Resultaten voor tibetaanse spaniel

tibetaanse spaniel

Vind tibetaanse spaniel op Marktplaats.nl.
18, Gram levering: op voorraad, direct leverbaar deze fraai afgewerkte zilveren tibetaanse spaniel ketting hanger. Tibetaanse spaniel en Tibetaanse Terrier stickers. Spaniel: 14 stuks terrier nr 1: 11 stuks terrier nr 2: 2 stuks in elk mapje zitten 2 stickers.
Tibetaanse Spaniel.
De rasverenigingen; Eerste Gezelschapshondenclub Nederland en Pekingees en Dwergspaniel Club zijn bezig met de gezondheid van de Tibetaanse Spaniel. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren: Patella Luxatie en ECVO-oogonderzoek.
Tibetan Spaniel Wikipedia.
Small monastery dogs, thought to be early representatives of the Tibetan Spaniel, loyally trailed behind their Lama masters and came to be regarded as" little Lions" owing to their resemblance to the Chinese guardian lions that gave them great value and prestige.
opening.
Wij wonen vlak tegen het bos aan, waardoor we dagelijks heerlijke wandelingen kunnen maken. Ik ben me nog niet zo heel lang geleden, ongeveer in 2002, in het ras gaan verdiepen en nadat ik verschillende boeken had gelezen en de Tibetaanse Spaniel in het echt tegenkwam, wist ik dat dit mijn favoriete ras was.
Tibetaanse Spaniel Honden rassen Honden DierenDokters.
Home Honden Honden rassen Tibetaanse Spaniel. 2 Rasgebonden ziekten. 2.1 Erfelijke ziekten. 2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. Pekingees en Dwergspanielclub. Opgericht 21 maart 1931. www.pekingees-en-dwergspanielclub.nl Rasvereniging voor Bichon Frisé, Bolognezer, Chinese Naakthond, Coton de Tuléar, Japanse Spaniël, King Charles Spaniël, Leeuwhondje, Lhasa Apso, Mexicaanse Naakthond, Peruaanse naakthond, Pekingees, Tibetaanse Spaniël.
Tibetaanse spaniël Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Rasbeschrijving van de Tibetaanse spaniël. De Tibetaanse Spaniël is meer dan 2000 jaar geleden ontstaan in het Himalaya gebergte van Tibet. Ze waren eigendom van en gefokt door boeddhistische monniken en werden nooit verkocht. De enige manier waarop de de Tibetaanse Spaniël buiten het klooster om gevonden kon worden is als deze als geschenk werd gegeven aan gewaardeerde en vereerde vrienden of koningshuizen.
Tibetaanse Spaniel rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
De Tibetaanse Spaniel is een zeer intelligent hondje dat afkomstig is uit de bergen van Tibet. Oorspronkelijk werden deze hondjes gefokt in de kloosters van Tibet, waar zij door de monikken zeer gerespecteerd werden. Door hun geblaf waarschuwden ze namelijk voor naderende bezoekers.
Tibetaanse Spaniël Pedigree.
Voor iemand die een kleine hond zoekt, maar die de zelfverzekerde individualiteit en charme van de Tibetaanse Spaniël bewondert. Het zijn grote honden in een klein lijf een beetje kat, een beetje hond, een beetje aap ze hebben de onafhankelijkheid en nieuwsgierigheid van een kat, de trouw en waakzaamheid van een hond en de slimheid en ondeugendheid van een aap.

Contacteer ons

samojeed
hondenkennel
hond
tibetaanse terrier pups
stafford
bouvier
tibetaanse spaniel
maltezer
mopshond