Op zoek naar spaanse waterhond?

spaanse waterhond

links van Spaanse Waterhond.
Links van de Spaanse Waterhond. sorteren op land. Perro De Agua Espaol Club Belgie. Perro De Agua Espanol Club Nederland. 2171 PS SASSENHEIM. Miep Heere: 0252-221056. Brigitte Van Nyen. de la Cuerda Floja. De Mansi Verd. Del Alto Norte. 8913 GD Leeuwarden.
Dog's' Dream: Spaanse waterhonden, opvang honden.
Spaanse waterhonden, opvang honden. Wij zijn een dynamisch team met een rotsvaste overtuiging.: Sociale honden bijten niet. Wij fokken uitsluitend met gezonde, sociale en karaktervaste ouderdieren. Pups worden vanaf het prille begin gesocialiseerd. Puppy-lessenreeks, waarbij aandacht besteed wordt aan opvoeding, gewenning en zindelijkheid.
De 7 populairste Spaanse hondenrassen op rij SpanjeVandaag.
3 Perro de agua. De perro de agua Español is erg bekend in Nederland, België en de rest van de wereld en heeft de naam Spaanse Waterhond. Dit ras hoort bij de Retrievers, Spaniëls en Waterhonden en zijn erg gehoorzame en attente honden die gemiddeld tussen de 38 en 50 cm groot worden.
Bekijk aanschafprijzen van rashonden S.
AANSCHAFPRIJZEN VAN HONDEN S. van 800, tot 850., Kennels Ruchiëng nederbelgB v.d. Schaope Dobbe Fan é Wâldblaffers. Kennels Fokkers gezocht. Langhaar: 750, Korthaar: 850., Kennels Lovely of the Unicorn van Shaka's' Royal Kraal van Balingshoek Cordiline Fen Coloney Endless Design v.h.
Perro de agua español Wikipedia.
De perro de agua español of Spaanse waterhond is een hondenras dat uit Spanje afkomstig is. Dit ras is sinds ongeveer 30 jaar erkend door de FCI. Het is als nummer 336 in rasgroep 8 retrievers en waterhonden, sectie 3 de waterhonden geplaatst. De Spaanse waterhond is een echte werkhond.
Adopteer.be.
Braque de l'Ariège.' Braque du Bourbonnais. Bruno de Jura. Cao da Serra da Estrela. Cavalier King Charles Spaniël. Coton de Tuléar. Curly Coated Retriever. Duitse Staande Hond draadhaar. Duitse Staande Hond korthaar. Duitse Staande Hond langhaar. Duitse Staande Hond ruwhaar.
bordeaux dog mopshond spaanse waterhond.
De Spaanse Waterhond is afkomstig van Spanje en werd gebruikt als hulp bij de vissers, hij werd ingezet bij de jacht en ook als herdershond werd de Spaanse waterhond gebruikt. Een hond die dus voor vele doeleinden is gebruikt.De Spaanse waterhond is een middelgrote hond.
Perro de Agua Español Hondentrainingen.
Daarna zijn zij begonnen met het uitzoeken van de honden met de, naar hun inzicht, meest opvallende Spaanse Waterhond eigenschappen. In samenwerking met het comité voor Spaanse rassen, is in 1980 de Spaanse Waterhonden Club van Spanje opgericht, met Santiago de Montesinos als voorzitter.

Contacteer ons

engelse springer spaniel
sint bernard
bracco italiano
chiwawa
engelse bulldog pups
spaanse waterhond
kleine honden te koop
chihuahua karakter