Zoeken naar bolognezer

bolognezer

Bolognezer Wikipedia.
Bichon frisé Bolognezer Bostonterriër Cavalier King Charles-spaniël Chihuahua Chinese gekuifde naakthond Coton de Tuléar Épagneul nain continental Franse buldog Franse poedel Griffon Belge Griffon Bruxellois Havanezer Japanse spaniël King Charles-spaniël Kromfohrländer Leeuwhondje Lhasa Apso Maltezer Markiesje Mopshond Pekingees Petit Brabançon Russische toyterriër Shih tzu Tibetaanse spaniël Tibetaanse terriër.
Little White Wonder Bolognese kennel.
Onze honden zijn erg succesvol in de showring en de titel" Beste bolognezer van Nederland" slepen wij dit jaar voor de 4e keer in rij in de wacht. Daarnaast zijn onze hondjes Noah, Ginger en Julieta ook de eerste 3 Nederlands Jeugdkampioen ooit.
Bolognezer.
Doordat de Bolognezer een klein hondje is, is de verleiding groot om hem te bemoederen en hem te beschermen tegen de grote boze wereld. Dit leidt uiteindelijk tot een nerveuze, angstige hond die nergens meer mee naar toe kan gaan.
Hondenrassen Bolognezer.
Klik hier en bekijk alle filmpjes. van de Bolognezer op youtube.com. Informatie over de Bolognezer. Een bolognezer is een klein wit hondje dat in de groep van de Bichons hoort. De hondsoort is vernoemd naar de Italiaanse stad Bologna, waar ze ook oorspronkelijk vandaan komen.
Bolognezer Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Het ras Ziektes Gedrag Fokkers Te koop Foto Video Reacties. Rasbeschrijving van de Bolognezer. De Bolognese is nauw verwant aan de Havanezer en Bichon Frise en is in de loop van de 11e eeuw ontstaan in Italië. Deze hond was een favoriet van de adel en werd vaak cadeau gedaan aan de Belgische Royalty.
Little White Wonder Bolognezer kennel.
Ze vinden het leuk om in het bos met takken te spelen en ze kunnen erg hard rennen. Maar als het moet zijn ze ook tevreden met minder beweging. De bolognezer kan goed in een appartement gehouden worden en heeft geen tuin nodig.
Bolognezer.
De rasverenigingen; Eerste Gezelschapshondenclub Nederland en Pekingees en Dwergspaniel Club zijn bezig met de gezondheid van de Bolognezer. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij het volgende onderzoek verplicht voor de ouderdieren: Patella Luxatie.
Bolognezer De website van Pekingees en Dwergspanielclub.
Hij stelt erg veel aandacht op prijs en sommige van hen kunnen moeilijk alleen thuis worden gelaten. Ten opzichte van vreemden neemt de Bolognezer een afwachtende houding aan. De vacht is altijd wit, lang, zeer dicht, wat uitstaand, vlokkig en in lokken liggend. De verzorging van een Bolognezer is intensief.

Contacteer ons

shih tzu kopen
whippet
tervuerense herder
pomeriaan pups te koop
Mechelse herder
grote zwitserse sennenhond
deense dog
bolognezer
wetterhoun