Resultaten voor leonberger

leonberger

Leonberger over het ras infobron.nl.
Een Leonberger heeft nog meer goede karaktertrekken, met een Leonberger heb je een hond die erg leergierig en opmerkzaam is, ook is een Leonberger niet bang voor geluiden en lawaai. Als je naar het hoofd van een Leonberger gaat kijken dan zie je een hoofd dat over het geheel dieper dan breder is gestrekt dan gedrongen.
Leonberger kennel Bri-Jos Home Barneveld.
Leonberger kennels in Nederland Doggo.nl.
Zoek een adres bij jou in de buurt. Leonberger kennels in Nederland. Dolomieten 40 5706 RM Helmond. Hondenschool en hondenuitlaatservice in de regio Helmond Deurne. Tevens fokker Leonbergers. HondenschoolHondenfokkerUitlaatserviceGedragstherapie, Meer info. Leonbergerkennel from Kalua's' Spirit. Oud Piershilseweg 2 3265 LG Piershil.
Home Weidemars Leonberger.
Toen in 2008 duidelijk werd dat Duke, onze eerste hond, niet lang meer te leven had zijn we op zoek gegaan naar een Leonberger pup en wel een teefje, zodat we in de toekomst de mogelijkheid zouden hebben onze kennis in praktijk te brengen en op een verantwoorde manier een nestje te fokken.
Leonberger Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Ze worden beschouwd als de oudste van de Duitse rassen. De Leonberger wordt gebruikt als een werkhond en metgezel in onder andere Duitsland, Frankrijk en Scandinaviƫ. Ze zijn echter relatief zeldzaam in andere landen. De Leonberger is elegant, groot en krachtig.
9 Impressive Facts About the Leonberger Mental Floss.
Their stature also makes it easy for them to be petted from a hospital bed. In 2002, the Leonberger Club of America started an award program to celebrate Leos and their owners for taking time to participate in therapy programs.
Leonberger Hondencentrum.
De Leonberger kan zien aan de bezoekershouding of hij een slechte of een goede bedoeling heeft. Op hem kun je dus goed vertrouwen. Hou er wel rekening mee dat de Leonberger geen echte waakhond is! De Leonberger heeft veel beweging nodig.
Puppyplaats.nl Leonberger pups aangeboden.
Eind april verwachten wij puppy's.' Onze leonberger meiden zijn beide drachtig van de op de foto te ziende reu. Ze zijn alle 100% leonberger en super lief. De puppy's' worden in huiselijke kring opgevoed en zullen veel in handen zijn.

Contacteer ons

hondenfokker
amerikaanse staffordshireterriƫr
franse bulldog pups
airedale terrier
leonberger
jack russel
alaska malamute
border terrier
engelse bulldog pups te koop
tibetaanse hond
engelse bulldog