Op zoek naar maltezer?

maltezer

licg.nl Maltezer.
Omdat de Maltezer een gevoelige hond is, is het extra belangrijk om ervoor te zorgen dat de kennismaking met nieuwe dingen rustig en plezierig verloopt. Een Maltezer is niet moeilijk op te voeden, maar het is wel belangrijk dat u regels stelt en consequent blijft.
Maltezer Hondenvoer.
Dit ras staat bekend om zijn levendige, speelse en zachtaardige karakter. Het formaat van Maltezer hondenvoer is aangepast aan de kenmerkende snuit en kaak van dit ras. Verder bevat Maltezer hondenvoer deze stoffen die ervoor zorgen dat de kenmerkende vacht van dit ras gezond en glanzend blijft.
Maltezer Wikipedia.
Bichon frisé Bolognezer Bostonterriër Cavalier King Charles-spaniël Chihuahua Chinese gekuifde naakthond Coton de Tuléar Épagneul nain continental Franse buldog Franse poedel Griffon Belge Griffon Bruxellois Havanezer Japanse spaniël King Charles-spaniël Kromfohrländer Leeuwhondje Lhasa Apso Maltezer Markiesje Mopshond Pekingees Petit Brabançon Russische toyterriër Shih tzu Tibetaanse spaniël Tibetaanse terriër.
Maltezer Puppies Honden.
Twee theekoppel Maltese pups heeft een nieuw gezin nodig. Leuke T-cup Maltese puppies klaar. Kc geregistreerde Maltese pups. Aanbiddelijke Theekopje Maltese Puppy voor goedkeuring. Twee theekoppel Maltese pups heeft een nieuw gezin nodig. Aanbiddelijke Theekopje Maltese Puppy voor goedkeuring. Zeer mooie Maltese pups beschikbaar.
Maltezer Pedigree.
Reset Zoek honden. De juiste naam voor dit mooie kleine ras is Maltezer en niet Maltezer Terriër zoals hij ook wel wordt genoemd. Niemand weet precies waar dit ras vandaan komt ondanks dat beweerd wordt dat hij van het eiland Malta afkomstig is, of dat ze lijken op de honden die door de oude Egyptenaren aanbeden werden.
Maltezer Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
geplaatst op 28 december 2014 1525.: wij hebben sinds kort een maltezer en die heel slecht in de vacht wat kunnen we hieraan doen om helemaal kaal te scheren vind ik dat het te koud is nu in deze tijd van het jaar.
Maltezer.
De rasverenigingen; Eerste Gezelschapshondenclub Nederland, Maltezer Vereniging Nederland en Nederlandse Maltezer club zijn bezig met de gezondheid van de Maltezer. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. De Eerste Gezelschapsdierenclub Nederland stelt onderzoek naar Patella Luxatie verplicht voor de ouderdieren.
Hondenrassen: is een maltezer iets voor jou?
Je maltezer verzorgen. Als je van plan bent om een maltezer in huis te halen, moet je bereid zijn om zn vacht minstens enkele keren per jaar uitgebreid te borstelen en af en toe te wassen met hondenshampoo. Soms is het nodig om je maltezer extra te borstelen achter de oren, onder de oksels en bij de liezen om knopen en klitten tegen te gaan.

Contacteer ons

samojeed
hondenkennel
hond
tibetaanse terrier pups
stafford
bouvier
tibetaanse spaniel
maltezer
mopshond