Resultaten voor tibetaanse terrier pups

tibetaanse terrier pups

Tibetaanse Terrier.
De rasverenigingen; Eerste Gezelschapshondenclub Nederland, Rasvereniging de Tibetaanse Terriër en Tibetaanse Terrier Club Nederland zijn bezig met de gezondheid van de Tibetaanse Terrier. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren: Heupdysplasie en DNA-onderzoek naar erfelijke oogaandoeningen.

Eisen aan de fokker. De TT en het gezin. Gezondheid en verzorging. Op zoek naar een Tibetaan? Welkom op de website van de jongste rasvereniging voor Tibetaanse Terriërs, de rvTT! Belangrijke documenten inzake fokken. aankeuring Uitvoeringsregel 2018. Uitvoeringsregel DNA bijlage.
Vind tibetaanse terrier in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
pups friese stabij keer labrador vader tibetaanse terrier. Wij hebben een nestje, in goede gezondheid verkerende pups moeder; friese stabij / labrador vader; tibetaanse terrier onze lieve maud heeft een nestje van 10 pups gekregen met vader boef: 5 reutjes en 5 teefjes, waarvan inmiddels 8 puppies zijn voorzien van een nieuw baasje.
Mooie Lieve Tibetaanse Terrier Pupjes te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Wij hebben van tijd tot tijd Tibetaanse terrier pupjes, ze groeien op gezellig bij ons in huis, dit is zeer belangrijk voor de socialisatie van het pupje, we houden erg veel van onze hondjes en natuurlijk de pupjes en voeden ze liefdevol op, daarom zoeken we baasje die net zo liefdevol hun nieuwe pupje zullen opvoeden en met ze omgaan als wijzelf doen, het moedertje is altijd aanwezig. De ouders van de pups hebben DNA gezondheidsonderzoeken gehad op NCL PLL PRA3 en RCD4.
Fokkers.
Belgische leden/fokkers, die werken volgens het fokreglement van de Belgische rasvereniging Belgische Tibetaanse Terrir Club BTTC.: Du Comble de Bonheur. Solange en Jan Debonte-Deschamps. B 9968 Oosteeklo, Belgi. B 2531 Vremde, Belgi. Wij danken onze sponsoren hartelijk voor hun bijdrage.:
Vind tibetaanse terrier pups op Marktplaats.nl.
pups friese stabij keer labrador vader tibetaanse terrier. Wij hebben een nestje, in goede gezondheid verkerende pups moeder; friese stabij / labrador vader; tibetaanse terrier onze lieve maud heeft een nestje van 10 pups gekregen met vader boef: 5 reutjes en 5 teefjes, waarvan inmiddels twee puppies zijn voorzien van een nieuw baasje.
Tibetaanse Terrier fokkers.
U kunt zich bij ons inschrijven om in aanmerking te komen voor. een door ons gefokte pups. Petra Will Keulers. Thea Max Koster. Kennel: Wanted Nice Dogs. Ika Stegmeijer Fred Driehuis. Kennel: Of Sjo-Who-Sji-Bib. Danielle Gre Keller. Kennel: of the Bragadocio. Tibetaanse Terrier Ras en Pupinformatie.
Tibetaanse Terriër kennels in Nederland Doggo.nl.
Tibetaanse Terrier Club Nederland. Sterrebos 9 4751 JH Oud Gastel. De Tibetaanse Terrier Club Nederland, TTCN is de oudste rasvereniging voor de Tibetaanse Terrier. Rasvereniging Meer info. Sterrebos 9 4751 JH Oud-Gastel. Gespecialiceerd in de Amerikaanse Cocker Spaniel en de Tibetaanse Terrier.

Contacteer ons

samojeed
hondenkennel
hond
tibetaanse terrier pups
stafford
bouvier
tibetaanse spaniel
maltezer
mopshond