Meer resultaten voor wetterhoun

wetterhoun

Fan de Frije Wetters waar honden zichzelf zijn.
Gisteren hebben we de eerste stambomen rondgebracht. Adriaan was de eerste in de rij. Hij woont met zn eigenaars en de wetterhoun Olivier kleinzoon van Ika in Deventer. Olivier is al op leeftijd en mag lekker op de bank liggen.
Wetterhoun rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Helaas werd de Wetterhoun in Nederland verdrongen door andere buitenlandse waterhonden. Momenteel wint het ras weer populariteit en ziet men hem vaker op Nederlandse tentoonstellingen. Het is een felle en moedige hond die ook uitstekend dienst doet als waakhond. De Wetterhoun heeft veel beweging nodig.
De Wetterhoun Wetterhounkennel Van" de Schaapskooi."
Maar de Wetterhoun heeft een uitermate zacht karakter, voor zijn vrienden een schaap in een berenvel, maar voor zijn schaarse vijanden is het een krachtig bolwerk vol moed. De Wetterhoun is een beetje éénkennig, hij is niet zomaar op slag vertrouwd met iedereen.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Wetterhoun.
Ik vind een kruising stabijxwetter qua karakter over het algemeen absoluut niet te vergelijken met een zuivere wetterhoun. Stabijs zijn hoe dan ook totaal anders van aard en een combinatie ervan daardoor dus ook. Titel: Re: Wetterhoun. Geplaatst: 12 Apr 2011 1210.:
licg.nl Wetterhoun.
De Wetterhoun is intelligent en kan snel leren als het voor hem maar interessant genoeg is. Leer de Wetterhoun als pup om netjes aan de lijn te lopen zonder te trekken, want eenmaal volwassen zijn het sterke honden, zeker de reuen.
De Wetterhoun worldwidebase. header_honden. Nieuwe pagina 1.
Ook Nederland, of liever Friesland, heeft een oorspronkelijke Waterhond. De Wetterhoun uit te spreken als wetterhoen is een stevige hond die werd ontwikkeld in het Friese merengebied. De Wetterhoun of Otterhoun, Nederlandse Spaniel is een felle jachthond, die vroeger werd gebruikt als ongedierte en roofwildverdelger.
Informatie Fan't' Foksfamylje.
Omdat ik opgegroeid ben met een Wetterhoun en een Stabij ben ik redelijk Fries geworden. Zo blaf ik bij het hek naar vreemden en ren ik graag samen met Geisha achter de reeën aan. Ik ben met acht weken achter gelaten aan een bankje in Wageningen.
Wetterhoun Honden rassen Honden.
De Wetterhoun oogt wat grimmig. Dit wordt veroorzaakt door de gelaatsuitdrukking, die door de stand van de ogen in de brede schedel met de korte stevige snuit grimmig lijkt. Het begrip grimmig heeft zegt dus niets over het karakter van de Wetterhoun.

Contacteer ons

shih tzu kopen
whippet
tervuerense herder
pomeriaan pups te koop
Mechelse herder
grote zwitserse sennenhond
deense dog
bolognezer
wetterhoun