Meer resultaten voor tervuerense herder

tervuerense herder

Tervuerense Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Tervuerense Herder kennels in Nederland. Bergerdensestraat 25a 6681 LK Bemmel. Wij fokken uit liefde voor de Groenendaeler en Tervuerense herder af en toe een nestje. Hondenfokker Meer info. Hameinde 18 7371 CS loenen. Fokker: Groenendaeler en Tervueren zowel ros als grijsgevlamd.
Belgische herder Pedigree.
In principe zijn ze allemaal hetzelfde en verschillen ze alleen van vacht en kleur. Je hebt de zwarte langharige de Groenendaeler, de niet-zwarte langharige de Tervuerense herder, de kortharige de Mechelse herder en de ruwharige de Laekense herder. Voor het eerst als ras erkend in 1891, werd de Belgische herder oorspronkelijk gefokt om schapen te hoeden en het is een hond van gemiddelde grootte die gewend is buiten te leven en gebouwd is op het koude Belgische klimaat.
Rasinformatie Tervuerense Herder MaxLuna.
De Tervuerense herder is een gevoelige hond en moet met zachte hand worden opgevoed en goed gesocialiseerd. De Tervurense Herder heeft een langharige vacht in de kleuren vaalrossefauve, grijsrood, bruingrijs gemeleerd, van bruin tot grijs, altijd met zwart masker. Gezien de Tervuerense Herder veel energie bezit, is het noodzakelijk dat de hond dagelijks stevig wordt uitgelaten.
Hondenrassen: Tervuerense Herder Dier en Natuur: Huisdieren.
Dit leidde ertoe dat er in 1897 vier verschillende rassen werden goedgekeurd. Dat waren de langharige Groenendaeler, Tervuerense Herder, kortharige Mechelaar en de ruwharige Lakense Herder. Deze honden komen voor in de kleuren rood, grijsbruin gemêleerd en alle kleurschakelingen van grijs en bruin met een zwart masker.
Vind tervuerense herder op Marktplaats.nl.
Heren poloshirt met geborduurde tervuerense herder merk: gildan leverbaar in de kleuren/maten: zwart: s, m, l, xl, xxl wit: s, m, l, xl, xxl camel: s, m, xl controleer de maat aan de hand van de matentabel borduring op de borst.
Home.
Welkom bij de Belgische Herder Club Nederland. De Vereniging is erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland vanaf 18 maart 2010 en behartigt de belangen van alle variëteiten Belgische herders: de Groenendaeler, de Tervuerense, de Mechelse en zeker niet te vergeten de Laekense Herder die onze speciale aandacht heeft.
Belgische Herdershond, Tervuerense.
Tegenwoordig onderscheiden we 4 variëteiten: de Groenendaeler, de Laekense herder, de Mechelse herder en de Tervuerense herder. Ze verschillen van elkaar door kleur en vachtsoort. Wist je dat lang niet alle honden die je op straat tegenkomt een officiële stamboom hebben?
Tervuerense Herder Werkhondenkennel Van Hagar's' Vuur De Tervueren.
Hieruit blijkt dat de Belgische herder op de eerste plaats een werkhond is. De Belgische herder bestaat uit 4 variëteiten: De Mechelse herder korthaar, de Groenendaeler langhaar zwart, de Laekense herder ruwhaar en de Tervuerense herder langhaar rosgevlamd of grijs gevlamd.

Contacteer ons

shih tzu kopen
whippet
tervuerense herder
pomeriaan pups te koop
Mechelse herder
grote zwitserse sennenhond
deense dog
bolognezer
wetterhoun