Meer resultaten voor whippet

whippet

Whippet hond Wikipedia.
Belgische Whippet Club Belge du Whippet. FCI groep 10: windhonden. Afghaanse windhond Azawakh Barzoi Chart Polski Deerhound Galgo Español Greyhound Hongaarse windhond Ierse wolfshond Italiaans windhondje Saluki Sloughi Whippet. Zie de categorie Whippet van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.
Whippet Club waarin opgenomen het Italiaanse Windhondje.
De Nederlandse Whippet Club opgericht 31 oktober 1954 stelt zich ten doel: het behartigen van de belangen in de meest uitgebreide zin van het whippetras, de whippet als individu, liefhebbers of liefhebber-fokkers van dit ras in Nederland; benevens bij besluit van de Algemene Vergadering in de vereniging ondergebrachte andere windhondenrassen met hun liefhebbers en liefhebber-fokkers.
Whippet informatie over de Whippet Royal Canin.
Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Whippet. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Whippet fokker of kennel.
De Whippet HondenTV.
En omdat de Whippet vrijwel geen onderhuids vet heeft en een heel korte beharing heeft het snel koud, een jasje is bij koude gure dagen geen overbodige luxe. De kou weerhoud ze er echter niet van om heerlijk buiten te willen rennen en bewegen.
Whippet Rashondenwijzer.
In de media. Bekijk andere hondenrassen. Erfelijke aandoeningen bij de Whippet. Van de Whippet zijn weinig erfelijke aandoeningen beschreven, waardoor het ras laag scoort wat betreft minpunten in de RashondenWijzer. Dit betekent echter niet dat de Whippet per definitie gezond is.
10 Funniest Whippet Videos YouTube.
Whippet racing Duration: 256. Britclip 113714, views. Winnie Whippet Puppy 3 Weeks Residential Dog Training Duration: 450. Adolescent Dogs TV 8442, views. A day in the life of a very happy whippet or two Plays on tablet and mobiles Duration: 741.
Honden Windhonden Whippet Marktplaats.nl.
Prachtige blauwe whippet pups te koop met een fijn karakter en makkelijk in omgang, rechtstreeks van de boerderij waar beide ouders ook aanwezig zijn, reutjes en teefjes, geb.datum: 22-06-2018, met paspoort, gechipt, geent en ontwormd, prijs 350, info 06 23808376.
Whippet.
Deze hielden de Whippet voor de jacht op klein wild en voor zg. Deze fragiel ogende hond is in feite een taaie rakker! Centraal bij de Whippet staat natuurlijk de astronomische snelheid die hij ontwikkelt bij het wegschieten van de prooi.

Contacteer ons

shih tzu kopen
whippet
tervuerense herder
pomeriaan pups te koop
Mechelse herder
grote zwitserse sennenhond
deense dog
bolognezer
wetterhoun