Zoeken naar golden retriever pup

golden retriever pup

Golden Retriever Pup Royalty-Vrije Foto's, Plaatjes, Beelden En Stock Fotografie.
13077820 Golden Retriever pup geïsoleerd op een blauwe achtergrond met. 11010995 groep van raszuivere golden retriever en de puppy in de voorkant. 19856157 Een gouden Ierse rode Retriever pup. 14275704 Golden Retriever puppy, 2 maanden oud, zittend tegen een witte.
Golden Retriever.
De Golden Retriever Club Nederland verplicht verder DNA-onderzoek naar Ichtichyose en PRA-1 PRA-2, de Golden Retriever Vereniging adviseert alleen tot het doen van DNA-onderzoeken naar Ichtichyose en PRA-1 PRA-2. Voor het verenigingsfokreglement en meer informatie kan er contact worden opgenomen met de rasverenigingen. FCI groep 8: Retrievers, Spaniels en Waterhonden. FCI nummer 111. Op zoek naar een pup van dit ras?
Golden Retriever Vriendelijke en ideale familiehond zooplus magazine.
In het beste geval raakt jouw hond als pup al gewend aan de dagelijkse noodzakelijke onderzoeken en schoonmaken. Golden Retriever voeding. Ontdek onze keuze aan hondenvoer speciaal voor afgestemd op een ras! De voeding heeft natuurlijk ook een grote invloed op de gezondheid van jouw golden retriever.
Golden Retriever fokker in Friesland, Golden retriever puppies geboren.
nog elitair opstellen, echter het merendeel van de pup kopers zit. niet te wachten op een kampioens hond als huisgenoot. Het merendeel van de potentiele pupkopers wil slechts gewoon een. gezonde leuke huishond die goed meedraait binnen het gezin, een balletje. apporteert, sociaal, vriendelijk en betrouwbaar is en. meegroeit met de kinderen. De familiekennel is er voor deze potentiele pupkopers. Onderstaande video gemaakt door Bert de Ruiter is hiervan een. mooi voorbeeld, Famke De golden retriever op de video is een dochter.
Remy Martin Golden Retrievers.
OP ZOEK naar een golden retriever pup HondenForum.
Een leuk vooruitzicht om deze zomer een Golden Retriever pup te hebben. Fokkers, die aangesloten zijn bij de rasvereniging zijn verplicht beide ouderhonden te testen op de volgende veel voorkomende erfelijke aandoeningen binnen dit ras: Heupdysplasie, Elleboogdysplasie, erfelijke oogafwijkingen en Ichthyose.
Golden Golden Retriever, Retriever: golden golden retriever, retriever: golden golden retrieverpup, retrieverpup: golden golden retriever retrieverkennel pup. Jeanton. Golden Retriever, Home.
Sinds febuari 2016 zijn de Golden Retriever kennels. Jeanton" en van" de Aorzelse Hoeve." intensief gaan samenwerken en komt u hier op de website van beide kennels. Graag geven wij u hier inzicht over onze honden en willen wij u actuele informatie geven over onze activiteiten met de honden.
Puppies Golden Retriever Kennel.
Bij vertrek naar hun nieuwe familie zijn de pups 4 maal ontwormd, inge├źnt en gezond verklaard door een dierenarts. Wij fokken volgens de richtlijnen en reglementen van de Raad van Beheer en de rasverenigingen. Al onze Goldens zijn onderzocht op heupdysplasie, elleboogdysplasie, erfelijke oogafwijkingen, Ichthyose, GR_PRA1 GR_PRA2. Mocht u interesse hebben in een pup, of wilt u graag wat meer informatie?

Contacteer ons

mini yorkshire terrier
weimaraner pups te koop
spreekbeurt over honden
chinese naakthond
labradoodle
eurasier
tibetaanse mastiff
golden retriever pup
boomer hond
boerboel
tibetaanse terrier te koop
berner sennenhond