Resultaten voor labrador

labrador

Darbytrails Labrador Retriever Landgraaf.
Het doel van mijn kennel is om af en toe een nestje te fokken waarbij raskwaliteit en een goed karakter samen met liefde voor de Labrador voorop staat. Bij o ns groeien de pups in huis op. De Raad van Beheer erkend 2 Labrador rasverenigingen.
Labrador kennel van't' Chielewout.
Dit is de website van Labrador kennel van't' Chielewout. Wij zijn een kennel met af en toe een nest puppies, die bij ons in huis opgroeien. Wij zijn voorstander van de gezonde Labrador Retriever, waar mee gewerkt kan worden. Een showwinner fokken staat bij ons op de laatste plaats.
Upperclaws.
De ouderdieren zijn labradors die gebruikt worden in de praktijkjacht en veelal met succes deelnemen aan veldwedstrijden. Ton was in ons land een van de eerste met een labrador uit deze FT-lijnen. Hij kent deze lijnen dan ook als geen ander.
Labrador retriever Rassen Honden Hondenrassen.
Dit doen zij dan ook graag. Geschiedenis van de Labrador Retriever Bron: NLV. Alhoewel men over de werkelijke oorsprong van de Labrador nog in het onzekere verkeert, wordt aangenomen dat ze aan het einde van de 18e eeuw door vissers vanuit Newfoundland naar Engeland zijn gebracht.
Welkom Holterhook Labradors Retriever en Jachthondenhotel.
Voor je een pup koopt. Foto's' Stranddag 2016. Ria Nijhof Slemphutterweg 18 7152CR Eibergen. Impressum Privacyverklaring Cookiebeleid Sitemap. Pink Ruby in de strijd tegen kanker. Meer over ons Retriever en Jachthondenhotel. Hoe werkt het bij ons? Voor je een pup koopt.
Transportboxen voor Labrador.
Voor 1600: uur besteld is vandaag verzonden. Transportboxen voor Labrador. Welke transportbox is geschikt voor een Labrador? In Nederland is de Labrador Retriever al vele jaren een erg populaire hond. Dat komt ongetwijfeld door hun aangename karakter dat prima samengaat met een gezinsleven.
Labrador Retriever De Jagersvereniging.
De baas zal ook een consequente manier van handelen moeten hebben. Vooral bij een Labrador uit werklijnen is het belangrijk om de juiste balans te vinden tussen belonen en op het juiste moment corrigeren, waarbij de stem vaak al genoeg is. Nederlandse Labrador Vereniging NLV.
De geschiedenis van de Labrador Retriever.
Het Koninklijk huis heeft sinds 1946 het patronaat van The Labrador Retriever Club. In de loop der jaren groeide de afstand tussen de groep Engelsen die de Labrador speciaal voor de jacht fokte en hen die meer volgens de standaardvoorschriften gingen fokken.

Contacteer ons

mini yorkshire terrier
weimaraner pups te koop
spreekbeurt over honden
chinese naakthond
labradoodle
eurasier
tibetaanse mastiff
golden retriever pup
boomer hond
boerboel
tibetaanse terrier te koop
berner sennenhond