Op zoek naar maltezer?

maltezer

Maltezer Honden rassen Honden DierenDokters.
Prijs van een pup. De prijzen van de Maltezer loopt sterk uiteen, van rond de 700 tot 2000 euro. De Maltezer behoort tot de Bichongroep, die bestaat uit de Bichon Frisé, de Maltezer, de Bolognezer, de Coton de Tuléar, het Leeuwhondje en de Havanezer.
Maltezer Wikipedia.
Bichon frisé Bolognezer Bostonterriër Cavalier King Charles-spaniël Chihuahua Chinese gekuifde naakthond Coton de Tuléar Épagneul nain continental Franse buldog Franse poedel Griffon Belge Griffon Bruxellois Havanezer Japanse spaniël King Charles-spaniël Kromfohrländer Leeuwhondje Lhasa Apso Maltezer Markiesje Mopshond Pekingees Petit Brabançon Russische toyterriër Shih tzu Tibetaanse spaniël Tibetaanse terriër.
Natuur wereld Maltezer.
Met zijn lange vacht is de maltezer een beeldschone hond, die met een zeer regelmatige vachtverzorging, er stralend uit zal zien. Een eeuw geleden kwam de maltezer in meedere kleuren voor. De vacht van honden die niet naar shows gaan, wordt in de regel korter geknipt.
licg.nl Maltezer.
Omdat de Maltezer een gevoelige hond is, is het extra belangrijk om ervoor te zorgen dat de kennismaking met nieuwe dingen rustig en plezierig verloopt. Een Maltezer is niet moeilijk op te voeden, maar het is wel belangrijk dat u regels stelt en consequent blijft.
Ras informatie Maltezer MaxLuna.
Uiteraard heeft de Maltezer zijn dagelijkse beweging nodig, maar alles met mate. De Maltezer is makkelijk mee te nemen en stelt ook niet veel eisen aan zijn woonruimte. In een kleine woning voelt de Maltezer zich ook helemaal thuis. Aandacht van het baasje is wel heel belangrijk voor de Maltezer.
Maltezer.
Doordat de Maltezer een klein hondje is, is de verleiding groot om hem te bemoederen en hem te beschermen tegen de grote boze wereld. Dit leidt uiteindelijk tot een nerveuze, angstige hond die nergens meer mee naar toe kan gaan.
Maltezer Wikikids.
De maltezer is een klein wit hondje, met een wollen wacht. Soms met lange haartjes en een strikje. Maar ook met korte haren, ondeugend en lief. Ze zijn heel intelligent, en leren makkelijk opdrachtjes. Speelt graag met een bal of een knuffeltje.
Maltezer Pedigree.
Een nieuwe hond. De juiste naam voor dit mooie kleine ras is Maltezer en niet Maltezer Terriër zoals hij ook wel wordt genoemd. Niemand weet precies waar dit ras vandaan komt ondanks dat beweerd wordt dat hij van het eiland Malta afkomstig is, of dat ze lijken op de honden die door de oude Egyptenaren aanbeden werden.

Contacteer ons

samojeed
hondenkennel
hond
tibetaanse terrier pups
stafford
bouvier
tibetaanse spaniel
maltezer
mopshond