Meer resultaten voor labrador

labrador

Labrador Retrievers Yochiver: pups, foto's' en info in België.
Onze Labradors zijn gecontroleerd op erfelijke ziektes en aandoeningen. Wij volgen de fokrichtlijnen van de KKUSH en de BRC en zien er streng op toe dat de honden zowel fysiek als geestelijk gezond zijn: een Labrador Retriever moet een speelse, vrolijke, sportieve en enthousiaste hond zijn.
Labrador te koop Honden Koopjeskrant.be.
Labrador reu pups. Labrador, reu, kortharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Labrador, kortharig, raszuiver. Labrador reu pups. Labrador, reu, kortharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk.
De ongerepte schoonheid van Groenland, Newfoundland en Labrador Nordic.
De ongerepte schoonheid van Groenland, Newfoundland en Labrador. Op deze expeditie nemen we u mee langs historische nederzettingen, kleine vissersdorpjes, en natuurpracht langs de Noord-Atlantische kust. Aan het begin van onze reis verkennen we de spectaculaire en ongerepte natuur van Groenland.
Labrador retriever, Belgische labrador fokker Woefkesranch.
De labrador is een stevige, gespierde hond, lichtjes langer dan hoog. Ze hebben een korte, harde, gemakkelijk te verzorgen, waterbestendige dubbele vacht die geen golven heeft. De ondervacht beschermt de Labrador tegen de kou, en de bovenvacht beschermt tegen water.
Labrador houdt van eten en dat zit in de genen.
Als je erin slaagt om een labrador die gericht is op voedsel slank te houden, verdien je een schouderklopje, want het is veel lastiger voor jou dan het is voor iemand met een hond die niet zo op voedsel is gericht.
Labrador Honden 2dehands.be.
Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie labrador dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken. Al onze labrador pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Bij elke labrador pup krijgt u 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie!
Victor Victoria's' Labrador Golden Retrievers.
Labrador Golden Retrievers. Victor-Victorias Labrador en Golden Retrievers. Welcome to my passion: Victor-Victorias Retrievers. Victor Victorias retrievers. johny breyne on De Ptjes zijn al 5 weken! johny breyne on De Ptjes zijn al 5 weken! Debbie Dedonder on Lily is pregnant!
Belgian Labrador Retriever Club.
De BLRC is de enige erkende rasclub voor labradors in België. Voor elke liefhebber van het ras, of je nu werk, show, gehoorzaamheid of behendigheid doet of gewoon van je labrador geniet, voor ieder heeft de BLRC wel iets te bieden.

Contacteer ons

mini yorkshire terrier
weimaraner pups te koop
spreekbeurt over honden
chinese naakthond
labradoodle
eurasier
tibetaanse mastiff
golden retriever pup
boomer hond
boerboel
tibetaanse terrier te koop
berner sennenhond