Zoeken naar american akita

american akita

Great Japanese Dog / Amerikaanse Akita.
In 1956 werd de Akita Club of America AKC opgericht, de American Kennel Club AKCO accepteerde het ras in oktober 1972. Helaas accepteren de Amerikaanse en Japanse rasvereniging de registratie van elkaars honden niet, zodat de deur gesloten bleef voor de introductie van nieuwe lijnen uit Japan.
Startpagina www.american-akita-akecheta.be.
Dynamic Force True Grit 1VB Best Puppy. KVN SHOW DER HOPSTREEK 2016. Dynamic Force True Grit 1VB Best Puppy. KVN SHOW DER HOPSTREEK 2016. Deel deze pagina. Probeer 123website gratis uit. Probeer 123website nu uit en krijg één maand gratis.
Het Ras: Great Japanese Dog.
Vanaf 1 januari 2000 wordt dit ras eerst als Great Japanese Dog en sinds 1 januari 2006 als American Akita door de F.C.I. Daarmee is een einde gekomen aan de jarenlange discussie over het dulden van twee types binnen n ras en wel het Japanse type, de Akita en het Amerikaanse type, nu de American Akita.
American Akita.
Great Japanese Dog American Akita per 1-1-2006. Spitsen en oertypes. De oorsprong van de American Akita is gelijk aan die van de Akita. De Akita werd in de provincie Akita op Honshu-eiland ontwikkeld. Eerst heette hij Akita Matagi hond die op beren jaagt.
AMERICAN AKITA CLUB Home Page Honden rassen en honden foto's.'
De American Akita Club werd opgericht in 1998. Door liefhebbers van het Amerikaanse type Akita die de Amerikaanse Akita ondanks alle problemen trouw bleven gedurende de moeilijke jaren welke de opsplitsing van de Akita Inu in de Amerikaanse en Japanse Akita vooraf gingen.
American akita OMyDog.
Wachtwoord vergeten Een account aanmaken. Spitsen en honden van het oerhondtype / Keeshonden en oertypen Aziatische keeshonden American akita FCI: 344. Alle fokkers van dit ras. De Amerikaanse Akita, vroeger ook wel Great Japanese Dog genoemd, is nauw verwant aan de Japanse Akita Inu, maar heeft zich na WO II ontwikkeld als een apart type.
Akita Rashondenwijzer.
Sinds 1931 wordt de Akita door de Japanse regering officieel beschouwd als deel van het nationaal erfgoed. In de Tweede Wereldoorlog kreeg het ras opnieuw een knauw, doordat het vlees van de Akita werd gegeten, en zijn vacht werd gebruikt voor de warmte.
Akita Dog Breed Information.
When a child is born, the parents will usually receive an Akita figurine signifying happiness and long life, in keeping with an old Japanese tradition. A famously loyal Akita of the 1920s named Hachiko is among Japans most cherished symbols.

Contacteer ons

mastiff
pyreneese berghond
berner sennen pups te koop
beagle hond
schapendoes
kuvasz
cairn terrier pups
berner sennen
american akita
norwich terrier