Zoeken naar golden retriever pup

golden retriever pup


Dit is niet alleen leuk voor de pup maar het is ook erg leuk voor u als eigenaar. Uw pup kan ervaringen opdoen met vreemde pups en mensen en u leert hoe u uw puppy kunt opvoeden tot een fijne huisgenoot.
Storm, van pup tot volwassen Golden retriever in 24 maanden.
Storm, van pup tot volwassen Golden Retriever in 24 maanden. Het dagboek van Storm van de Kaladene ofwel Jip's' Merry-go-round van de Kaladene. 23 juni 2007. Dag, ik ben Jip's' Merry-go-Round van de Kaladene" roepnaam Storm. En ik ben geboren op 10 juni 2007.
Pup in huis hondengedragcoach.nl.
foto Petra Rakers Golden Retriever pup. Een puppy op komst! Zodra er een puppy op komst is willen we ons zo goed mogelijk voorbereiden. Naast benodigdheden zoals een lekkere mand, goed voer en speeltjes zijn er nog een aantal belangrijke dingen om rekening mee te houden.
Home The Dutch Coast.
Rayleas My Guy Mylo" en Dantassie Dancing Again Gitte" en woont in Belgiƫ. Bent u op zoek naar een Golden Retriever pup of informatie over dit ras? Neem gerust contact met ons op, dit kan via het contactformulier. Deze is te vinden onder contact!

25 jaar geleden kregen wij onze eerste golden retriever, Jillian een geweldige hond die op alle vlakken ons hart stal en een maatje werd voor de rest van haar leven, zij liet zien en voelen hoe belangrijk een hond in het menselijke leven wel was en al gauw besloten we er na twee jaar nog een golden bij te nemen, dat was New-york een reu, tja en toen begon het te kriebelen, en namen we een teefje van de fam.
Welkom Van Spokendam Freewill's' Farm Golden Flatcoated retrievers.
Nederlands Kampioen, Luxemburgs Kampioen, Duits Kampioen, Belgisch Kampioen en in 1978 definitief kampioen verklaard. Flatcoated Retriever reu Black Adam v Heytse.: Nederlands Kampioen, Luxemburgs Kampioen, Duits Kampioen, Belgisch Kampioen en in 1979 definitief kampioen verklaard. Golden Retriever teef Glenessa Flip.:
Golden retriever bevalt van groene puppy Nieuws Telegraaf.nl.
GOLSPIE Louise Sutherland keek raar op toen haar golden retriever Rio beviel van negen puppys. Niet door het aantal negen, maar wel vanwege de opvallende kleur van een van de puppys: groen. 1 / 2. Het merkwaardige fenomeen zou veroorzaakt zijn door een zogenaamd galpigment dat in de placenta bij honden voorkomt. De stof kan in de vacht van de pup vlekken achterlaten wanneer het in contact komt met het vruchtwater van de moeder.
Golden retriever Honden 2dehands.be.
Golden Retriever pups Belgische hondjes. Op zoek naar een Golden Retriever pup? Bezoek onze moeder met haar kroost. De pups verkeren in goede gezondheid en krijgen mee: Recht op wet. gisteren 1608: Putte. Golden Retriever pups. Prachtige Golden Retriever pups.

Contacteer ons

mini yorkshire terrier
weimaraner pups te koop
spreekbeurt over honden
chinese naakthond
labradoodle
eurasier
tibetaanse mastiff
golden retriever pup
boomer hond
boerboel
tibetaanse terrier te koop
berner sennenhond