Resultaten voor labradoodle

labradoodle

Labradoodle pups Dierenpension De" Goordonken."
Bovendien kunt u hier ook u uw hond laten wassen en drogen in onze wassalon. Maar daarnaast hebben we ook vaak nestjes met puppies als u op zoek bent naar een hondje. We hebben bijvoorbeeld regelmatig Labradoodle en Goldendoodle pups. De Labradoodle is een kruising tussen de Labrador en de Poedel.
Labradoodle Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
geplaatst op 11 april 2012 0947.: Bovenstaand artikel behoeft wat nuancering: Er is een verschil tussen een labradoodle en een Australian labradoodle. Een gewone' labradoodle is een kruising tussen labradors en poedels, een australian labradoodle is een kruising tussen labrador, poedel, ierse waterspaniel, engelse cockerspaniel, amerikaanse cockerspaniel en hier en daar een soft coated wheaten terrier.
LABRADOODLE.
AUSTRALIAN LABRADOODLE REUTJES. De Australische Labradoodle is niet zo maar een kruising van 2 rassen maar een weloverwogen mix van 6 rassen zodat mensen met een allergie toch een hulp hond konden nemen. Lees op de pagina's' alles over dit bijzondere ras.
Labradoodle-home.
Deze prachtige foto, gemaakt door mijn collega Betty en haar man Henri, wilde ik jullie toch echt niet weerhouden. Een mooie omgeving ons mooie Maastricht met een nog mooiere Australian Labradoodle! 13 maart 2014. Hoera, De puppy's' van Floor zijn vanmorgen geboren!
Leven met Joep, de labradoodle Vrij Nederland.
Vrij Nederland december 2017. Leven met Joep, de labradoodle. Jeroen Vullings nam een anti-allergene modehond. Hij loerde nu op mij, de alfahond in het gezin. Alle daklozen, alcoholisten en drugsverslaafden die op de bankjes in de nabijgelegen parken en plantsoenen uitblazen van hun bestaan, ken ik inmiddels persoonlijk.
Labradoodles.
De stamboom wordt uitgegeven in samenwerking met de Labradoodle Club Duitsland. Wij doen ons uiterste best om de pups een zo goed mogelijke start te geven. Op het moment dat ze naar hun nieuwe baasjes gaan, zijn ze meerdere malen ontwormt, ge├źnt en gechipt.
Benches voor Labradoodle.
Welke bench is geschikt voor een Labradoodle? De Labradoodle wordt in Nederland ook wel de Labradoedel genoemd. De Labradoodle is een hond die ontstaan is uit kruisingen tussen Labrador Retrievers en Poedels. Deze hond wordt gebruikt als geleidehond vanwege zijn karaktereigenschappen.
Het is geen labrador en geen poedel, hier komt de. labradoodle TROUW.
Wie valt er niet voor de charmes van de labradoodle? Alleen die naam al! Vriendelijker dan de poedel en slimmer dan de labrador is de labradoodle de hondenhit van dit moment. In de duurdere wijken van de grote steden begint hij een vaste verschijning te worden, de labradoodle.

Contacteer ons

mini yorkshire terrier
weimaraner pups te koop
spreekbeurt over honden
chinese naakthond
labradoodle
eurasier
tibetaanse mastiff
golden retriever pup
boomer hond
boerboel
tibetaanse terrier te koop
berner sennenhond