Meer resultaten voor engelse bulldog pups

engelse bulldog pups

Fokken met een Engelse Bulldog.
Fokken met een Engelse Bulldog. Fokken met een Engelse Bulldog. Voor een aantal rassen zijn er in Nederland aanvullende eisen voor de stamboomafgifte. Ook voor de Engelse Bulldog zijn er extra regels. Sinds 1 juni 2014 krijgen pups geen stambomen meer als de ouderdieren niet aan deze regels voldoen.
Engelse Bulldog Club Nederland.
Hier moet elke Engelse bulldog die ingezet word voor de fokkerij aan voldoen, anders worden er geen stambomen op de pups afgegeven. Dus Lid of geen lid van een rasvereniging elk ouderdier moet deze testen en de fokgeschikheidskeuring hebben ondergaan met het behalen van een Voldoende!
Bulldog Club Nederland Website van Bulldog Club Nederland.
Neem voor meer informatie contact op via de Mail van deze fokker. Convenant NEK juni 25, 2017 822: am Convenant NEK Beste leden, 24 juni hebben RvB Raad van Beheer, BCN Bulldog Club Nederland en EBCN Engelse Bulldog Club Nederland het nieuwe convenant getekend; pups uit bulldoggen met NEK Niet Erkende Kleuren krijgen geen stambomen meer!
Vind engelse bulldog in Honden Bulldogs, Pinschers en Molossers op Marktplaats.nl.
De pup is zwaar gebouwd en blijft laag het stoere robuuste uiterlijk van een engelse bulldog met de gezondere bouw van een lage oldie vader en moeder zijn geteste honden en uitermate geschikt bevonden pups worden goed gesocialiseerd en opgevoed met kinderen honden en een poes en veel onbekende geluiden maken.
Engelse bulldog te koop Honden Koopjeskrant.be.
Engelse bulldog pups. Engelse bulldog, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. 900 Westrozebeke Breng snel een bezoekje aan onze familiale kennel en ontdek onze beschikbare pups. Engelse bulldog, kortharig, raszuiver. Engelse bulldog pups.
licg.nl Engelse Bulldog.
Veel Engelse Bulldog teefjes kunnen niet op natuurlijke manier bevallen maar hebben een keizersnede nodig. Dit komt door de relatief grote kop en borst van de pups, daardoor past de pup niet door het geboortekanaal. Begin dus niet zomaar zelf aan een nestje van uw Engelse Bulldog teefje.
Engelse Bulldog MOJOS English Bulldogs.
Nu de keuze van dekreuen zeer klein is geworden die ik als fokker kan gebruiken, zal het voorkomen dat ik dus vanwege gezondheid van toekomstige pups zal kiezen voor een Buitenlandse reu of een reu die niet op het lijstje van de Raad van Beheer staat, zodat er combinaties ontstaan die dan geen" stamboom krijgen. Maar voor mij blijft het belangrijkste uitgangspunt in de fokkerij om gezond" en verantwoord" te fokken en niet om alleen te vermeerderen en niet vooruit te kijken en het hierdoor mogelijjk te maken om gezond te kunnen blijven fokken in de toekomst.danwel met of zonder stamboom. Het belangrijkste voor mij is dat puppymensen een gezonde bulldog hebben en dat ik achter mijn fokkerij kan blijven staan en hierdoor ook mijn verplichtingen in garanties kan nakomen indien nodig.
engelse bulldog pups zoeken Speurders.nl.
Engelse bulldog pups. Dieren en toebehoren 22. Honden toebehoren 21 Honden 1. Hobby en techniek 11 Flora en fauna 1 Taal Engels en English 1 Oorlog 1. Design 2 Diversen en overige 1. Zaken en Transacties 2. Land, tuin en akkerbouw 1 Veeteelt 1.

Contacteer ons

engelse springer spaniel
sint bernard
bracco italiano
chiwawa
engelse bulldog pups
spaanse waterhond
kleine honden te koop
chihuahua karakter