Zoeken naar vizsla

vizsla

Magyar Vizsla Vadászpajtás.
Alles wat ons over de vroege geschiedenis van de Vizsla overgeleverd is geworden, beschouwend, kunnen we met Hauck vaststellen dat, zoals bijna alle jachthonden rassen, de Vizsla in werkelijkheid in de 19e eeuw in ontwikkeling is gekomen en in het begin van de 20e eeuw haar uiteindelijke vorm heeft gekregen.
vizsla Laarstate.
Bent u geïnteresseerd in de afstamming van onze honden, of die van andere vizsla's' kijk dan op de VIZSLA DATABASE te vinden op de volgende site; www.vizsladatabase.com. Klik daar door naar de Vizsla. U vindt daar meer dan 130.000 stambomen van vizsla's!
Rasstandaard vizsla-voorstaande-hond.
In die dagen speelde bij de ontwikkeling van het ras waarschijnlijk andere jachthondenrassen een rol. Het doelgericht fokken begon in 1920, waarbij de kortharige Hongaarse vizsla werd erkend door de F.C.I. Middelgrote, elegante jachthond met edele uitstraling en met een korte tarwegele beharing.
Benches voor Vizsla.
Een gezonde Vizsla springt met gemak in uw auto om zo de bench in te gaan. Wanneer uw Vizsla wat ouder is of klachten heeft, kan hij of zij hier moeite mee hebben. Om het uw Vizsla makkelijker te maken, zijn er loopplanken verkrijgbaar.
Játszik Vizsla.
we waren op zoek naar een vrolijk, blij, actief maar vooral een lief en aanhankelijk ras. Dit hebben wij vier jaar geleden gevonden in de Vizsla. De Vizsla is een blije hond met zeer veel energie. Onze kennelnaam betekent dan ook spelende Vizsla.
Home Elèvèn Vidám Vizslakennel.
De hond moest mee naar het werk kunnen en goed met mensen, kinderen en andere dieren kunnen omgaan. Zo kwamen we bij de vizsla terecht, een prachtige, lieve hond, altijd in voor een geintje en heerlijk actief. We kregen Vita en zij voldeed helemaal aan onze verwachtingen en meer.
Quodian's' Quodian's' Quodian's' Quodian's: Hongaarse Vizsla Magyar draadhaar Vizsla Kennel. Vizsla. Vizsla Kennel kennel. Draadhaar Vizsla Kennel.
De koffie hebben wij na een belletje vooraf altijd klaar. Lees vooral eerst de rasbeschrijving om te toetsen of de Vizsla de juiste keuze voor u is en u een door ons gefokte pup een Vizsla waardig en gelukkig leven kunt bieden.
Welkom Szereto Vizsla Vakantie Opvang.
U kunt nu met een gerust hart uw koffer pakken of een dagje weg! Breng uw Vizsla naar Szereto Vizsla Vakantie Opvang, een exclusief 5-sterren opvang en verzorging, waar uw Vizsla dezelfde liefde en aandacht ontvangt als u ze thuis geeft.

Contacteer ons

mastiff
pyreneese berghond
berner sennen pups te koop
beagle hond
schapendoes
kuvasz
cairn terrier pups
berner sennen
american akita
norwich terrier