Meer resultaten voor spaanse waterhond

spaanse waterhond

Perro de Agua Espanol Spaanse waterhond kennel Gonnagitcha's.'
Het was een coincidencia dat we op een tentoonstelling in Oldenburg/Duitsland een bezoekster met een Perro De Agua Español Spaanse Waterhond tegenkwamen; maar, om een lang verhaal kort te houden, als resultaat van deze toevallige ontmoeting, genieten wij al sinds het voorjaar van 1998 van het gezelschap van onze eerste Perro.
Perro de Agua Español/ Spaanse waterhond OMyDog.
Wachtwoord vergeten Een account aanmaken. Perro de Agua Español/ Spaanse waterhond. Retrievers, opstotende honden en waterhonden Waterhonden Perro de Agua Español/ Spaanse waterhond FCI: 336. Alle fokkers van dit ras. De Spaanse Waterhond of Perro de Agua Español is afkomstig uit Spanje en vanouds een veelzijdige werkhond.
Perro de agua español of Spaanse waterhond Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. Perro de agua español of Spaanse waterhond. De Perro de agua español of Spaanse waterhond hoort bij de retrievers, spaniels en waterhonden. Het zijn erg gehoorzame en attente honden.
Perro de Agua Espanol De Mansió Verd.
Hoewel de Spaanse Waterhond over het algemeen als een makkelijke hond beschreven wordt, is het niet direct een hond voor de beginnende hondeneigenaar, tenzij je goedbeslagen ten ijs komt. De Spaanse Waterhond is zeer intelligent. Dat houdt in dat hij snel leert en het geleerde makkelijk onthoudt.
Perro de Agua Español Spaanse Waterhond kennels in Nederland Doggo.nl.
Perro de Agua Español Spaanse Waterhond kennels in Nederland. De Mansió Verd. Spakenburgstraat 103 1107 WR Amsterdam. Fokker van Spaanse waterhonden, ofwel Perro de Agua Español. Hondenfokker Meer info. 9074 LH Hallum. Wij fokken Spaanse Waterhonden Perro de Agua Espanol.
Spaanse waterhond Boeda aan Helderse kust YouTube.
Italiaanse waterhond puppen 4 weken Duration: 316. Marlies Lenselink 397 views. Guapa onze spaanse waterhond 2 Duration: 131. ingdingendrrienclips 4267, views. Bente de spaanse waterhond Duration: 129. Louis Vijverberg 50 views. Italiaanse waterhond puppies 5e week deel 1 Duration: 243.
Karakter van de Spaanse SPAANSE WATERHONDEN.
PRA-PRCD ONDERZOEK KORA. DE SPAANSE WATERHOND. Spaanse Waterhond Perro de Agua Español. Kenmerken en Temperament. Spaanse Waterhonden zijn levendig, sportief en veelzijdig. Het zijn ongelooflijk intelligente werkwillige honden en makkelijk te trainen, ze leren snel en onthouden het dan ook lang.
Hondenras: Spaanse Waterhond Dier en Natuur: Huisdieren.
Tegenwoordig wordt de Spaanse Waterhond veel ingezet bij proffessioneel speurwerk maar komt ook voor als gezelschapshond in huis. Deze hond wordt nu ook bijna alleen nog met staart gezien. In veel landen is het namelijk inmiddels verboden om staarten te couperen.

Contacteer ons

engelse springer spaniel
sint bernard
bracco italiano
chiwawa
engelse bulldog pups
spaanse waterhond
kleine honden te koop
chihuahua karakter