Op zoek naar tibetaanse hond?

tibetaanse hond

Tibetaanse terriër Rassen Honden Hondenrassen.
Daarnaast als specifiek kenmerk mag zeker vermeld worden dat de Tibetaanse Terrier het enige ras is dat een zoolganger is, oftwel net zo als de mensen plat op zijn voeten staat. Een vrolijke, speelse hond, die graag in de omgeving van zijn gezin verblijft.
Tibetaanse Mastiff.
Het opvoeden van de jonge Tibetaanse Mastiff bestaat met name uit het voorkomen van ongewenst gedrag. Zijn zelfstandige karakter verleidt menig Tibetaanse Mastiffbezitter om hem lekker zijn gang te laten gaan Dit is niet verstandig omdat de gemiddelde Tibetaanse Mastiff van nature een behoorlijk zelfstandige hond is en overeenkomstig kan handelen wanneer hij vindt dat er opgetreden moet worden.
Tibetaanse Terrier.
Het beschermde de hond tegen de barre weersomstandigheden van het Himalaya gebergte. Socialisatie en opvoeding. De Tibetaanse Terriër zal op zeer jonge leeftijd positieve ervaringen moeten opdoen met; onbekenden, kinderen en andere honden. Gedurende het eerste levensjaar neemt hun onbevangenheid t.o.v.
Kenmerken.
Fysisch en psychisch gezien is het een ontzettend sterke en stoere hond. In zijn gedrag heeft hij niets van de stereotype van een terrir, want hij is niet fel of strijdlustig. De Tibetaanse Terrir wekt eerder een kalme, zelfs serene indruk.

baas is hierin vindingrijk met naald en draad om zo de teddy-beer weer te repareren na een behandeling door zijn eigenaar. De Tibetaanse Terrir is van huis uit geen nerveuse hond en kan dan ook met gemak uren geheel ontspannen, je zou haast.
Sectie Tibetaanse rassen Rassen Honden Hondenrassen.
De Tibetaanse Spaniel is een vrolijke, intelligente huishond, die absoluut niet van het gezin afgezonderd mag worden. Hij heeft de mens nodig om zich goed te voelen. Het is een ideale hond bij kinderen. De Tibetaanse Spaniel is zowel geschikt voor.
Tibetaanse terriër Wikipedia.
Vervelende situaties zullen ze mijden en laten zich zelden met vreemden in. Binnenshuis is de Tibetaanse terriër een rustige hond en kan makkelijk uren voor de open haard vertoeven. Als de Tibetaanse terriër erop getraind is kan hij prima overdag alleen zijn.
Tibetaanse Mastiff.
Fokken met je hond. Generaties gezondheid online. Opleidingen en trainingen. Zoek een vereniging. Houden van honden. Alle hondenrassen op een rij. FCI groep 2 Pinschers, Schnauzers, Molossers en Sennenhonden. Tibetaans ras, Do-Khyi genaamd, bekend sinds de Oudheid. Zou de voorvader zijn van de Molosserachtige rassen. Wist je dat lang niet alle honden die je op straat tegenkomt een officiële stamboom hebben? Rashonden zonder stamboom noemen we look-alikes. Meer weten over het verschil tussen een stamboomhond en een look-alike kijk op de pagina Waarom een stamboomhond? Krachtig, imposant, vertrouwenwekkend, goed gebouwd, waardig en vriendelijk. Ze hebben lang, dik, fijn en recht dekhaar, weelderig onderhaar. De beharing op de schedel is uitstaand en vormt als het ware een kroon. Diepzwart, zwart met roodbruin, verschillende nuances van golden, verschillende nuances van grijs en grijs met goudgele aftekening. De schofthoogte van de Tibetaanse Mastiff ligt tussen de 60 cm en 70 cm.

Contacteer ons

hondenfokker
amerikaanse staffordshireterriër
franse bulldog pups
airedale terrier
leonberger
jack russel
alaska malamute
border terrier
engelse bulldog pups te koop
tibetaanse hond
engelse bulldog