Zoeken naar chihuahua karakter

chihuahua karakter

dwergpincher-chihuahua.
Overigens heeft ook Botticelli een hondje afgebeeld dat sprekend op een chihuahua lijkt op een fresco in de Sixtijnse kapel. De oorspronkelijke variteit van de chihuahua had een kortharige vacht, de langharige is gefokt door kruising met langharige dwergrassen zoals vlinderhondje, Yorkshireterrir en dwergkeeshond.
De Chihuahua, karaktereigenschappen en verzorging Dier en Natuur: Dieren.
De Chihuahua is een erg populair hondenras. Een klein hondje, met een stevig karakter! Verder heeft deze hond een kenmerkend uiterlijk, door zijn in verhouding grote ogen. Veel beroemdheden zijn helemaal gek van dit leuke kleine hondenras. Iedereen kent het voorbeeld van Paris Hilton met een chihuahua in haar handtas.
Diente de Plata Chihuahuas.
De Chihuahua is erg waaks en heeft soms de neiging om veel te blaffen. Dit kan echter afgeleerd worden. Een goed gefokte en gesocialiseerde Chihuahua heeft een goed karakter en is niet bijterig, zenuwachtig of irritant. Hij vindt iedereen die hij vertrouwt aardig, maar is erg gereserveerd tegenover vreemden.
Chihuahua hond Wikipedia.
Bichon frisé Bolognezer Bostonterriër Cavalier King Charles-spaniël Chihuahua Chinese gekuifde naakthond Coton de Tuléar Épagneul nain continental Franse buldog Franse poedel Griffon Belge Griffon Bruxellois Havanezer Japanse spaniël King Charles-spaniël Kromfohrländer Leeuwhondje Lhasa Apso Maltezer Markiesje Mopshond Pekingees Petit Brabançon Russische toyterriër Shih tzu Tibetaanse spaniël Tibetaanse terriër.
Chihuahua pups karakter en achtergrond Chihuahua / Chiwawa.
Chihuahua pups karakter en achtergrond. De populariteit van Chihuahua pups is de laatste jaren ontzettend gestegen. Dit heeft vooral te maken met populariteit onder de wereldberoemde sterren. Sterren zoals Paris Hilton, Beyoncé en Lindsay Lohan waren één van de eerste sterren die Chihuahua pups hadden.
Puppyplaats.nl Chihuahua langhaar pups aangeboden.
Prachtige super kleine chihuahuapups. Wij zijn prachtigeenorm, kleine langhaar chihuahua pups Geboren 13 juni 2018 Onze moeder een langhaar choco bont ras zuiver chihuahua met een gouden karakter Onze vader is een choco chihuahua Wij zijn 2 stoere jongens Wij groeien gezellig op in de woonkamer.
Ras informatie Chihuahua MaxLuna.
De Chihuahua is een klein hondje met een groots karakter. Hij is levendig, intelligent en bovenal trouw. Ook is de Chihuahua een goede waker, die niet schroomt om zijn stem te laten horen. De Chihuahua is een gezellige familiegenoot, die het heerlijk vindt om een tukje te doen bij baasje op schoot.
Dogs of the Dutch Chihuahua.
De Chihuahua is in twee groepen verdeeld; namelijk de korthaar en de langhaar. De naam Chihuahua komt uit Mexico waar ook het ras oorspronkelijk vandaan komt. Chihuahua is een provincie in Mexico. Goed gesocialiseerd is de Chihuahua een geweldige kindervriend en lief naar alle mensen.

Contacteer ons

engelse springer spaniel
sint bernard
bracco italiano
chiwawa
engelse bulldog pups
spaanse waterhond
kleine honden te koop
chihuahua karakter