Zoeken naar teckel

teckel

Teckel De Jagersvereniging.
Hanteerbaarheid / trainen opvoeden. Teckels zijn honden met een felle jachtpassie, en dat is tevens de oorzaak van het eigenzinnige karakter dat in iedere Teckel huist. De kleinere varianten van het ras zijn vaak wat pittiger van aard dan de Standaardteckel.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Dashond Teckel Hondencentrum.
Om hem te socialiseren en met andere soorten honden te leren omgaan is het wenselijk een tijdje bezoek te brengen aan een goede hondenschool, waar hij de elementaire bevelen kan aanleren, doch de teckel is niet op te voeden als robot, hij moet zijn eigenzinnig karakter behouden, wat hem ook zijn charmes geeft, als je een teckel aanschaft moet je weten dat hij een eigen wil heeft.
teckel Nederlands woordenboek Woorden.org.
Correct gespeld: teckel komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en in de spellingwoordenlijst van OpenTaal. Deze woorden beginnen met teckel.: Deze woorden eindigen op teckel.: 4 definities op Encyclo. hond met een langggerekt lichaam en korte poten, die vooral wordt gehouden als gezelschapshond, maar oorspronkelijk als jachthond dienst deed; dashond.
Teckel Honden 2dehands.be.
Super lieve dwerg teckel pups ruwharig. Ik heb een leuk nestje teckel pups beschikbaar vanaf donderdag 23 november 2017. De pups zijn opgegroeid tot 8 weken oud bij de moeder in een. vandaag 1036: Beerse Vlimmeren. Teckel blue merle en chocolade pups te koop.
Teckel Trail Standaard Ruwhaar Teckels.
De NTC fokkers garanderen dat zij hun nesten fokken volgens de regels van het fokreglement en dat er dus altijd aan de basisvoorwaarden voor gezondheid en exterieur is voldaan. We maken gebruik van de koopovereenkomst van de Nederlandse Teckel Club.
Dashond /Teckel Pedigree.
Tegenwoordig wordt de Teckel niet meer gebruikt voor de jacht en wordt hij alleen gebruikt als trouwe metgezel of tentoonstellingshond. Deze populaire kleine hond kan 12 jaar worden maar met een liefdevolle omgeving en de juiste voeding wordt hij vaak wel 14 jaar.
Teckel Wikikids.
Een dashond of een teckel. Een teckel is een hondenras en wordt ook wel dashond genoemd. Het zijn hele slimme hondjes. Ze willen graag bij hun baasje blijven en ze zijn heel waakzaam. Ze zijn ook heel dapper en nieuwsgierig.

Contacteer ons

samojeed
hondenkennel
hond
tibetaanse terrier pups
stafford
bouvier
tibetaanse spaniel
maltezer
mopshond