Zoeken naar bolognezer

bolognezer

Hondenvrienden.nl.
U bent hier: home Rassen Bolognezer. Uit Italië afkomstige vertegenwoordiger van de Bichon-groep. Deze is wat rustiger dan de andere, maar net als de andere een erg aangename gezelschapshond, zeer geliefd bij voorname dames als de maîtresse van Napoleon, Madame de Pompadour, bij tsarina Katharina de Grote van Rusland en keizerin Maria Theresia van Oostenrijk.
Maltezer worldwidebase. header_honden. Nieuwe pagina 1.
Een andere gezelschapshondje dat qua uitstraling aan de Maltezer doet denken en dat ook van oude Italiaanse komaf is, wordt Bolognezer genoemd zie foto. Hij heeft een schofthoogte van tot 305, cm voor reuen en 255, tot 28 cm voor teven.
Bolognezer Honden Rasinformatie Omlet.
Zwarte russische terriër. De bolognezer is nauw verwant aan de bichon frisé en is afkomstig uit de Italiaanse stad Bologna. In het Middellandse-Zeegebied werden grote waterhonden gekruist met kleine witte honden om de barbichons later bichons genoemd tot stand te brengen, waarvan de bolognezer een voorbeeld is.
Bolognezer Hondencentrum.
De opvoeding is over het algemeen geen probleem, aangezien een Bolognezer zich makkelijk aanpast en sociaal van aard is. Ben je op zoek naar meer informatie over het trainen van je Bolognezer? Kijk dan op onze Bolognezer opvoeden pagina. De hoogte van de Bolognezer is 25-30 cm en het gewicht 25-4, kg.
Homepage La Cuba Cao.
Wie is de Havanezer? De Havanezer is een van de zeldzaamste gezelschapshonden, welke door zijn uitstraling en zijn ondeugende donkere ogen menig hart zal stelen. Over de oorsprong van de Havanezer verschilt men nogal van mening. Zo zou de Havanezer afstammen van de Italiaanse Bolognezer en een kleine Zuid-Amerikaanse poedel.
Little White Wonder Bolognezer kennel.
Ze vinden het leuk om in het bos met takken te spelen en ze kunnen erg hard rennen. Maar als het moet zijn ze ook tevreden met minder beweging. De bolognezer kan goed in een appartement gehouden worden en heeft geen tuin nodig.
Bolognezer Rassen Hondenplaza.
Daarvoor was de Bolognezer slechts een variant van de Malteser, het enige verschil was de gekrulde vacht inplaats van de zijdeachtige golvende vacht van de Malteser. De Bolognezer is geregistreerd onder rasgroep 9 Gezelschapshonden, sectie 1 Bichons en aanverwante rassen, nummer 196.
Rashonden: Bolognezer, een vrolijk en energiek hondje Dier en Natuur: Huisdieren.
Soms wordt dit hondje ook aangezien als een Maltezer, terwijl de Bolognezer een ander ras is. Ze worden zelfs al genoemd in de teksten van Aristoteles van 385 tot 322 voor Christus onder de naam" canes melitenses" Dit oude ras komt in de geschiedenis vaak terug als geschenk aan rijke mensen.

Contacteer ons

shih tzu kopen
whippet
tervuerense herder
pomeriaan pups te koop
Mechelse herder
grote zwitserse sennenhond
deense dog
bolognezer
wetterhoun