairns in deze streken haalde.
Cairn Terrier.
De rasvereniging; Nederlandse Cairn Terrier Club is bezig met de gezondheid van de Cairn Terrier. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij voor de ouderdieren geen onderzoeken verplicht. De pups dienen onderzocht te zijn op levershunt.

Contacteer ons

mastiff
pyreneese berghond
berner sennen pups te koop
beagle hond
schapendoes
kuvasz
cairn terrier pups
berner sennen
american akita
norwich terrier