Meer resultaten voor alaska malamute

alaska malamute

malamute.
Zijn dikbehaarde staart wordt als een wuivende pluim over zijn rug gedragen.Kortom de Malamute moet alle eigenschappen bezitten om zijn oorspronkelijke functie als sledehond voor zware vrachten te kunnen vervullen.De Malamute is niet gefokt om te racen" in snelheidswedstrijden maar als sledehond voor de zwaardere lasten.
Alaska-malamute Wikipedia.
Deze sledehond is vernoemd naar een Inuitstam in Alaska, de Mahlemuts. Het ras wordt al generaties lang gebruikt voor het trekken van sleden met zware vrachten. De alaska-malamute behoort tot de rasgroep poolhonden en oertypen en de sectie sledehonden. Inuitfamilie met malamute, 1915.
Giant Alaskan Malamute Need Attention YouTube.
Homeless German Shepherd cries like a human! I have never heard anything like this! Hope For Paws Official Rescue Channel 8.706.010 weergaven. 30 Incredible Huskies Funny Dog Video Compilation 2017 Duur: 1311. The Pet Collective 3.771.663 weergaven. Husky Vs Alaska Differences Between Siberian Husky and Alaskan Malamute Duur: 516.
Vind malamute in Honden Poolhonden, Keeshonden en Oertypen op Marktplaats.nl.
unieke Malakita Alaska Malamute X Akita Inu pups. Wij hebben een prachtig nestje malakita f1 malamute x akita pups de pups mogen het nest verlatenze, zijn: 3x ontwormd, voor de 1ste keer gevaccineerd, gechipt en hebben ze een nederlands paspoort.
Alaskan Malamute Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Ze hebben sterk instinct, dus het is aan te raden om een oogje in het zeil te houden bij kleine dieren. De Alaskan Malamute heeft een zeer dikke en grove vacht en u zou er goed aan doen deze 2x per week te borstelen.
Alaskan Malamute Honden Page.
De Alaskan Malamute behoort tot de Rasgroep Spitsen" en oertypes." Geschiedenis van de Alaskan Malamute. De Alaskan Malamute. Oorsprong en geschiedenis. Waar de Alaskan Malamute in oorsprong vandaan komt, weet niemand. Wel dat de honden vele duizenden jaren samenleefden met de nomadische Inuit-stam de Mahlemuts, in de Norton Sound in Alaska.
Alaska Malamute.
FCI groep 5 Spitsen en oertypen. De Alaska Malamute vind zijn oorsprong in Alaska en heeft zijn huidige vorm bereikt door een niets ontziende selectie ten gunste van de exemplaren die zich het beste hadden aangepast aan de barre klimaatomstandigheden.
Alaskan Malamute.
Zijn grote lichaam zorgt voor een efficiƫnte warmteregulatie, zijn vacht bestaat voor een deel uit holle isolerende haren, zijn lever bevat een hoog gehalte vitamine A en de Alaska Malamute jaagt niet voor de lol, maar om te doden en om op te eten.

Contacteer ons

hondenfokker
amerikaanse staffordshireterriƫr
franse bulldog pups
airedale terrier
leonberger
jack russel
alaska malamute
border terrier
engelse bulldog pups te koop
tibetaanse hond
engelse bulldog