Resultaten voor chihuahua karakter

chihuahua karakter

Alana's' Angels Chihuahua's' met FCI stamboom Het karakter.
Over het karakter van de chihuahua wordt vaak ook gezegd dat er wat verschillen zijn tussen de kortharige en de langharige variant en zelfs tussen een reu en een teef. De kortharige chihuahua's' worden vaak wat feller en dominanter omschreven in tegenstelling tot de langharige chihuahua die vaak wordt omschreven als wat rustiger.
Puppyplaats.nl Chihuahua langhaar pups aangeboden.
Lang en korthaar chihuahua pups. We zoeken voor 2 van onze chihuahua pups een lief baasje ze zijn 12 weken ingeent gechipt en ontwormd nagekeken door de dierenarts en hebben een paspoortje. Beide ouders zijn aanwezig mama staat op foto 3 zij is een korthaar husky kleurige chihuahua papa staat op.
Karakter van de Chihuahua Chihuahua pups te koop.
Gezondheid van de Chihuahua. Uiterlijke kenmerken van de Chihuahua. De Chihuahua kopen. Chihuahua pups kopen? Super handig boekje. Leuke Chihuahua filmpjes. Chihuahua accessoires Chihuahua gezondheid Chihuahua kleding Chihuahua kopen Chihuahua voeding Chihuau pups Karakter van de Chihuahua Opvoeding van de Chihuahua Uiterlijk Chihuahua.
Chihuahua Hondenrassen.
Een Chihuahua is verschrikkelijk lief tegen eigen kinderen, maar ook tegen kinderen die hij niet kent maar, hou het wel in de gaten dat kinderen het hondje niet aanzien als speelgoed. Hem heel de tijd opnemen in zijn puppytijd zal zich uiten in een onaangenaam karakter.
Chihuahua Ontdek het kleinste hondenras ter wereld zooplus magazine.
Net zo kenmerkend is het appelvormige hoofd en de korte spitse neus. Qua kleur is de kleine dwerghond net zo veelzijdig als qua karakter. Volgens de FCI-standaard zijn alle kleuren en verschillende combinaties en tinten toegestaan. De Chihuahua valt onder het nummer 218 van groep 9 gezelschapshonden en hulphonden.
licg.nl Chihuahua.
Vaak worden dit soort hondjes aangeboden onder benamingen als mini, toy of tea cup Chihuahua. Dit zijn echter geen erkende typeringen: de Chihuahua is van zichzelf al klein, het fokken op superkleine hondjes brengt heel vaak gezondheidsproblemen met zich mee.
Chihuahua WOEF.
Dat de chihuahua een van de populairste honden is, heeft hij niet enkel aan zijn uberschattige verschijning te danken. Ook zijn karakter weet menig hondenfan te charmeren. De chihuahua is bijzonder aanhankelijk en hecht zich sterk aan zijn gezin. Hij is niet te verlegen om zijn baasje te overstelpen met uitingen van zijn liefde: likjes, knuffels, urenlang op de schoot kruipen Chihuahuabaasjes kunnen het beamen: dit is een hondje dat continu graag bij zijn baasje is.
dwergpincher-chihuahua.
Overigens heeft ook Botticelli een hondje afgebeeld dat sprekend op een chihuahua lijkt op een fresco in de Sixtijnse kapel. De oorspronkelijke variteit van de chihuahua had een kortharige vacht, de langharige is gefokt door kruising met langharige dwergrassen zoals vlinderhondje, Yorkshireterrir en dwergkeeshond.

Contacteer ons

engelse springer spaniel
sint bernard
bracco italiano
chiwawa
engelse bulldog pups
spaanse waterhond
kleine honden te koop
chihuahua karakter