Meer resultaten voor eurasier

eurasier

eurasiers.
U bent nog steeds geïnteresseerd in een pup uit onze kennel: Graag maken wij een afspraak om alle aspecten goed door te nemen en met u te bespreken of de Eurasier bij u, uw gezin, en uw leefomstandigheden zal passen.
rasinformatie van de Eurasier.
Een Eurasier is een echte gezinshond, zelfbewust en baasgericht gaat hij of zij graag zo vaak mogelijk met zijn baas overal mee naar toe. Meedoen aan sportieve activiteiten zoals behendigheid, Fly-ball of Breitensport vinden ze erg leuk Veel alleen zijn doet een Eurasier geen goed.
Eurasier De Nieuwe Hond.
Het zijn honden die weinig blaffen. De Eurasier is trouw aan zijn eigen mensen en waakt over huis en haard. Als kennelhond zijn ze niet geschikt. Honden van dit ras gaan goed om met soortgenoten en met kinderen kunnen ze het uitstekend vinden.
Over de Eurasier.
Opvoeding: De Eurasier is in doorsnee niet moeilijk op te voeden, al moet de eigenaar wel consequent en duidelijk zijn tegen de hond. Het ras reageert goed op een afwisselende training, waarbij de nadruk wordt gelegd op het belonen van gewenst gedrag.
Eurasiër informatie over de Eurasiër Royal Canin.
Home Eurasiër Producten. De Eurasiër ontstond uit kruisingen tussen de Chow Chow en de Keeshond. Het doel was met de Eurasiër een ras te creëren dat minder luidruchtig was dan de Keeshond. Sommigen kennen de Eurasiër nog onder de naam Wolf Chow.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Eurasier.
Waakt wel, maar is na het aanslaan stil. Ik weet dat er wel eurasiers zijn die meer blaffen maar bij Diem was het eenvoudig af te leren. Je kan alleen een stamboom eurasier kopen via de vereniging op dit moment volgens mij.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Eurasier.
Met onbekende jonge kinderen kan hij alleen niet: Die kijken hem aan en lopen er onverwachts toch watervlug op af en dan loopt hij dus niet zelf weg maar deelt een correctie uit als ze zijn waarschuwing negeren De eurasier is ruim 50 jaar geleden ontstaan uit de chow chow, grijze wolfskees en samojeed.
Eurasier Honden Page.
De Eurasier staat op dit moment op de 91e plek van de meest populaire hondenrassen op de HondenPage. Overige informatie over de Eurasier. De Eurasier kan zoals de Chow Chow een bauwachtig mond/tong hebben hoewel, een voledige roze mond of roze met blauwachige vlekken of het omgekeerde van dit laatste tong ook voorkomend is.

Contacteer ons

mini yorkshire terrier
weimaraner pups te koop
spreekbeurt over honden
chinese naakthond
labradoodle
eurasier
tibetaanse mastiff
golden retriever pup
boomer hond
boerboel
tibetaanse terrier te koop
berner sennenhond