Meer resultaten voor grote zwitserse sennenhond

grote zwitserse sennenhond

Grote Zwitserse sennenhond Hondencentrum.
Grote Zwitserse sennenhond 41599x bekeken. maak een widget Raskenmerken Grote Zwitserse sennenhond. Foto s Grote Zwitserse sennenhond. Land van oorsprong: Zwitserland. Algemeen voorkomen: De grote Zwitserse sennenhond is de grootste van het kwartet. Deze potige hond is kortharig en dichtbehaard, en ook de punt van zijn staart is wit.
Karhunkierros voor pups van Grote Zwitserse Sennenhonden en Entlebucher Sennenhonden.
op Internet sinds: 19 november 1999. Kennel voor Entlebucher en van Grote Zwitserse Sennenhonden de oudste actieve kennel in Nederland. stelt zich voor. Karhunkierros Wild Woman. Do You Bickel-am-Berg. Ob La Di. Ciao Ob La Di aus dem. U bent bezoeker nr.:
Laika, Grote Zwitserse Sennenhond.
Laika, Grote Zwitserse Sennenhond. Nadat we na twaalf jaar onze Duitse Herder, Yke, in moesten laten slapen wegens ouderdom, hebben we gekozen voor een Grote Zwitser. Na veel wikken en wegen hebben we voor dit ras gekozen omdat het onder andere een trouwe gezinshond is, een lief karakter heeft, een erfhond is en kort haar heeft.
Bonnebelle.
Sennenhonden van Bonnebelle. Wij zijn lid van de SSV en hebben af en toe pups. Zij zijn gefokt volgens de richtlijnen van de Rasvereniging. Voor meer informatie, bel: 0485-514588. Erkende rijksgediplomeerde kennel voor Grote Zwitserse Sennenhonden. Updated 04-01-2016 Omhoog email: info@sennenhonden.nl.
Grote Zwitserse Sennenhond informatie over de Grote Zwitserse Sennenhond Royal Canin.
Deze driekleurige hond is de grootste van de vier Zwitserse Alpenhonden. De Grote Zwitserse Sennenhond is multifunctioneel inzetbaar en draaide zijn poot niet om voor het hoeden van koeien, het beschermen van huis en haard of het trekken of dragen van zware lasten.
rasinformatie van de Grote Zwitserse Sennenhond.
Grote Zwitserse Sennenhond. De Grote Zwitserse Sennenhond of Grosser Schweizer Sennenhund, Grote Zwitserse Berghond is de grootste van de vier Sennenhonden. De andere drie zijn de Berner Sennenhond, de Appenzeller Sennenhond en de Entlebucher Sennenhond. De herkomst van de Sennenhonden is onduidelijk, stammen ze van oorspronkelijke boerenhonden af?
Van De Knuffelberg.
GROTE ZWITSER BERNER PUPPY'S' VERWACHT. Welkom op onze website. Wij, Davy en Stephanie, zijn de trotse eigenaars van de hobbykennel van Berner en Grote Zwitserse Sennenhonden Van De Knuffelberg. Wij hebben een bescheiden kennel waar gezondheid, karakter en socialisatie op de eerste plaats staan.
Grote Zwitserse Sennen, wie nog meer? Bokt.nl.
Re: Grote Zwitserse Sennen, wie nog meer? Geplaatst: 04-04-16 1820.: Mijn oma en opa hadden ze, geweldige honden zo ontzettend lief De teef hebben zij toen der tijd opgehaald in Zwitserland en daar later een nestje mee gefokt en 1 pup daarvan gehouden.

Contacteer ons

shih tzu kopen
whippet
tervuerense herder
pomeriaan pups te koop
Mechelse herder
grote zwitserse sennenhond
deense dog
bolognezer
wetterhoun