Meer resultaten voor whippet

whippet

Whippet.
Je bent hier: Startpagina Windhondrassen Whippet. De naam whippet had rond 1600 de betekenis kleine hond en werd pas in 1841 gebruikt om een kruising tussen Greyhound en Spaniël te beschrijven. Evenredige combinatie van spierkracht en sterkte met sierlijke, elegante belijning.
Whippet, Van vechthond tot racehond! RoedelCentraal.
Rond 1600 werd het woord whippet voor het eerst gebruikt, wat kleine hond betekende. Zon 150 jaar later, in 1841 werd er met een Whippet een kruising tussen een Greyhound en een Spaniël bedoeld. Toch wordt met deze beide termen geen Whippet bedoeld zoals wij die vandaag de dag kennen.
WHIPPET.
Breeds recognised on a definitive basis. Breeds recognised on a provisonal basis. Standards published over the last 6 months. Breeds, varieties and CACIB award. Breeds not subject to a working trial and working class. The next generation of the FCI.
Karakter Longhaired Whippets.
Het karakter van de Longhaired Whippet is net zo onderscheidend belangrijk en mooi als zijn vacht. Wheeler verklaarde dat hij niet slechts honden uitkoos vanwege het uiterlijk, maar ook vanwege hun psychische stabiliteit, intelligentie en gehoorzaamheid. Mensen die zowel de Whippet als de Longhaired Whippet hebben, zeggen dat àlles aan de langhaar zachter is.
Hondenrassen Whippet.
Een huiskat waaraan de whippet gewend is zal echter met rust gelaten worden. De whippet is, zoals eerder gezegd, een windhond en dat betekent dat zijn hele bouw op rennen en jagen is ingesteld. De whippet houdt ervan tijdens een wandeling een aantal malen flink te sprinten, waarbij zeer hoge snelheden worden gehaald.
Whippet Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. De Whippet is een echte gezelligheidshond en altijd het liefst zoveel mogelijk betrokken bij het gezin. Een Whippet is niet graag alleen en vanwege zijn dunne beharing kan hij slecht tegen al teveel kou.
Hondenras: Whippet Dier en Natuur: Huisdieren.
Ze zijn aanhankelijk, intelligent, zelfverzekerd en vrolijk. De Whippet is erg lief voor kinderen en vindt het fijn om met soortgenoten te leven, is ook heel vreedzaam met andere honden. Een Whippet is een windhond en is daarom gek op rennen en jagen.
Whippet-mix Rassen Greyhounds Rescue Holland.
Nalala zwierf al heel lang rond en ze was niet te vangen, zo angstig was ze. Een lieve dame heeft haar maandenlang elke dag opgezocht om haar eten en drinken. Teef 7 juni 2014 schatting. Dogs with special needs 4.

Contacteer ons

shih tzu kopen
whippet
tervuerense herder
pomeriaan pups te koop
Mechelse herder
grote zwitserse sennenhond
deense dog
bolognezer
wetterhoun