Op zoek naar labrador?

labrador

Labrador retriever Rassen Honden Hondenrassen.
Dit doen zij dan ook graag. Geschiedenis van de Labrador Retriever Bron: NLV. Alhoewel men over de werkelijke oorsprong van de Labrador nog in het onzekere verkeert, wordt aangenomen dat ze aan het einde van de 18e eeuw door vissers vanuit Newfoundland naar Engeland zijn gebracht.
Labrador Retriever Karakter en aandoeningen Orthopedischhondenkussen.nl.
Het is dan ook niet voor niets dat de Labrador Retriever vaak wordt ingezet als blindengeleidenhond, hulphond of drugshond. Zijn karakter zorgt ervoor dat de Labrador zowel een gewaardeerde jachthond als een fijne kameraad is. De Labrador Retriever is een zeer vriendelijke, enthousiaste hond.
Labrador retrievers of the Smacklabs. index.
Labradorforum Forumoverzicht.
Vraag of vertel hier alles over de Labrador als assistentiehond. 92 Onderwerpen 1170 Berichten Laatste bericht Re: Labrador zwaar toegetakel. door Kojak Bekijk laatste bericht. Een dag uit het leven van. Regelmatig berichten we hier over een dag uit het leven van een Labrador.
De geschiedenis van de Labrador Retriever.
Het Koninklijk huis heeft sinds 1946 het patronaat van The Labrador Retriever Club. In de loop der jaren groeide de afstand tussen de groep Engelsen die de Labrador speciaal voor de jacht fokte en hen die meer volgens de standaardvoorschriften gingen fokken.
De Peppelenbosch Labrador Retrievers.
Iets wat een labrador van nature geweldig vindt. Het fokken is iets wat wij op beperkte schaal doen, met als doelstelling vooral gezonde mooie Labrador Retrievers te fokken, die zich qua bouw en karakter met de beste Labradors kunnen meten.
Ras informatie Labrador MaxLuna.
Behalve een goede jachthond is de Labrador ook een echte gezinshond, die dol op zijn huisgenoten en heel lief voor kinderen is. De Labrador leert snel en ondanks zijn forse gestalte is het een hond die graag beweegt; geen wonder dus dat hij het heerlijk vindt om aan sport te doen.
welkom bij de Pasmanhoeve.
Onze honden worden gerontgend op HD en ED en krijgen een jaarlijks oog onderzoek. Wij gaan geregeld met de honden naar show's. Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging en Labrador Kring Nederland. Pups groeien op in huis met andere honden en huisdieren.

Contacteer ons

mini yorkshire terrier
weimaraner pups te koop
spreekbeurt over honden
chinese naakthond
labradoodle
eurasier
tibetaanse mastiff
golden retriever pup
boomer hond
boerboel
tibetaanse terrier te koop
berner sennenhond