Resultaten voor tibetaanse spaniel

tibetaanse spaniel

Op een rij: de slimste honden, de domste en de meest onafhankelijke.
Engelse cocker spaniel. Nova Scotia duck tolling retriever. Weimarse Staande hond. Cardigan Welsh Corgi. Derde klasse bovengemiddelde werkhonden die een nieuw kunstje na 15 25 keer wel doorhebben en die dat kunstje in 70 procent van de gevallen ook daadwerkelijk uitvoeren.
Tibetaanse spaniël Wikipedia.
Bichon frisé Bolognezer Bostonterriër Cavalier King Charles-spaniël Chihuahua Chinese gekuifde naakthond Coton de Tuléar Épagneul nain continental Franse buldog Franse poedel Griffon belge Griffon bruxellois Havanezer Japanse spaniël King Charles-spaniël Kromfohrländer Leeuwhondje Lhasa Apso Maltezer Markiesje Mopshond Pekingees Petit brabançon Russische toyterriër Shih tzu Tibetaanse spaniël Tibetaanse terriër.
Tibetaanse spaniël Hondencentrum.
Foto s Tibetaanse spaniël. Groep: Tibetaanse rassen. Land van oorsprong: Tibet. Algemeen voorkomen: Dit pekineesachtige hondje stamt uit Tibet, waar het zijn taak was gebedsrollen te laten draaien. Over de precieze ontstaansgeschiedenis is tot op heden niets met zekerheid te zeggen.
Fokkers Puppy te KoopPuppy te Koop.
Tibetaanse Terrier pups. Van ons nestje geboren op 1 november j.l. hebben we nog enkele pups beschikbaar. Jo en Maria Maria Claassens. MOOIE POEDEL PUPPY WITTE MIDDElSLAG TE KOOP. Nog 1 mannetje en 1 vrouwtje aanwe. Te koop Tatra pups met FCI stamboom en DNA.
Tibetaanse Spaniel Honden rassen Honden.
De Tibetaanse Spaniël werd door Tibetaanse monniken gefokt, waar zij werden gehouden als gezelschap en als waakhond. Deze hondjes blaffen alleen met een reden en men zegt dat aan de klank van hun geblaf die reden duidelijk te horen is.
Tibetaanse Spaniel Hondentrainingen.
Een Tibetaanse Spaniel kan eigenzinnig zijn en toetst gegeven commandos eerst voor ze uit te voeren. Opvoeding van de Tibetaanse Spaniel. De Tibetaanse Spaniel is een zachtaardig hondje dat een rustige, vriendelijke en consequente aanpak nodig heeft. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar Tibetaanse Spaniel.
Tibetaanse Terriër Pedigree.
De Tibetaanse Terriër kan zich zo goed aanpassen dat hij het ook prima met andere honden van alle soorten en maten kan vinden. Volwassen honden dulden meestal geen katten, maar kunnen leren ermee te leven als ze ermee zijn opgegroeid.
Tibetaanse Spaniel De website van Pekingees en Dwergspanielclub.
PEKINGEES EN DWERGSPANIELCLUB. De Tibetaanse Spaniel in het kort tibbies genoemd is een zeer intelligent hondje dat afkomstig is uit de bergen van Tibet. Oorspronkelijk werden deze hondjes gefokt in de kloosters van Tibet, waar zij door de monniken zeer gerespecteerd werden.

Contacteer ons

samojeed
hondenkennel
hond
tibetaanse terrier pups
stafford
bouvier
tibetaanse spaniel
maltezer
mopshond