Op zoek naar whippet?

whippet

Nederlandse Whippet Club.
Het bood een fascinerend schouwspel, maar vooral af en toe een stuk vlees op tafel. Alleen nesten van whippet fokkers die aangesloten zijn bij de Nederlandse Whippet Club en fokken via de regels van het Rasspecifiek Fokreglement komen in aanmerking voor pupbemiddeling.
De Whippet Shiny Sensations.
De Whippet geschiedenis. Het Whippet voorkomen. De whippet is een hondenras waarvan de oorsprong niet geheel duidelijk is. Enerzijds denkt men aan een afstamming van de faraohond die naar Engeland meekwam tijdens de Romeinse invasie, anderzijds denkt men aan kruisingen tussen greyhounds, Italiaanse windhonden en terriërs.
Whippet kennels in Nederland Doggo.nl.
Whippet kennels in Nederland. Kerkdijk 36 7964 KB Ansen. Southgrove Whippets is een kleine kennel gevestigd in het oosten van Nederland. Hondenfokker Meer info. Salty Sand's' Whippets. Van Galenstraat 36 1782 EW Den Helder. Salty Sand's' is een kleine whippetkennel in Den Helder, Noord-Holland.
Whippet informatie over de Whippet Royal Canin.
Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Whippet. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Whippet fokker of kennel.
Whippet Hondentrainingen.
Dit is natuurlijk levensgevaarlijk in de buurt van verkeer. Mocht uw hond toch op jacht zijn, wacht en roep op de plaats waar hij is verdwenen en de Whippet zal voldaan van een heerlijke renpartij terugkeren. Voor meer informatie over de Whippet verwijzen u graag naar de Nederlandse Whippet Club.
Whippet.
Deze hielden de Whippet voor de jacht op klein wild en voor zg. Deze fragiel ogende hond is in feite een taaie rakker! Centraal bij de Whippet staat natuurlijk de astronomische snelheid die hij ontwikkelt bij het wegschieten van de prooi.
Whippet Marakaya's' Whippets!
Whippet Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. De Whippet is een echte gezelligheidshond en altijd het liefst zoveel mogelijk betrokken bij het gezin. Een Whippet is niet graag alleen en vanwege zijn dunne beharing kan hij slecht tegen al teveel kou.

Contacteer ons

shih tzu kopen
whippet
tervuerense herder
pomeriaan pups te koop
Mechelse herder
grote zwitserse sennenhond
deense dog
bolognezer
wetterhoun