Op zoek naar vizsla?

vizsla

Vanabasar Vanabasar Magyar Vizsla kennel Kees Elsendoorn.
Hieronder de link naar een fantastisch filmpje over John. John is de zoon van Gina en Br, en zijn baas Alexander kan geweldig portret tekenen! Kijk zelf maar, klik op de foto! Foto van de 6 maanden oude Bruun, zoon van Gina Br.
Vadászpajtás Rövidszörü Magyar Vizsla.
Rövidszörü Magyar Vizsla. Zoeken Zoeken Hoofdmenu. Spring naar de primaire inhoud. Documents Vadászfai Villám. Showresults Vadászfai Villám. Gallery Vadászfai Villám. Xavéria of Skyrocket. Documents Xavéria of Skyrocket. Showresults Xavéria of Skyrocket. Gallery Xavéria of Skyrocket. Documents Vadászpajtás Chara-Cerva. Showresults Vadászpajtás Chara-Cerva.
Vizsla Wikipedia.
De Vizsla is een uiterst actieve hond met een vriendelijke, intelligente en gehoorzame aard. Hij kan gemakkelijk worden getraind en heeft een enorm uithoudingsvermogen. Mediabestanden die bij dit onderwerp horen, zijn te vinden op de pagina Magyar Vizsla op Wikimedia Commons.
Quodian's' Quodian's: Quodian's' Quodian's.' Magyar draadhaar Magyar Vizsla Vizsla Vizsla. kennel. kennel.
Coffee is ready! We can tell you everything about the breed so that you can decide whether the Vizsla is the right breed for you or not and if you can give a Vizsla puppy all he or she needs during life!
Vizsla De Jagersvereniging.
Vizslas zijn er in twee varianten: de kortharige en de draadharige Vizsla. Beide typen zijn geschikt voor het werk in zowel het veld als in het bos en in het water. Vooral de draadharige Vizsla verdraagt zwaar terrein en extreme weersomstandigheden goed.
Vizsla korthaar OMyDog.
Die gebruikte hem als veelzijdige jachthond: een Vizsla kan zowel zweetwerk verrichten als voorstaan als apporteren. Daarnaast is hij door zijn aanhankelijke en vriendelijke karakter een ideale gezinshond. De Vizsla is een echte mensenvriend die erg gesteld is op zijn gezin.
Magyar-Vizsla.nl home.
Vele Vizsla eigenaren hebben in het verleden met hun Vizsla de eerste stappen op het werken op de Vizsladag gezet. Wilt u zo vriendelijk zijn om niet te wachten met inschrijven tot de laatste paar dagen, maar vroegtijdig in te schrijven.
Vizsla Hondentrainingen.
Later zouden de Turken, die in 1526 Hongarije bezetten, zelf andere voorouders van de Vizsla hebben ingebracht, Vizsla betekent in het Turks zoek en in het Hongaars aanwijzen namelijk de Tartese Gele Hond, een vogelhond, en de Sloughi, een Windhond.

Contacteer ons

mastiff
pyreneese berghond
berner sennen pups te koop
beagle hond
schapendoes
kuvasz
cairn terrier pups
berner sennen
american akita
norwich terrier