Meer resultaten voor tibetaanse mastiff

tibetaanse mastiff

Tibetaanse Mastiff Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
De Tibetaanse Mastiff is onafhankelijk, beschermend en zeer trouw en dit maakt hem een grote waakhond. Dit ras kan zich vrij snel vervelen en daarom heeft deze hond veel aandacht en stimulans nodig. De Tibetaanse Mastiff heeft een sterke wil en is zeer intelligent.
Tibetaanse Mastiff De Nieuwe Hond.
Deze honden hebben een consequente en eerlijke opvoeding nodig. Een harde opvoeding geeft een averechts effect. Met een goede aanpak leren ze snel nieuwe commandos en zijn ze redelijk gehoorzaam. In de herfst en de winter heeft de Tibetaanse Mastiff een erg dikke vacht.
dokhyi.nl.
Tibetaanse Mastiff kennel t Horsteroord.
Welkom op onze site. Wij zijn hobby fokkers van de Brittanica en de Tibetaanse mastiff. Hiermee hebben wij af en toe een nestje voor de liefhebbers. Naast de Brittanica hebben wij ook nog een paar europees korthaar katten, honden en paarden.
Tibetaanse Mastiff.
Het opvoeden van de jonge Tibetaanse Mastiff bestaat met name uit het voorkomen van ongewenst gedrag. Zijn zelfstandige karakter verleidt menig Tibetaanse Mastiffbezitter om hem lekker zijn gang te laten gaan Dit is niet verstandig omdat de gemiddelde Tibetaanse Mastiff van nature een behoorlijk zelfstandige hond is en overeenkomstig kan handelen wanneer hij vindt dat er opgetreden moet worden.
Mastiff-drama in Tibet door ingestorte hype Dogzine.
Op het hoogtepunt van de hype werden twee Tibetaanse Mastiffs verkocht voor 25, miljoen euro, op een tentoonstelling voor exclusieve huisdieren. Enkele jaren eerder werd een Tibetaanse Mastiff, ook weer gekocht voor ettelijke tonnen, met een auto-escorte van 30 auto's' van het vliegveld gehaald door een Chinese zakenvrouw.
Giant Tibetan Mastiff Goliath Dog YouTube.
Trend Max 1.659.096 weergaven. Lion vs Leopard Most Amazing Moments Of Wild Animal Fights Wild Discovery Animals 2018 Duur: 1316. Wild Animals 3.918.887 weergaven. Kangal vs Tibetan Mastiff Ultimate Clash Duur: 330. Real Dog Supreme 1.768.868 weergaven. Lone Wolf vs 3 Tibetan Mastiffs!
Dekyi Champa Do khyi/Tibetaanse mastiff/Tibetan mastiff kennel Dekyi Champa.
Join Us on. op de site van Tibetaanse mastiff kennel Dekyi Champa. Op deze site kunt u kennis maken met onze Tibetanen; Cani, Mo, Bindi, Bhuti, Champak, Samio, Fong en Hennah. Wij zijn clubfokker en aangesloten bij de Tibetaanse mastiff club Nederland.

Contacteer ons

mini yorkshire terrier
weimaraner pups te koop
spreekbeurt over honden
chinese naakthond
labradoodle
eurasier
tibetaanse mastiff
golden retriever pup
boomer hond
boerboel
tibetaanse terrier te koop
berner sennenhond