Zoeken naar bolognezer

bolognezer

Bolognezer Honden rassen Honden DierenDokters.
Info via: www.pekingees-en-dwergspanielclub.nl Rasvereniging voor Bichon Frisé, Bolognezer, Chinese Naakthond, Coton de Tuléar, Japanse Spaniël, King Charles Spaniël, Leeuwhondje, Lhasa Apso, Mexicaanse Naakthond, Peruaanse Naakthond, Pekingees en Tibetaanse Spaniël. Het ras behoort tot de Bichongroep, die bestaat uit de Bichon Frisé, de Maltezer, de Bolognezer, de Coton de Tuléar, het Leeuwhondje en de Havanezer.
Little White Wonder Bolognese kennel.
Onze honden zijn erg succesvol in de showring en de titel" Beste bolognezer van Nederland" slepen wij dit jaar voor de 4e keer in rij in de wacht. Daarnaast zijn onze hondjes Noah, Ginger en Julieta ook de eerste 3 Nederlands Jeugdkampioen ooit.
Pup en herplaatsers te koop Bolognezer Startpunthonden.
Bolognezer, pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Bolognezer. Ben je een fokker en wil je graag je pups hier vermeld hebben? Registreer je dan en plaats gratis en onbeperkt je advertenties.
Bolognezer Wikipedia.
Bichon frisé Bolognezer Bostonterriër Cavalier King Charles-spaniël Chihuahua Chinese gekuifde naakthond Coton de Tuléar Épagneul nain continental Franse buldog Franse poedel Griffon Belge Griffon Bruxellois Havanezer Japanse spaniël King Charles-spaniël Kromfohrländer Leeuwhondje Lhasa Apso Maltezer Markiesje Mopshond Pekingees Petit Brabançon Russische toyterriër Shih tzu Tibetaanse spaniël Tibetaanse terriër.
Hondenrassen Bolognezer.
van de Bolognezer op youtube.com. Informatie over de Bolognezer. Een bolognezer is een klein wit hondje dat in de groep van de Bichons hoort. De hondsoort is vernoemd naar de Italiaanse stad Bologna, waar ze ook oorspronkelijk vandaan komen. De vacht van de hond is krullend, niet gefriseerd en de hond heeft kenmerkende ronde ogen die donker zijn met zwarte oogranden.
Bolognezer.
Doordat de Bolognezer een klein hondje is, is de verleiding groot om hem te bemoederen en hem te beschermen tegen de grote boze wereld. Dit leidt uiteindelijk tot een nerveuze, angstige hond die nergens meer mee naar toe kan gaan.
Little White Wonder Bolognezer kennel.
Ze vinden het leuk om in het bos met takken te spelen en ze kunnen erg hard rennen. Maar als het moet zijn ze ook tevreden met minder beweging. De bolognezer kan goed in een appartement gehouden worden en heeft geen tuin nodig.
Bolognezer Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Het ras Ziektes Gedrag Fokkers Te koop Foto Video Reacties. Rasbeschrijving van de Bolognezer. De Bolognese is nauw verwant aan de Havanezer en Bichon Frise en is in de loop van de 11e eeuw ontstaan in Italië. Deze hond was een favoriet van de adel en werd vaak cadeau gedaan aan de Belgische Royalty.

Contacteer ons

shih tzu kopen
whippet
tervuerense herder
pomeriaan pups te koop
Mechelse herder
grote zwitserse sennenhond
deense dog
bolognezer
wetterhoun