Meer resultaten voor eurasier

eurasier

Eurasiër OMyDog.
De Eurasiër is een vrij jong ras dat afkomstig is uit Duitsland en ontstond uit kruisingen tussen de Grijze Keeshond, de Chow Chow en de Samojeed. De bedoeling was om een vriendelijke, waakse maar niet al te blafferige gezelschapshond te creëren: de Eurasiër is hiervan het resultaat.
bol.com Eurasier.
We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.
Eurasier Hankikoira.fi.
Eurasier tarvitsee kiinteän yhteyden isäntäväkeensä eikä siksi sovellu tarhakoiraksi. Vaikka eurasier onkin seurakoira, sen kanssa voi omaksi huviksi harrastaa monipuolisesti esim. tokoa, näyttelyitä, raunioita jne. Eurasier on älykäs ja oppii nopeasti melkein mitä vain, mutta sillä ei ole palveluskoirille ominaista miellyttämisenhalua, joten kilpakoiraksi se harvoin soveltuu.
Eurasierfok hobbyfok De website van sterrevelts eurasier!
Het idee van Julius Wipfel was dat de Eurasier hobby fokkers aangesloten waren bij een club, die de fokkers met raad en daad terzijde staat bij het zoeken naar een passende reu, de opvoeding van het nestje en ook het bemiddelen van de pups naar geschikte nieuwe eigenaren.
ECB.
Algemeen Lid worden Clubblad Regelementen Contact. Algemeen Pupinfo Adoptie Fokkers Dekreuen Nestjes. Eurasier Club België. Welkom op deze site, leuk dat u er bent. Gebruik de navigatiemogelijkheden om alles over de Eurasier. en onze club te ontdekken. voir le calendrier.
Eurasier: éducation, caractère, santé, budget et prix Toutoupourlechien.
Cout d'acquisition' il faudra compter en moyenne 1000 pour adopter un Eurasier en élevage. Budget mensuel: le coût dentretien dun Eurasier sera denviron 40/mois. Cohabitation avec les autres animaux: possible. Note: l Eurasier pourra tout à fait cohabiter avec dautres animaux, congénères ou autres.
eurasier op Twitter.
So extra fluffly now, and smell good Good girl eurasieroninstagram eurasiernorge eurasier dog pet hund https//www. 0 antwoorden 0 retweets 1 vind-ik-leuk. Timberspitz Eurasier @ timberspitz 19 apr. Shakespeare's' the theme BarkBoxDay Eurasier pic.twitter.com/LDzJIvdrsH. 0 antwoorden 0 retweets 3 vind-ik-leuks.
Eurasiër Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Later werd echter ook de Samojeed gebruikt bij de kruising en sinds 1973 is de Eurasiër erkend door de VDH/FCI in Duitsland. De Eurasiër is een hond die erg toegewijd is aan zijn gezin, maar hij kan afstandelijk en afwachtend reageren bij vreemden.

Contacteer ons

mini yorkshire terrier
weimaraner pups te koop
spreekbeurt over honden
chinese naakthond
labradoodle
eurasier
tibetaanse mastiff
golden retriever pup
boomer hond
boerboel
tibetaanse terrier te koop
berner sennenhond