Op zoek naar tibetaanse hond?

tibetaanse hond

De 10 Grootste Honden rassen Alletop10lijstjes.
Hallo ik ben ramadan en ik ben en albanees wij heben ok en hond albanees die heet qeni sharit kunnen jullie die albaneeze hond qeni sharit winden in google en darop zeten in de 10 grootste honden rassen. ramadan oktober 1, 2011.
Shih Tzu Lees hier meer over dit hondenras uit het oosten.
De staart draagt de kleine hond vaak boven de rug. Vaak wijzen beschrijvingen van de rassenstandaard op de arrogante houding van het ras. Van het klooster naar de bank. De shih tzu kan terugkijken op een bewogen geschiedenis: Monniken van Tibetaanse kloosters zagen zijn voorouders als de Leeuwenhond" van Boeddha.
Tibetaanse mastiff Do-khyi OMyDog.
Dit erg oude ras is afkomstig uit Tibet en ligt aan de basis van heel wat andere hondenrassen zoals de Mastiff, de Boxer en de Sint-Bernard. Oorspronkelijk deden Tibetaanse Mastiffs dienst als waakhonden, een functie die ze tot op de dag van vandaag nog met verve vervullen. Deze sterk gebouwde, enorme hond ziet er erg intimiderend uit, maar heeft een zachtaardig, aanhankelijk en beschermend karakter.
Gedrag.
Het is een misvatting te denken, dat de Tibetaanse Terrir niet met kinderen overweg zou kunnen. Geen enkele hond vindt het prettig om aan zijn haren of oren te worden getrokken en wat dat betreft heeft de Tibetaanse Terrir een zeer aantrekkelijk uiterlijk voor kinderen.
Zippy Tibetan Terrier Gezondheid.
Uit onder andere twee exemplaren van de Lamleh-kennel en de wat afstamming betreft niet nader bekende dekreu Trojan Kynos, fokte dit echtpaar een eleganter type hond. Deze meer moderne Tibetaanse Terriër geniet sinds de jaren 60 een toenemende belangstelling. Rasstandaard Tibetaanse Terriër.:
Tibetaanse Terrier rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
De Tibetaanse Terrier loopt graag los buiten en is gek op spelletjes. Algemeen: De Tibetaanse Terrier is een kleine hond met compact en krachtig lichaam. De ribben zijn goed gewelfd. Benen matig lang met goed bot. De hals is middelmatig lang.
Tibetaanse Terrier De website van passionandpride!
Ook werd de Tibetaanse Terrier door de monniken als gezelschapshond gehouden. De tibetaanse Terrier is een levendig en vrolijk ras. Altijd zijn ze wel in voor een spelletje en wandelen vinden ze heerlijk om te doen. Wij merken dat ze een dagje minder wandelen ook niet erg vinden, dan vermaken ze zichzelf wel, maar dan kun je wel een drukkere hond in huis verwachten.
Tibetaanse Terrir over het ras infobron.nl.
Fysiek en psychisch gezien heb je met een Tibetaanse terriër een sterke stoere hond die niets liever doet dan bewegen. Eigenlijk kun je niet zeggen dat het gedrag van een Tibetaanse terriër het gedrag is van een terriër, een Tibetaanse terriër is namelijk van nature niet fel of strijdlustig.

Contacteer ons

hondenfokker
amerikaanse staffordshireterriër
franse bulldog pups
airedale terrier
leonberger
jack russel
alaska malamute
border terrier
engelse bulldog pups te koop
tibetaanse hond
engelse bulldog