Meer resultaten voor american akita

american akita

American Akita rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Een American Akita laat weinig van zich horen omdat hij van nature geen blaffer is, maar als hij van zich laat horen moet je er aandacht aan schenken en het onderzoeken. Onderschat ook nooit het beschermende instinct van de American Akita.
Vind amerikaanse akita op Marktplaats.nl.
Mooie 8 weken oude amerikaanse akita pup te koop wegens mijn nieuwe werk is het niet te doen om voor de pup te zogen en hoop ik en leuk nieuw onderdak voor de pup te vinden hij heeft en paspoort en is inge├źnt ook geef ik en mooie luxe slaap mand mee heeft u interesse dan hoor ik graag van u. American akita pups Amerikaanse akita puppies.
American Akita informatie over de American Akita Royal Canin.
Deze hond trok de fokkers enorm en ze zijn dan ook met deze hond verder gaan fokken. Rasbeschrijving American Akita. De oorsprong van de American Akita is gelijk aan die van de Akita. De Akita werd in de provincie Akita op Honshu-eiland ontwikkeld.
American Akita.
Vriendelijk, alert, gehoorzaam, waardig, leergierig en moedig. De American Akita kan dominant zijn en dient met vaste hand maar niet hard en zeer consequent te worden opgevoed. De rasvereniging; Nippon Inu is bezig met de gezondheid van de American Akita.
American akita OMyDog.
Wachtwoord vergeten Een account aanmaken. Spitsen en honden van het oerhondtype / Keeshonden en oertypen Aziatische keeshonden American akita FCI: 344. Alle fokkers van dit ras. De Amerikaanse Akita, vroeger ook wel Great Japanese Dog genoemd, is nauw verwant aan de Japanse Akita Inu, maar heeft zich na WO II ontwikkeld als een apart type.
american-akita hondenrassen-a hond.
Konijn en knaagdieren. De oorsprong van de American Akita is gelijk aan die van de Akita. De Akita werd in de provincie Akita op Honshu-eiland ontwikkeld. Eerst heette hij Akita Matagi hond die op beren jaagt. Het is een middelgrote jachthond.
American Akita Honden Page.
De American Akita behoort tot de Rasgroep Spitsen" en oertypes." Geschiedenis van de American Akita. Het ras heeft dezelfde oorsprong als de Akita maar werd na de Tweede Wereldoorlog door fokkers in de Verenigde Staten naar eigen inzicht verder ontwikkeld.
American Akita VS Japanese Akita Highlights YouTube.
There are two separate varieties of Akita: a Japanese strain, commonly called Akita" ken" in Japan, Akita" Inu" inu" means dog" in Japanese, or Japanese" Akita" and an American strain, known as the Akita" or American" Akita.2" The Japanese strain comes in a narrow palette of colors, with all other colors considered atypical of the breed, while the American strain comes in all dog colors.The Akita has a short double-coat similar to that of many other northern spitz breeds such as the Siberian Husky, but long-coated dogs can be found in many litters due to a recessive gene.

Contacteer ons

mastiff
pyreneese berghond
berner sennen pups te koop
beagle hond
schapendoes
kuvasz
cairn terrier pups
berner sennen
american akita
norwich terrier