Zoeken naar engelse springer spaniel

engelse springer spaniel

Engelse Springer Spaniel Jachthonden Jagen.nl Alles voor de jacht!
U bevindt zich nu hier.: Engelse Springer Spaniel. Engelse Springer Spaniel. De Engelse Springer Spaniël is het meest voor de jacht gebruikte Spaniël ras ter wereld. Hij is gespecialiseerd in het uitdrijven van terreinen met een dichte dekking, zoals duindoorns, bramen en rietvelden.
Engelse Springer Spaniel Huntingdogs.
Voor het vasthouden van de jachteigenschappen, het stimuleren van het werken met de Engelse Springer Spaniel en het ondersteunen van beginnende voorjagers, heeft de Engelse Springer Spaniel Club Nederland een jachtcommissie ingesteld. In een samenwerkingsverband met andere Spanielverenigingen organiseert deze commissie veldwedstrijden, diplomadagen, instructiedagen en demonstraties.
DEMOs Engelse Springer Spaniel tijdens JachtBuitenlevenbeurs Nederlandse Organisatie voor Jacht en Grondbeheer.
Demo Engelse Springer Spaniel veldwerk ontmoet detectie. De veldwerk demos worden verzorgd met Engelse Springer Spaniels van t Land van Loon uit het Belgische Diepenbeek en worden gegeven door Geert en Anika Dieu en Carola Moerland met hun Internationale top veldwerkhonden.
Engelse Springer Spaniel worldwidebase. header_honden. Nieuwe pagina 1.
Hij is trouw, aanhankelijk, vrolijk, actief en houdt erg van kinderen. ACTIVITEIT: de Engelse Springer Spaniel is zeer energiek en heeft behoefte aan zeer veel en inspannende lichaamsbeweging. OPVOEDING: de opvoeding van de Engelse Springer Spaniel verloopt normaal gezien probleemloos.
Engelse Springer Spaniel Hoeve voor alle informatie over springer spaniels!
Luna haar eerste nestje. Duchess haar eerste nestje. Springers in de bergen. Bezoek ons op Facebook! Snuffelmat Zwolle Artikelen voor huisdieren. Raad van beheer op kynologisch gebied. Engelse Springer Spaniel Club Nederland. De Engelse Springer Hoeve. Bezoek ons op Facebook.
Jachthonden.
Datum: 19-6-2018 220436.: Aangeboden: 1 engelse springer spaniel reutje 26 juni zijn ze 8 weken Goede werklijn met veel engelse en schots bloed. Vader is uit de woodview kennel. Voor meer info bel. Datum: 16-6-2018 124543.: Aangeboden: Verwacht medio 23 juni, Engelse Springer spaniel pups.
Opdrijvende jachthonden Wildbeheereenheid Susteren/Graetheide.
Engelse Springer Spaniels verharen gemiddeld. Leeftijd: 12 14 jaar. Karakter: De Engelse Springer Spaniel blinkt niet alleen in de jacht op het land en water, maar is tevens een ideaal huisdier. Ze zijn een compact en middelgroot ras en zijn zeer atletisch.
Hondenvoer Engelse springer spaniël Yourdog.
Selecteer een pagina. Home / Ras-specifiek hondenvoer / Engelse springer spaniël. Engelse springer spaniël. Hondenvoer voor jouw hond kun je hier bestellen. Kies de juiste verpakking en levensfase. Kies een optie. Kies een optie. SKU: Niet beschikbaar Categorie: Ras-specifiek hondenvoer Tag: spaniel.

Contacteer ons

engelse springer spaniel
sint bernard
bracco italiano
chiwawa
engelse bulldog pups
spaanse waterhond
kleine honden te koop
chihuahua karakter