Op zoek naar mopshond?

mopshond

Mopshond.
Achtergrond van de Mopshond. De Mopshond, door de liefhebbers ook wel Mops genoemd, vindt zijn oorsprong in het oude China. Al rond het jaar 700 voor Christus werd over deze kleine, stevige hondjes gesproken, die aan keizers en andere hooggeplaatste personen cadeau werden gedaan als schootverwarmer en bewakertje.
15 Bewijzen dat de mopshond de meest intelligente levensvorm op aarde is Superlief Upcoming.
6 Een mopshond heeft energie voor tien en is altijd bereid te spelen. Deel dit GIFje via. 7 Waarbij de intelligentie van de mopshond vooral bij balspelen opvalt. Deel dit GIFje via. 8 De mopshond is een jachthond pur sang.
Mopshond Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Mopshond. Zijn koddige uiterlijk moet de Mopshond duur betalen. Dit ras laat duidelijk zien hoe een dier het slachtoffer kan worden van de grillige behoefte van de mens om de natuur naar zijn hand te zetten.
De mopshond, over het ras infobron.nl.
Onder de aftekeningen kun je verstaan dat een mopshond een zwart masker heeft, een duimafdruk op het voorhoofd heeft en dan nog het karakteristieke punt van een mopshond de zwarte streep, deze loopt van de achterhoofdknobbel tot aan de staartpunt.
Mopshond Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. De mopshond heeft een opvallend uiterlijk met een enthousiaste uitdrukking, zijn rond zwaar lichaam met een zwaar hoofd en rimpels geven iets aandoenlijks aan een ieder die ooit een mopshond heeft gezien.
Mopshond Pug YouTube.
In de zestiende eeuw is hij via Nederland naar Europa gekomen en in de zeventiende eeuw werd dit ras verder ontwikkeld in Engeland. In Engeland wordt de Mopshond Pug genoemd vanwege zijn platte voorhoofd pug-nose stompe neus. Standard YouTube License.
Van rashond naar ramphond: Mopshond DierRecht.
Tegen een hoge prijs, die door de dieren wordt betaald. Neem als voorbeeld de Mopshond. Als je de twee fotos naast elkaar zet, zijn de verschillen onmiskenbaar. Op het ene plaatje, dat lang geleden door een onbekende eigenaar is geschoten, zien we een mopshond die klopt.
Iedereen is verliefd op z'n' mopshond EenVandaag.
Ook al maken sommige baasjes tegenwoordig online ruzie over z'n' handelsmerk, de snoet, op gezamenlijke bijeenkomsten is het gezelligheid alom. Iedereen" in de community is verliefd op zijn mopshond, zegt Katja Heinrich, eigenaar van Boris en organisator van een heus mopscafé. Ik" heb altijd al een mopshond gewild.

Contacteer ons

samojeed
hondenkennel
hond
tibetaanse terrier pups
stafford
bouvier
tibetaanse spaniel
maltezer
mopshond