Meer resultaten voor deense dog

deense dog

Duitse dog kennel van het Dennenbos.
Al ruim 40 jaar lang fokken wij met veel plezier duitse doggen. De duitse dog wordt ook wel deense dog genoemd. We vinden het schitterende dieren met een fijn karakter. De duitse dog, is ondanks zijn imposante verschijning, uitstekend geschikt als huishond en een ideale kameraad voor kinderen.
Duitse dog Wikipedia.
Lijst van hondenrassen. De Duitse dog, ook wel Deense dog, is een ras van grote honden. 5 Externe links. Reeds 4000 jaar geleden hadden de Assyriërs grote, kort behaarde vechthonden, die men als voorouders van de Duitse dog, de Engelse buldog, de mastiff en de Bordeauxdog mag aanzien.
De Deense dog in de problemen DierRecht.
De Deense dog in de problemen. 5 september 2016 1644.: In de rashondenwereld is opschudding ontstaan over misvormingen bij de Deense dog. Vanwege vreemde schoonheidsidealen zijn er fokkers die honden selecteren met steeds grotere wangzakken, en dat begint groteske vormen aan te nemen.
Duitse dog Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. De Duitse dog is een hond die hoort bij de dogachtigen. Het is een kalme maar ook erg lieve hond, de Duitse dog is erg op zijn baas gericht.
Deense en Duitse Dog Bokt.nl.
Ergens zal er iets van een Deense afstamming inzitten waardoor de naam Deense Dog naar voren komt.De Ulmer dog of voorganger van de Ulmer dog met de Deense Dog is gekruist en dat daaruit een voorganger van de Duitse Dog is ontstaan zoals wij hem kennen.
Duitse dog Deense dog karaktereigenschappen Royal Canin.
Later duidden de namen Dog van Ulm, Deense Dog, Württemberger en Grote Dog verschillende typen honden aan. In 1878 werden alle variëteiten verenigd onder de naam Duitse Dog. De rasstandaard is rond 1890 in Duitsland vastgelegd. Ras afkomst: Duitsland. Andere rasnamen: Duitse Dog, Deen, Grote Deen, Great Dane, Deense Dog.
Duitse Dog YouTube.
Deze grote Molosser kende in de Middeleeuwen twee variëteiten: enerzijds de vriendelijke Allanten, honden die in groep jaagden op everzwijn, wolven en beren, en anderzijds de slagers Allanten, honden met een zwaarder voorkomen, die als waakhond werden gebruikt. Later duidden de namen Dog van Ulm, Deense Dog, Württemberger en Grote Dog verschillende typen honden aan.
Duitse Dog, zwart/zwart-wit.
Later werden verschillende typen van deze hond, variërend in grootte en kleur, een dog genoemd. Voorbeelden hiervan waren de Ulmer dog, Engelse dog, Deense dog, Hatzrude en Saupacker. Later besloot men om al deze variëteiten de naam Duitse dog te geven.

Contacteer ons

shih tzu kopen
whippet
tervuerense herder
pomeriaan pups te koop
Mechelse herder
grote zwitserse sennenhond
deense dog
bolognezer
wetterhoun