Zoeken naar berner sennenhond

berner sennenhond

Ras informatie Berner Sennenhond MaxLuna.
De Berner Sennenhond heeft een licht gegolfd of lang, sluik harige vacht met een diepzwarte grondkleur en bruinrode en witte aftekeningen. De Berner Sennenhond heeft veel lichaamsbeweging nodig en heeft behoefte aan een huis met een tuin, dan kan hij zijn energie kwijt en kan hij als er kinderen zijn lekker met hen buiten spelen.
Berner Sennenhond Rashondenwijzer.
Het risico op aandoeningen van het zenuwstelsel als degeneratieve myelopathie en epilepsie, en oogaandoeningen is veel groter dan bij andere rassen. De aandoeningen manifesteren zich vaak al op jonge leeftijd. Een Berner Sennenhond wordt over het algemeen niet oud; het grootste deel van de Berner Sennenhonden wordt niet ouder dan 6 jaar.
van Dajova kleinschalige Berner Sennen Kennel.
Onze Berner liefde begon met Nora in 2006 helaas moesten wij vroegtijdig afscheid van haar nemen. In 2009 kregen wij onze tweede Berner Sennen Suus New Suze off Sofies Pride als snel waren wij verliefd op dit prachtige ras. In 2010 hebben wij onze 3e Berner Sennen aangeschaft Tessa One Tessa off Sofiess Pride.
Berner Sennenhond Honden Page.
Berner Sennen Vereniging; Nederlandse. Berner Sennenhond, Vereniging De. Berner Sennenhond, Vereniging De. Popularitieit van de Berner Sennenhond. De Berner Sennenhond staat op dit moment op de 15e plek van de meest populaire hondenrassen op de HondenPage. Overige informatie over de Berner Sennenhond.
Kwaadaardige aandoening Berner Sennen Hokamix.
De eigenaar geeft aan dat dit de derde Berner Sennen is in drie jaar en dat, als deze soms ook komt te overlijden, hij er geen meer neemt hoe mooi hij het ras ook vindt. De levensverwachting van de Berner Sennenhond is de afgelopen jaren gedaald naar zon 6 jaar.
Berner sennenhond Wikikids.
Tegenover eigen mensen is de Berner sennenhond zeer aanhankelijk. De zelfstandigheid die de Berner sennenhond heeft ontwikkeld vanwege de taken waarvoor hij is gefokt, kan leiden tot eigenwijs gedrag. Dit maakt dat het ras een zeer consequente training nodig heeft.
Zwitsers onderzoek: helft Berner Sennenhonden overlijdt aan kanker Dogzine.
Histiocytisch Sarcoom, op zichzelf een zeldzame vorm van kanker maar veel voorkomend bij met name de Berner Sennenhond, was in ruim 10% de prevalente vorm.Lymphekanker in bijna 7%, osteosarcoom botkanker in 5%. Longtumoren, tumoren in meerdere organen, levertumoren, ze kwamen allemaal voor in meer of mindere mate.
De Berner Sennenhond Klein Alpenhof.
Door zijn eeuwenoude bestaan als veedrijver en waakhond is de berner sennenhond opmerkzaam, waaks, zeer trouw aan zijn baas en diens gezin, erg aanhankelijk, evenwichtig en moedig, intelligent, vriendelijk en vrolijk. Kortom, de berner sennenhond is een echte familiehond die erg lief is voor kinderen.

Contacteer ons

mini yorkshire terrier
weimaraner pups te koop
spreekbeurt over honden
chinese naakthond
labradoodle
eurasier
tibetaanse mastiff
golden retriever pup
boomer hond
boerboel
tibetaanse terrier te koop
berner sennenhond