Op zoek naar samojeed?

samojeed

Samojeed Hondencentrum.
De sterke en taaie samojeed bleek ook geschikt als sledehond, zodat hij op tal van poolexpedities werd ingezet. Prettig aspect van de samojeed als huishond is dat hij geen jagersinstinct heeft en vriendelijk is tegenover andere huisdieren. In Alaska werd de samojeed gefokt als inheemse sledehond.
Hondenrassen Samojeed.
Informatie over de Samojeed. De Samojeed Laika Samojedskaja is een hoogbenig en langharig Russisch met name West-Siberië hondenras, behorend tot de pool en keeshonden. Hij heeft zijn naam te danken aan het volk waarbij hij is ontdekt, de Samojeden; het patronaat van de Noordse Kennelunion.
Samojeed Wikipedia.
Akita Amerikaanse akita Alaska-malamute Basenji Chowchow Cirneco dell'Etna' Eurasiër Faraohond Finse lappenhond Finse spits Groenlandse hond Hokkaido IJslandse hond Jämthund Japanse spits Kai Kanaänhond Karelische berenhond Keeshond Kishu Koreaanse jindohond Lapinporokoira Mexicaanse naakthond Noorse buhund Noorse elandhond Noorse lundehond Norrbottenspets Oost-Siberische laika Peruaanse naakthond Podenco canario Podenco ibicenco Podengo Português Russisch-Europese laika Samojeed Shiba Shikoku Siberische husky Taiwandog Thai ridgebackdog Västgötaspets Volpino italiano Westsiberische laika Zweedse lappenhond.
Samojeed Honden rassen Honden DierenDokters.
De Samojeed is een veelzijdige en sportieve huishond. Ze worden gebruikt in de GG, behendigheid, UV, obedience en sledehondensport. Vriendelijk, attent en verdraagzaam. De Samojeed blaft makkelijk en is af en toe zeer zelfstandig van aard, wat de opvoeding kan bemoeilijken.
Samojeed.
Er is nog gering jachtinstinct aanwezig. Je moet de Samojeed op een zachte maar duidelijke manier opvoeden. De Samojeed is een sportieve actieve hond, die graag met zijn baas dingen onderneemt. Hij is het liefst de hele dag bij je.
Samojeed.
De Samojeed is een poolhond, afkomstig uit de onherbergzame gebieden van Noord-Rusland en Siberië. Hij leefde daar als manusje-van-alles bij een groep nomadenstammen, de Samojeden. Het Russische woord samojeed heeft de weinig vleiende betekenis menseneter; reden genoeg om over Nenets, Enets en Nganasan te spreken als het over deze volkeren gaat.
Samojedenclub.nl Home.
Erik Grevengoed heeft ook dit jaar weer de foto's' gemaakt van de Kamp.Clubmatch. Raad van Beheer update Fairfok. De NSC aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ontstaan door al dan niet door derden aangeboden informatie op deze site. 2016 Nederlandse Samojeden Club.
Kennel Dunblane Samojeed, Malamute Eurasier.
Samojeed, Alaska Malamute Eurasier." Wij, Jurgen en Wilma Hell-Frijters, hebben een Samojeed, Alaskan Malamute en Eurasier kennel in Oudenbosch, Nederland. Uit passie voor deze 3 prachtige rassen houden en fokken wij Samojeden, Alaskan Malamutes en Eurasiers in onze kleinschalige kennel onder de kennelnaam Dunblane.

Contacteer ons

samojeed
hondenkennel
hond
tibetaanse terrier pups
stafford
bouvier
tibetaanse spaniel
maltezer
mopshond