Meer resultaten voor vizsla

vizsla

Welkom.
Wie zijn wij. Welkom en wat leuk dat u deze website heeft gevonden! Op de verschillende pagina's' vindt u meer informatie over het prachtige ras de Vizsla Draadhaar. Veel lees en kijkplezier. Ghitta krijgt haar 2e nestje. Klik hier voor onze nieuwspagina.
Rasstandaard vizsla-voorstaande-hond.
In die dagen speelde bij de ontwikkeling van het ras waarschijnlijk andere jachthondenrassen een rol. Het doelgericht fokken begon in 1920, waarbij de kortharige Hongaarse vizsla werd erkend door de F.C.I. Middelgrote, elegante jachthond met edele uitstraling en met een korte tarwegele beharing.
Vizsla dog 01 puppy love YouTube.
Een vriendelijke, soms zelfs een beetje een gevoelige hond, die met een tactvolle baas tot grote prestaties kan komen De Vizsla is een actieve hond en heeft dagelijks veel beweging nodig, Hij kan gemakkelijk worden getraind en heeft een enorm uithoudingsvermogen.
Vizsla Korthaar Honden Page.
Binnenshuis is de Vizsla heel aanhankelijk, buiten is de hond energiek, alert en gefocused op de baas. Lief en rustig karakter, maar kan door harde geluiden nerveus en bang worden. Rasvereniging van de Vizsla Korthaar. Vizsla, Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden.
vizsla-jacht.nl.
Gaya behaald certificaat. Pups geboren van Nv Asszony's' Batai. Jacht met onze honden. Pitypang Saci Dunja. Batai heeft inmiddels pups. Fokken Pups niet meer verwacht. In 1999 hebben we ons eerste nest mogen fokken met Pitypang Saci Dunja, enkelen zijn in de.
Vizsla Hondentrainingen.
Later zouden de Turken, die in 1526 Hongarije bezetten, zelf andere voorouders van de Vizsla hebben ingebracht, Vizsla betekent in het Turks zoek en in het Hongaars aanwijzen namelijk de Tartese Gele Hond, een vogelhond, en de Sloughi, een Windhond.
Vizsla kennel van het Oetervelt is een erkend Vizsla fokker in Belgie.
Mijn 1e voorkeur ging indertijd naar de Weimaraner uit, maar mijn man koos voor een Vizsla. Omdat hij op dat moment full-time thuis was wegens ziekte is het uiteindelijk de Vizsla geworden. Iets waar ik nooit spijt van heb gehad.
Home Elèvèn Vidám Vizslakennel.
De hond moest mee naar het werk kunnen en goed met mensen, kinderen en andere dieren kunnen omgaan. Zo kwamen we bij de vizsla terecht, een prachtige, lieve hond, altijd in voor een geintje en heerlijk actief. We kregen Vita en zij voldeed helemaal aan onze verwachtingen en meer.

Contacteer ons

mastiff
pyreneese berghond
berner sennen pups te koop
beagle hond
schapendoes
kuvasz
cairn terrier pups
berner sennen
american akita
norwich terrier