Meer resultaten voor chinese naakthond

chinese naakthond

Puppyplaats.nl Chinese Naakthond pups aangeboden.
8 juli 2016. NAAKTHOND PUPS 12 Maart 2016 zijn 5 pups geboren. moeder peruaanse naakthond vader chinese naakthond Beide zijn aanwezig Het zijn 2 naakte reutjes, 2 behaarde teefjes en 1 naakt teefje op de foto staat wie wie is.
Naakthonden.nl Chinese Naakthond.
In welke groep men een hond ook plaatst, om een echt haarloos lichaam te krijgen dient menig Chinese Naakthond geschoren te worden. Een Chinese Naakthond op de show behoort geheel vrij van haar en stoppels te zijn op het lichaam.
Chinese Naakthond De website van Pekingees en Dwergspanielclub.
Het haar op het gezicht wordt in een punt naar beneden geschoren, wat het dier zijn typische uiterlijk geeft. De reuen zijn iets groter dan de teven, de schouderhoogte is tussen de 23 en 33 cm. De Chinese Naakthond past zich qua beweging aan het gezin aan. VFR Chinese Naakthond.
of" Roxy's' Pride" Chinese Cresteds the Netherlands.
Chinese Naakthond.
In Europa en de VS echter pas bekend geworden in het midden van de 19e eeuw. Ook bekend als Chinese Gekuifde Naakthond Chinese Crested. Wist je dat lang niet alle honden die je op straat tegenkomt een officiële stamboom hebben?
Home Happy Dancing.
Vrolijke, open en enthousiaste Chineesjes is één van onze statements. Wij vinden het karakter/temperament belangrijk bij een Chinees. Gezondheid is dat uiteraard ook en het is ook nog leuk dat het op een Chinese Naakthond lijkt. Mieppie Reserve Best in Show Baby.
Chinese Naakthond Honden Page.
hondenrassen Chinese Naakthond. Rasgroep van de Chinese Naakthond. De Chinese Naakthond behoort tot de Rasgroep Gezelschapshonden." Geschiedenis van de Chinese Naakthond. De Chinese Gekuifde Naakthond, die ooit de eetbare Chinese hond werd genoemd, stamt volgens sommigen af van een haarloze Afrikaanse voorouder.
Chinese Naakthond De Nieuwe Hond.
De Chinese Naakthond past zijn bewegingsbehoefte aan het gezin aan. Hou er rekening mee dat huidbeschadiging vaak blijvend zichtbare littekentjes op de huid van een naakthond achterlaten. Behoed de hond daarom tegen al te ruige boswandelingen en wild stoeien met andere honden.

Contacteer ons

mini yorkshire terrier
weimaraner pups te koop
spreekbeurt over honden
chinese naakthond
labradoodle
eurasier
tibetaanse mastiff
golden retriever pup
boomer hond
boerboel
tibetaanse terrier te koop
berner sennenhond