Resultaten voor leonberger

leonberger

Bralindy Leonbergers.
9 Impressive Facts About the Leonberger Mental Floss.
In 2002, the Leonberger Club of America started an award program to celebrate Leos and their owners for taking time to participate in therapy programs. THEY SHED A LOT. Leonbergers have a thick double coat that gives them their lion-like appearance.
Puppyplaats.nl Leonberger pups aangeboden.
Eind april verwachten wij puppy's.' Onze leonberger meiden zijn beide drachtig van de op de foto te ziende reu. Ze zijn alle 100% leonberger en super lief. De puppy's' worden in huiselijke kring opgevoed en zullen veel in handen zijn.
Leonberger pups.
Leonberger kennel Bri-Jos Home Barneveld.
De Leonberger Notusme.nl.
Als eigenaar van een Leonberger krijg je ook te maken met een aantal minder leuke zaken. Het is goed om ook dat te realiseren voordat U besluit om een Leonberger in huis te nemen! Een Leonberger is geen hond die je hele dagen in een bench of kennel kunt houden.
Home Weidemars Leonberger.
Toen in 2008 duidelijk werd dat Duke, onze eerste hond, niet lang meer te leven had zijn we op zoek gegaan naar een Leonberger pup en wel een teefje, zodat we in de toekomst de mogelijkheid zouden hebben onze kennis in praktijk te brengen en op een verantwoorde manier een nestje te fokken.
Symfonie van Merode Pyreneese Berghond / Leonberger kennel.
Wij zijn een kennel / fokker van Pyreneese Berghonden en Leonbergers De doelstelling van onze kennels Symfonie van Merode en Concerto di Tulgaardis te fokken met gezonde honden die zo goed mogelijk het ideaalbeeld van de originele Franse Pyreneese Berghond en Duitse Leonberger rasstandaard benaderen.

Contacteer ons

hondenfokker
amerikaanse staffordshireterriƫr
franse bulldog pups
airedale terrier
leonberger
jack russel
alaska malamute
border terrier
engelse bulldog pups te koop
tibetaanse hond
engelse bulldog