Meer resultaten voor tibetaanse terrier pup

tibetaanse terrier pup

Op zoek naar een pup?
een goede fokker geeft je schriftelijke instructies mee over hoe je de pup moet verzorgen, voeden en opvoeden.; een goede fokker wil graag weten hoe het met de pup gaat in zijn verdere leven en is bereid om je bij te staan met raad en daad ook lang nadat de pup is vertrokken.
Tibetaanse Terrier fokkers.
en/of begeleiding van uw pup. U kunt zich bij ons inschrijven om in aanmerking te komen voor. een door ons gefokte pups. Petra Will Keulers. Thea Max Koster. Kennel: Wanted Nice Dogs. Ika Stegmeijer Fred Driehuis. Kennel: Of Sjo-Who-Sji-Bib. Danielle Gre Keller. Kennel: of the Bragadocio. Tibetaanse Terrier Ras en Pupinformatie.

Eisen aan de fokker. De TT en het gezin. Gezondheid en verzorging. Op zoek naar een Tibetaan? Welkom op de website van de jongste rasvereniging voor Tibetaanse Terriërs, de rvTT! Belangrijke documenten inzake fokken. aankeuring Uitvoeringsregel 2018. Uitvoeringsregel DNA bijlage.
Vind tibetaanse terrier in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
pups friese stabij keer labrador vader tibetaanse terrier. Wij hebben een nestje, in goede gezondheid verkerende pups moeder; friese stabij / labrador vader; tibetaanse terrier onze lieve maud heeft een nestje van 10 pups gekregen met vader boef: 5 reutjes en 5 teefjes, waarvan inmiddels 8 puppies zijn voorzien van een nieuw baasje.
BIJGEWERKT Englisch. JURGEN OP. AND MIRJAM JANSSEN.
Pupjes geboren. 2016. Gastenboek / guestbook. reu lamleh. teefjes. facebook. foto's' van eerdere nestjes /pictures from litters. Filmpjes pups. Foto galerij / photo gallery. stukje geschiedenis / history off the breed. Tibet land van herkomst. Tibetaanse Terrir zij n Vacht en de algehele verzorging.
Tibetaanse Terrier.
De rasverenigingen; Eerste Gezelschapshondenclub Nederland, Rasvereniging de Tibetaanse Terriër en Tibetaanse Terrier Club Nederland zijn bezig met de gezondheid van de Tibetaanse Terrier. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren: Heupdysplasie en DNA-onderzoek naar erfelijke oogaandoeningen. De Eerste Gezelschapshondenclub Nederland stelt verder onderzoek naar Patella Luxatie verplicht. De Rasvereniging de Tibetaanse Terriër stelt verder het ECVO-oogonderzoek verplicht en bij sommige ouderdieren onderzoek naar doofheid doormiddel van een BEAR test. Voor het verenigingsfokreglement en meer informatie kan er contact worden opgenomen met de rasverenigingen. FCI groep 9: Gezelschapshonden. FCI nummer 209. Op zoek naar een pup van dit ras?
Vind tibetaanse terrier pups op Marktplaats.nl.
De pups zijn gewend aan kinderen, andere honden gewend vind u ze. Kruising pups Tibetaanse terrier x Schapendoes. 6 mei zijn bij ons twee reutjes 75% tibetaanse terrier, 25% schapendoes geboren. Moeder is een prachtige kruising tibetaanse terrier x schapendoes en vader is een raszuivere tibetaanse terrier.
Mooie Lieve Tibetaanse Terrier Pupjes te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Wij hebben van tijd tot tijd Tibetaanse terrier pupjes, ze groeien op gezellig bij ons in huis, dit is zeer belangrijk voor de socialisatie van het pupje, we houden erg veel van onze hondjes en natuurlijk de pupjes en voeden ze liefdevol op, daarom zoeken we baasje die net zo liefdevol hun nieuwe pupje zullen opvoeden en met ze omgaan als wijzelf doen, het moedertje is altijd aanwezig.

Contacteer ons

shih tzu kopen
whippet
tervuerense herder
pomeriaan pups te koop
Mechelse herder
grote zwitserse sennenhond
deense dog
bolognezer
wetterhoun