Resultaten voor amerikaanse staffordshireterriër

amerikaanse staffordshireterriër

American Staffordshire Terrier Honden Page.
De American Staffordshire Terrier staat op dit moment op de 4e plek van de meest populaire hondenrassen op de HondenPage. Overige informatie over de American Staffordshire Terrier. Lange tijd is het vanwege de Regelgeving Agressieve Dieren verboden geweest op een Amerikaanse Staffordshire Terrier zonder FCI stamboom te bezitten.
Amerikaanse Staffordshire Terriër Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
De Amerikaanse Staffordshire Terriër heeft geleid tot vele discussie over zijn afkomst. Er wordt gezegd dat de Amerikaanse Staffordshire Terriër en de Amerikaanse Pitbull Terrier hetzelfde ras zijn. De Amerikaanse Staffordshire Terriër is inderdaad de naam van de show stam, terwijl de vechthond stam wordt bestempeld als de Amerikaanse Pitbull Terrier.
Puppyplaats.nl American Staffordshire Terriër pups aangeboden.
onze amerikaanse stafford Angel heeft op 14 april puppy's' gekregen het zijn 5 reutjes en 2 teefjes zodra angel pups weg mogen zijn ze ontwormd worden ze ingeent en gechipt daar naast worden ze doorde dierenarts onderzocht en krijgen ze een europees paspoort.
American Staffordshire Terrier.
De rasvereniging; American Staffordshire Terrier Club Holland is bezig met de gezondheid van de American Staffordshire terrier. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren: Heupdysplasie, elleboogdysplasie, en DNA-onderzoek naar cerbellaire Ataxia.
De American Staffordshire Terriër Hart Voor Dieren.
Hond 15 januari 2018. De American Staffordshire Terriër. Het ras is officieel erkend als de Amerikaanse Staffordshire Terriër sinds 1972. Meer informatie over het gedrag, karakter, werk, bewegingsbehoefte, oopvoeding en verzorging van het ras lees je hier. Schofthoogte: 43 tot 48 cm.
American Staffordshire Terrier.
We proberen zo compleet mogelijk alle informatie te geven die zowel voor de bekende van dit ras, als voor de nieuwe honden bezitters van dit ras kunnen meehelpen aan de kennis. Wilt u zeker zijn dat u een gezonde Amerikaanse Staffordshire Terrier aanschaft die volledig aan de rassenstandaard voldoet?
Amerikaanse Staffordshire Terrier Honden rassen Honden.
Langzamerhand ging men bij het fokken alleen Bull en Terriërs gebruiken waardoor er omstreeks 1860 geleidelijk een hond was ontstaan die we qua uiterlijk kunnen vergelijken met de huidige Staffordshire Bull Terriërs. Na de Amerikaanse Burgeroorlog 1861-1865 trokken veel industriearbeiders uit Engeland, Ierland en Schotland naar de Verenigde Staten op zoek naar een beter leven.
licg.nl American Staffordshire Terriër.
Kies het juiste ras voor uw situatie: lees vóór het kopen eerst of de American Staffordshire Terriër het ras is dat u zoekt. De American Staffordshire Terriër, ook wel AmStaff genoemd, heeft zijn oorsprong gemeen met de kleinere Staffordshire Bull Terriër uit Engeland.

Contacteer ons

hondenfokker
amerikaanse staffordshireterriër
franse bulldog pups
airedale terrier
leonberger
jack russel
alaska malamute
border terrier
engelse bulldog pups te koop
tibetaanse hond
engelse bulldog