Zoeken naar chihuahua karakter

chihuahua karakter

chihuahua karakter.
Leuke Chihuahua filmpjes. Chihuahua accessoires Chihuahua gezondheid Chihuahua kleding Chihuahua kopen Chihuahua voeding Chihuau pups Karakter van de Chihuahua Opvoeding van de Chihuahua Uiterlijk Chihuahua. De rasverenigingen; Eerste Gezelschapshondenclub Nederland en Nederlandse Chihuahua Club zijn bezig met de gezondheid van de Chihuahua korthaar.
licg.nl Chihuahua.
Een Chihuahua is een hond, geen speelgoed of mode-accessoire. Laat u niet meeslepen door imago of populariteit maar neem alleen een Chihuahua als u daar voor de komende vijftien jaar bewust voor kiest. Download de huisdierenbijsluiter Chihuahua Wellicht ook interessant voor u.
Chihuahua hond Wikipedia.
Bichon frisé Bolognezer Bostonterriër Cavalier King Charles-spaniël Chihuahua Chinese gekuifde naakthond Coton de Tuléar Épagneul nain continental Franse buldog Franse poedel Griffon Belge Griffon Bruxellois Havanezer Japanse spaniël King Charles-spaniël Kromfohrländer Leeuwhondje Lhasa Apso Maltezer Markiesje Mopshond Pekingees Petit Brabançon Russische toyterriër Shih tzu Tibetaanse spaniël Tibetaanse terriër.
Chihuahua informatie over karakter van de Chihuahua Royal Canin.
Andere rasnamen: Pelo Corto, Pelo Largo. Uiterlijke kenmerken van de Chihuahua. Het karakter van de Chihuahua. Hij is robuust, erg gehard, ondernemend, zeer levendig, tamelijk onafhankelijk, moedig met een trots en wilskrachtig temperament. Hij heeft een groot weerstandsvermogen. Hij is erg aan zijn baas gehecht en bezitterig.
Chihuahua Honden rassen Honden DierenDokters.
Een kleine hond, die zelfverzekerdheid en kracht uitstraald. De Chihuahua heeft staande oren en een hoog aangezette staart die in een boog omhoog wordt gedragen. De Chihuahua is een kleine en zeer compact gebouwde hond, met als opvallende kenmerken de hoog gedragen staart en het appelronde hoogd.
Alles wat je moet weten over de Chihuahua Doggo.nl.
Chihuahuas zijn goede waakhonden, ze zijn zelfs erg dapper! De Chihuahua is erg loyaal en aanhankelijk van karakter. In vergelijking met andere kleine rassen heeft de Chihuahua minder gezondheidsproblemen. Chihuahuas worden gemiddeld 16 jaar en kunnen zelfs ouder dan 20 jaar worden!
Chihuahua, langhaar.
Zelfbewust, temperamentvol, levendig, leergierig en nieuwsgierig, waaks en niet bang uitgevallen, ook niet ten opzichte van veel grotere honden. De rasverenigingen; Eerste Gezelschapshondenclub Nederland en Nederlandse Chihuahua Club zijn bezig met de gezondheid van de Chihuahua langhaar. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging.
Chihuahua informatie deel 1 Nederlandse Chihuahua Club. Chihuahua informatie deel 1 Nederlandse Chihuahua Club.
Tijdens uw bezoek aan de fokker kan deze u ook al het nodige vertellen over het karakter en gedrag van de pups. Er worden op internet heel veel pups aangeboden als Chihuahua, maar alleen met een stamboom kunt u nagaan of dit waar is.

Contacteer ons

engelse springer spaniel
sint bernard
bracco italiano
chiwawa
engelse bulldog pups
spaanse waterhond
kleine honden te koop
chihuahua karakter