Op zoek naar weimaraner pups te koop?

weimaraner pups te koop

Weimaraners of sables grey passion.
Na de Winner heb ik mij toen op de wachtlijst laten zetten voor een pup uit een nest van de Weimaraner Langhaar. Er waren toen zon 25 Langharen in Nederland en dus ook weinig nesten per jaar. Het eerste nest waar ik op de wachtlijst stond daar lukte de dekking niet. Het tweede had haast geen pups en tegen de tijd dat het derde nest zou komen, had ik vanwege prive omstandigheden geen tijd meer een pup op te voeden.
Weimaraners fantastische honden.
Onze Weimaraner honden Weimaraner pups Weimaraner Weimarse staande De Weimaraner: een fantastische hond om mee te werken. De belangstelling voor de Weimaraner bestond bij ons reeds langer, maar de aanschaf van dit ras was ons diverse malen afgeraden vanwege het moeilijke" karakter van de hond.
Winter's' Graceful Bred with passion.
Puppies expected fall of 2015! De Weimaranereen fantastische honddoor zijn fiere, edele verschijning maar zeker ook door zijn aanhankelijke karakter en vooral door zijn passie voor het jagen. Wij fokken op kleine schaal en houden daarbij vooral rekening met de jachtkwaliteiten van dit ras, daarbuiten zijn ook karakter, schoonheid en gezondheid zeker niet onbelangrijk.
2017nieuwe-site.
Nederlandse Labrador Vereniging.
Advertenties Marktplaats, Pupnet en gelijksoortige websites. Tevens willen wij blijvend waarschuwen voor advertenties die op Marktplaats, Pupnet en/of andere gelijksoortige websites staan, waarin Labradorpups te koop worden aangeboden.: De prijs, die voor de pups in de advertenties, gevraagd wordt, doet voorkomen dat het om pups uit nesten gaat, die gelijkwaardig zijn aan nestjes welke gefokt worden volgens de regels van het NLV-fokbeleid.
Mastino hond mastino weimaraner pups te koop.
Wie is specialist in Weimaraner pups te koop? Op deze pagina vindt u naast de beschikbaarheid ook alle nuttige informatie over de pups in onze kennel. Bij ons vindt u de mooiste Weimaraner pups te koop! DogCatandCo is een erkende handelskwekerij waar u de mooiste Weimaraner pups vindt.
Weimaraner Pup.
Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest. Weimaraner Pup: Xiro pup te koop. Weimaraner pups te koop in Belgiƫ. Weimaraner pups te koop in Nederland. langharige weimaraner pups te koop. weimaraner te koop belgie. weimaraner puppies te koop.
Weimaraner-pups te koop Honden.
Rottweiler-pups op zoek naar duurzame huizen Ik heb 2 prachtige baby's, ze zijn nu 12 weken oud en klaar voor hun nieuwe liefdevolle huizen, het zijn adembenemende Rottweiler-puppy's, ze zijn geregistreerd, micro-chipped wormed flead eerste injectie alle honden zijn veterinair gecontrole. Mooie Rottweiler-puppy's' te koop Mooie Rottweiler-puppy's' te koopRottweiler pups te koop.

Contacteer ons

mini yorkshire terrier
weimaraner pups te koop
spreekbeurt over honden
chinese naakthond
labradoodle
eurasier
tibetaanse mastiff
golden retriever pup
boomer hond
boerboel
tibetaanse terrier te koop
berner sennenhond