Resultaten voor bracco italiano

bracco italiano

Bracco Italiano: een jachthond afkomstig uit Italiƫ Dier en Natuur: Huisdieren.
De Bracco Italiano heeft eigenlijk weinig verzorging nodig. Regelmatig de oren reinigen en in de ruiperiode af en toe lekker de rubberen massagehandschoen over de korte, glanzende vacht halen is voldoende. Hij verhaart niet waardoor ze verder niet geborsteld hoeven worden.
Rasinformatie Bracco Italiano Club Nederland.
Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen over de Bracco Italiano, zoals waar komt de hond vandaan, hoe kom ik in aanraking met fokkers van het ras en waar moet ik allemaal op letten bij de aanschaf van een pup.
Bracco Italiano Huntingdogs.
De historie van de Italiaanse staande hond, de Bracco Italiano, gaat meer dan vijfentwintighonderd jaar terug in de tijd. De Bracco Italiano is ontstaan uit kruisingen tussen zware honden van het Mastiff type en lichtere, snelle Egyptische jachthonden van het windhonden type.
Bracco Italiano Jachthonden.
Je eerste jachthond, waar begin je? De bracco Italiano is een markante verschijning. Het is een van de wat grotere rassen binnen de continentale staande honden: reuen hebben een schofthoogte van tussen de 58-67 cm en teven 55-62 cm. Met hoge kophouding en een krachtige draf jaagt een bracco het terrein af op zoek naar veerwild.
Rasinformatie.
Volgens vele kynologen is de Bracco Italiano de oudste der staande jachthonden en zou zijn oorsprong vinden in de kruising tussen Assyrische dog en Egyptische windhonden. In Egypte zijn afbeeldingen te zien van windhondachtige gracieuze honden met hangoren, die hun staart dragen als de hedendaagse staande hond.
vanhetraedthuys.nl Bracco Italiano.
Een echt statig italiaans ras, de Bracco Italiano, tevens het oudste ras van staande honden in Europa. In nederland door de Raad van Beheer ingedeeld in rasgroep 7, de voorstaande honden FCI-nummer 202. In het algemeen is de bracco te omschrijven als een krachtige hond met een adelijk voorkomen.
Bracco Italiano kennel Di Ala D'Oro.'
Bracco Italiano Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Wassen mag alleen worden gedaan wanneer dat nodig is. Het is belangrijk regelmatig de oren te controleren en te reinigen. Bracco Italiano's' zijn gevoelig voor heupdysplasie, oogproblemen, en oorontstekingen. De vacht van de Bracco Italiano is glanzend, dicht en kort.

Contacteer ons

engelse springer spaniel
sint bernard
bracco italiano
chiwawa
engelse bulldog pups
spaanse waterhond
kleine honden te koop
chihuahua karakter