Meer resultaten voor amerikaanse staffordshireterriër

amerikaanse staffordshireterriër

Amerikaanse Staffordshire Terriër Hondentrainingen.
Er is over die geschiedenis ook heel wat afgeruzied, het enige dat als een paal boven water blijft staan zijn twee data: het jaar 1935, toen de Staffordshire Bull Terriër door de Britse Kennel Club officieel werd erkend en 1936, toen de standaard voor de Amerikaanse Staffordshire Terriër door de American Kennel Club werd goedgekeurd.
Stamboom DUTCHPARADISE American Staffordshire Terrier.
Gastgezin voor een Dutchparadise pup. Bij het grootbrengen van uw pup. Door ons gefokt. Staffordshire Terriërs zowel de Amerikaanse als de Engelse dienen in Nederland in het bezit te zijn van een FCI-stamboom. De FCI is een wereldwijde organisatie welke stambomen uitgeeft.
Amerikaanse staffordshire Terrier De Nieuwe Hond.
Ze zijn vriendelijk tegenover kinderen. Doordat de Amerikaanse staffordshire Terrier nogal onstuimig kan zijn, is hij het meest geschikt voor de wat grotere kinderen. de reuen willen nog weleens dominant zijn tegenover soortgenoten. Een goed opgevoede Amerikaanse staffordshire Terrier zal uw gezin beschermen indien nodig.
Mooiste foto van jouw Amerikaanse Staffordshire Terrir forumonderwerp.
Zoeken in dit onderwerp Zoeken Onderwerp feed. Recente berichten in Mooiste" foto van jouw Amerikaanse Staffordshire Terrir." Mooiste foto van jouw Amerikaanse Staffordshire Terrir. 19 februari 2007 1005.: Wie heeft een Amerikaanse Staffordshire Terrir/s en wil daar de mooiste foto's' van laten zien?
Amerikaanse Staffordshire Terrier Pension DierencentrumSevenum.
Pup Socialisatie groep. Amerikaanse Staffordshire Terrier Pension. U heeft een Amerikaanse staffordshire terriër en zoekt een pension zodat u op vakantie kan? Dat kan gewoon bij ons. Steeds vaker horen wij dat hondenpensions de Amerikaanse staff niet aan wil nemen.
Tipaw Trouvez un chien issu d'un' élevage de qualité.
Amerikaanse Staffordshireterriër Ontdek hier meer zooplus magazine.
De Amerikaanse staffordshireterriër, kortweg Amstaff, polariseert als geen ander ras: in sommige landen wordt hij gezien als de gevaarlijkste gevechtshond, die men niet mag houden of onder bepaalde voorwaarden mag houden, terwijl hij in Groot-Brittannië als Nanny Dog geschat wordt.
Informatie over wetten en invoerregels voor honden bij een vakantie in Frankrijk DogsIncluded.
Ook pitbulls, kruisingen met pitbulls, Boerboels, en kruisingen van Engelse Staffordshires, kruisingen American Staffordshire Terriers, kruisingen Mastiff en kruisingen Tosa zijn verboden. Let op: American Staffordshire terriërs die zijn ingeschreven bij het Amerikaanse stamboek zijn verboden, omdat dit stamboek niet erkend is door de Fédération Cynologique Internationale FCI.

Contacteer ons

hondenfokker
amerikaanse staffordshireterriër
franse bulldog pups
airedale terrier
leonberger
jack russel
alaska malamute
border terrier
engelse bulldog pups te koop
tibetaanse hond
engelse bulldog