Op zoek naar samojeed?

samojeed

Samojeden.nl Home.
De website van Corry Nijdam en Sjaak van den Ham over hun honden, de sledehondensport, artikelen over de geschiedenis van het ras, foto's' en nog veel meer. Wij hechten veel waarde aan het sociale, vriendelijke karakter van de Samojeed en, niet te vergeten, aan zijn werkkwaliteiten.
Samojeed Honden Page.
Karakter van de Samojeed. De Samojeed is een hond van tegenstellingenHij, is vriendelijk en vrolijkintelligent, en redelijk gehoorzaammaar, nooit slaafs en soms zelfs uitgesproken koppiggevoelig, en zachtaardigaanhankelijkmaar, niet opdringerig.De Samojeed zwerft graagheeft, een groot uithoudingsvermogen en blijft tot op hoge leeftijd speels.Ze laten graag hun stem horen en kunnen dus wat luidruchtig zijn.
Het HondenForum Bekijk onderwerp de samojeed.
Maar die Samojeed, ik meen me te herinneren dat ze voor een Poolhond vrij makkelijk horen te zijn, maar ik heb geen idee meer waarom ik dat denk hoor Ja, ik denk dat het ook toeval is. Het is ook wel een beetje onzuiver als je je baseert op één ervaring.
Samojeed.
Hoewel het geen vechters zijn, is het verstandig om te voorkomen dat deze geharde en behendige jager in een gevecht komt met een andere hond. De Samojeed heeft een pluriform karakter. Dat wil zeggen dat iedere Samojeed een veelheid aan karakters herbergt.
Samojeed Poster bij AllPosters.nl.
Verzendtijd De verzendtijd geeft het gebruikelijk aantal benodigde werkdagen aan voordat uw artikelen bij ons de deur uit gaan, maar is exclusief de tijd van het verdere vervoer naar de eindbestemming. Bestellingen die uit meerdere artikelen bestaan met verschillende verzendtijden, worden verzonden op basis van het artikel met de langste verzendtijd.
Samojeed Rassen Honden Hondenrassen.
De samojeed heeft een dubbele vacht. De ondervacht bestaat uit wol, die een stuk korter is dan schapenwol, maar ook gesponnen kan worden om kledingstuken van te maken. De bovenvacht bestaat uit langere rechte gladde haren, die aan het uiteinde een zilverganzende punt hebben.
Samojeed Honden rassen Honden.
Ze worden gebruikt in de GG, behendigheid, UV, obedience en sledehondensport. Vriendelijk, attent en verdraagzaam. De Samojeed blaft makkelijk en is af en toe zeer zelfstandig van aard, wat de opvoeding kan bemoeilijken. De Samojeed heeft een duidelijke en consequente aanpak nodig.
Samojeed rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
De Samojeed vereist veel lichaamsbeweging en heeft de ruimte nodig. Algemeen: De Samojeed is een elegante witte poolhond van gemiddelde afmetingen, die in zijn verschijning kracht, uithoudingsvermogen, charme, lenigheid, waardigheid en zelfvertrouwen uitstraalt. De lichaamslengte is bij benadering 5% meer dan de schofthoogte.

Contacteer ons

samojeed
hondenkennel
hond
tibetaanse terrier pups
stafford
bouvier
tibetaanse spaniel
maltezer
mopshond