Op zoek naar spaanse waterhond?

spaanse waterhond

Spaanse Waterhond De Mansió Verd, Perro de Agua Español.
Perro De Agua Español. Kennel De Mansió Verd. In Memoriam, Dito. Perro de Agua Espanol. Search for: Search. Welkom op de site van De Mansió Verd., kennel van de Perro de Agua Español ofwel Spaanse Waterhond. Christel Holtrop 2017 Mogelijk gemaakt door.
Karakter van de Spaanse SPAANSE WATERHONDEN.
PRA-PRCD ONDERZOEK KORA. DE SPAANSE WATERHOND. Spaanse Waterhond Perro de Agua Español. Kenmerken en Temperament. Spaanse Waterhonden zijn levendig, sportief en veelzijdig. Het zijn ongelooflijk intelligente werkwillige honden en makkelijk te trainen, ze leren snel en onthouden het dan ook lang.
Perro de agua español Hondencentrum.
Schofthoogte van de de Spaanse Waterhond reu is 44-50 cm, die van de teef 40-46 cm. Gewicht van de Spaanse Waterhond reu 18-22 kg, dat van de teef 1418 kg. Kleur: Toegestaan worden alle eenkleurige vachten en de vachten, waarbij twee kleuren gelijkmatig verdeeld zijn.
Perro de agua español of Spaanse waterhond Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. Perro de agua español of Spaanse waterhond. De Perro de agua español of Spaanse waterhond hoort bij de retrievers, spaniels en waterhonden. Het zijn erg gehoorzame en attente honden.
Del Pipa Casita, Spaanse Waterhond of Perro De Agua Espaol."
Perro De Agua Espaol of Spaanse Waterhond. De vacht van de Spaanse Waterhond wordt niet gekamd of geborsteld. De vacht is van een dusdanige structuur dat het niet of nauwelijks water vasthoudt. De Spaanse Waterhond verliest zeer weinig haar en kent niet de tweejaarlijkse.
Heidehoeve.
De honden die door deze handelaars werden gebruikt als hulp en voor de bewaking van de boten zijn de voorouders van onze huidige Spaanse Waterhond of Perro de Agua Español. DE VACHT: De vacht van een Perro de Agua of Spaanse Waterhond is makkelijk te onderhouden.
Waterhonden Club Nederland Perro.
Voor zijn eigen mensen is het een heerlijke huishond, die graag vertroeteld wil worden en een grote aaibaarheidsfactor heeft. De meest voorkomende afwijkingen bij de Spaanse waterhond zijn Heupdysplasie HD, PRA en goniodysplasie oogziekten, Neuroaxonal Dystrophia en neurologische ziekte en schildklierafwijkingen.
Perro de Agua Español Spaanse Waterhond kennels in Nederland Doggo.nl.
Perro de Agua Español Spaanse Waterhond kennels in Nederland. De Mansió Verd. Spakenburgstraat 103 1107 WR Amsterdam. Fokker van Spaanse waterhonden, ofwel Perro de Agua Español. Hondenfokker Meer info. 9074 LH Hallum. Wij fokken Spaanse Waterhonden Perro de Agua Espanol.

Contacteer ons

engelse springer spaniel
sint bernard
bracco italiano
chiwawa
engelse bulldog pups
spaanse waterhond
kleine honden te koop
chihuahua karakter