Op zoek naar bracco italiano?

bracco italiano

Bracco Italiano kennel, Nederland.
Bracco italiano Wikipedia.
Bracco italiano Braque d'Auvergne' Braque de l'Ariège' Braque du Bourbonnais Braque Dupuy Braque français Braque Saint-Germain eský fousek Drentsche patrijshond Duitse staande hond draadhaar korthaar langhaar stekelhaar Engelse setter Épagneul bleu de Picardie Épagneul breton Épagneul de Pont-Audemer Épagneul français Épagneul picard Gammel dansk hønsehund Gordon setter Griffon Boulet Griffon Korthals Grote münsterländer Ierse setter Kleine münsterländer Perdigueiro de Burgos Perdigueiro português Poedelpointer Pointer Slovenský hrubosrstý stava Spinone italiano Stabij Vizsla Weimarse staande hond.
Bracco Italiano: een jachthond afkomstig uit Italië Dier en Natuur: Huisdieren.
De Bracco Italiano heeft eigenlijk weinig verzorging nodig. Regelmatig de oren reinigen en in de ruiperiode af en toe lekker de rubberen massagehandschoen over de korte, glanzende vacht halen is voldoende. Hij verhaart niet waardoor ze verder niet geborsteld hoeven worden.
Rasinformatie Bracco Italiano Club Nederland.
Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen over de Bracco Italiano, zoals waar komt de hond vandaan, hoe kom ik in aanraking met fokkers van het ras en waar moet ik allemaal op letten bij de aanschaf van een pup.
Bracco Italiano Hondentrainingen.
Momenteel wordt de Bracco Italiano in Italië bijna alleen gebruikt als staande jachthond waarbij hij voornamelijk wordt ingezet bij de jacht op fazanten, patrijzen en houtsnip. De Bracco Italiano mag er echter ook op hazen voorstaan. In Nederland is de Bracco in 1985 geïntroduceerd.
vanhetraedthuys.nl Bracco Italiano.
Een echt statig italiaans ras, de Bracco Italiano, tevens het oudste ras van staande honden in Europa. In nederland door de Raad van Beheer ingedeeld in rasgroep 7, de voorstaande honden FCI-nummer 202. In het algemeen is de bracco te omschrijven als een krachtige hond met een adelijk voorkomen.
Rasinformatie.
Volgens vele kynologen is de Bracco Italiano de oudste der staande jachthonden en zou zijn oorsprong vinden in de kruising tussen Assyrische dog en Egyptische windhonden. In Egypte zijn afbeeldingen te zien van windhondachtige gracieuze honden met hangoren, die hun staart dragen als de hedendaagse staande hond.
Bracco italiano Honden Rasinformatie Omlet.
Deze alerte honden zullen vaak blaffen wanneer gasten er arriveren maar verwacht niet meer dan dat. Gezondheidsproblemen waar de bracco italiano mee te maken kan krijgen zijn onder andere maagtorsies, huidinfecties en ooginfecties voornamelijk door de plooien in de losse huid waar vuil tussen blijft zitten.

Contacteer ons

engelse springer spaniel
sint bernard
bracco italiano
chiwawa
engelse bulldog pups
spaanse waterhond
kleine honden te koop
chihuahua karakter