Resultaten voor vizsla

vizsla

Vizsla korthaar.
Vizsla Draadhaar is geschikt voor. Gg, UV-proef, behendigheid, VZH, fietsen, joggen, steppen, speuren, jachthondensport. De Vizsla heeft veel beweging en mentale activiteiten nodig. Let op: De kortharige variant heeft minder jachtdrift dan de draadharige Vizsla. Welk hondenras past bij jou?
Vizsla Jachthonden Jagen.nl Alles voor de jacht!
Deze hond is in staat om te werken in het bos, op het veld en in het water, ook onder extreme weersomstandigheden. Magyar Vizsla Kennel Van de Verre Hoeve. Nederlandse Magyar Vizsla kennel PANCARANS. NL Vereniging van Hongaarse Staande Honden.
Vind vizsla pups op Marktplaats.nl.
Onze uitzonderlijk mooie vizsla dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken. Al onze vizsla pups zijn inge├źnt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Bij elke vizsla pup krijgt u 2 jaar medische schriftelijke. Vizsla pups GEBOREN!
Kent iemand de Vizsla? Bokt.nl.
Maar ik ben er wel van overtuigd dat als je een Vizsla vanaf pup af aan hebt, dat de jachtdrift wat makkelijker in te dimmen is. Hoe dan ook is een Vizsla en fijn ras die volgens onderzoek geen hondenlucht om zich heen heeft hangen!:
Vizsla De Jagersvereniging.
Vizslas zijn er in twee varianten: de kortharige en de draadharige Vizsla. Beide typen zijn geschikt voor het werk in zowel het veld als in het bos en in het water. Vooral de draadharige Vizsla verdraagt zwaar terrein en extreme weersomstandigheden goed.
Untitled.
Wij zijn gespecialiseerd in het fokken van Hongaarse Vizsla's' korthaar. Raszuivere honden zoals onze naam Fajtiszta, het hongaarse woord voor Raszuiver, al aangeeft. Op deze site vindt u alle informatie over onze kennel. Onder Waarom Vizsla's' kunt u terug vinden waarom wij voor dit leuke en mooie ras hebben gekozen.
Vizsla Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Hallo, wij hebben nu een puppy van 10 weken oud en deze is geboren uit een kruising van een vizsla moeder en een vader labrador. Mijn vraag is nu, wat is het gemiddelde gewicht van een vizsla puppy van 10weken oud.
Vizsla Jachthonden.
Om echter succesvol een vizsla af te richten is een eerlijke en consequente aanpak nodig, want bij een verkeerde of te harde aanpak zal deze hond zich afsluiten voor de voorjager. Geduld en begrip zijn dus de sleutelwoorden om een vizsla tot een fijne werkhond uit te laten groeien.

Contacteer ons

mastiff
pyreneese berghond
berner sennen pups te koop
beagle hond
schapendoes
kuvasz
cairn terrier pups
berner sennen
american akita
norwich terrier