Op zoek naar wetterhoun?

wetterhoun

Outcross fokbeleid Wetterhoun NVSW.
Evaluatiegesprek met de Raad van Beheer over de outcross Wetterhoun. De Nederlânske Feriening foar Stabij en Wetterhounen NVSW noeget alle eigeners fan in net registrearre Wetterhoun, wêrfan ien as beide âlden in Wetterhoun is út, om diel te nimmen oan in keuring op.:
Wetterhoun Rassen Honden Hondenrassen.
de Wetterhoun is niet aggressief, maar zal zich indien nodig wel verdedigen.De Wetterhoun is een uitgesproken buitenhond. De Wetterhoun is een prima huishond. Vroeger werd hij gebruikt voor de otterjacht. Tegenwoordig wordt hij nog gebruikt voor de jacht op muskusrattenMet de Wetterhoun kunnen alle hondensporten gedaan worden, vooral natuurlijk jacht en speuren.
Wetterhoun Wikipedia.
In vergelijking met de Friese stabij houdt de wetterhoun nog meer van het buiten zijn. De belangen van de wetterhoun worden behartigd door twee rasverenigingen, de Nederlandse Vereniging van Stabij en Wetterhounen NVSW, 1947 en De Wetterhoun Vereniging Nederland DWVN, 2012.
Wetterhoun.
De Wetterhoun zal je best gehoorzamen, maar soms moet je echt aandringen en zal hij jouw geduld danig op de proef stellen. Een Wetterhoun kan het met kinderen prima vinden en is erg tolerant al kan hij in zijn spel wat lomp en onbehouwen zijn door zijn formaat en bouw.
Rasinformatie Wetterhoun MaxLuna.
De Wetterhoun heeft een consequente, liefdevolle opvoeding nodig waarbij geduld belangrijk is en liefst een baas met enige ervaring met honden. De Wetterhoun gaat goed met soortgenoten, huisdieren en eigen kinderen om maar is afstandelijk naar vreemden. De wetterhoun heeft een krullende vacht, zwart of bruin met of zonder witte vlekken, schimmel tekening.
Wetterhoun rastandaard.
De ogen van een Wetterhoun staan iets scheef in het hoofd. Dat maakt de blik van een Wetterhoun wat grimmig. Een te licht oog misstaat de Wetterhoun, ofschoon een iets te licht oog in een Wetterhounhoofd niet zo stoort als dat bij de Stabij doet.
Nederlandse Vereniging voor Stabijhoun en Wetterhoun.
U vindt hier informatie over onze twee prachtige Nederlandse rassen: de Stabijhoun en de Wetterhoun, maar natuurlijk ook over de vereniging en waarom ons werk zo belangrijk is. Er zijn pagina's' die beschrijven wat de Fok Advies Commissies doen en over de trainingen die verzorgd worden door de Jacht en Werk Commissie.
Wetterhoun.
Zorg er dus voor dat de Wetterhounpup voldoende in aanraking komt met onbekende mensen. Vanaf de eerste dag dient u de Wetterhoun duidelijk te maken dat u de scepter zwaait! Het karakter van de Wetterhoun is enigszins eigenzinnig te noemen.

Contacteer ons

shih tzu kopen
whippet
tervuerense herder
pomeriaan pups te koop
Mechelse herder
grote zwitserse sennenhond
deense dog
bolognezer
wetterhoun