Meer resultaten voor bracco italiano

bracco italiano

Bracco italiano Wikipedia.
Bracco italiano Braque d'Auvergne' Braque de l'Ariège' Braque du Bourbonnais Braque Dupuy Braque français Braque Saint-Germain eský fousek Drentsche patrijshond Duitse staande hond draadhaar korthaar langhaar stekelhaar Engelse setter Épagneul bleu de Picardie Épagneul breton Épagneul de Pont-Audemer Épagneul français Épagneul picard Gammel Dansk hønsehund Gordon setter Griffon Boulet Griffon Korthals Grote Münsterländer Ierse setter Kleine Münsterländer Perdigueiro de Burgos Perdigueiro português Poedelpointer Pointer Slovenský hrubosrstý stava Spinone italiano Stabij Vizsla Weimarse staande hond.
Bracco Italiano: een jachthond afkomstig uit Italië Dier en Natuur: Huisdieren.
De Bracco Italiano heeft eigenlijk weinig verzorging nodig. Regelmatig de oren reinigen en in de ruiperiode af en toe lekker de rubberen massagehandschoen over de korte, glanzende vacht halen is voldoende. Hij verhaart niet waardoor ze verder niet geborsteld hoeven worden.
Rasinformatie Bracco Italiano Club Nederland.
Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen over de Bracco Italiano, zoals waar komt de hond vandaan, hoe kom ik in aanraking met fokkers van het ras en waar moet ik allemaal op letten bij de aanschaf van een pup.
Bracco Italiano Huntingdogs.
De historie van de Italiaanse staande hond, de Bracco Italiano, gaat meer dan vijfentwintighonderd jaar terug in de tijd. De Bracco Italiano is ontstaan uit kruisingen tussen zware honden van het Mastiff type en lichtere, snelle Egyptische jachthonden van het windhonden type.
vanhetraedthuys.nl Bracco Italiano.
Een echt statig italiaans ras, de Bracco Italiano, tevens het oudste ras van staande honden in Europa. In nederland door de Raad van Beheer ingedeeld in rasgroep 7, de voorstaande honden FCI-nummer 202. In het algemeen is de bracco te omschrijven als een krachtige hond met een adelijk voorkomen.
Rasinformatie.
Volgens vele kynologen is de Bracco Italiano de oudste der staande jachthonden en zou zijn oorsprong vinden in de kruising tussen Assyrische dog en Egyptische windhonden. In Egypte zijn afbeeldingen te zien van windhondachtige gracieuze honden met hangoren, die hun staart dragen als de hedendaagse staande hond.
Club voor de Bracco Italiano Spinone in Nederland. Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden.
De VISJ is opgericht in 2010 en is de officile rasvereniging voor de Bracco Italiano en Spinone. Erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. De Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden VISJ behartigt de belangen van de Bracco Italiano en Spinone in Nederland.
Bracco Italiano kennel Di Ala D'Oro.'

Contacteer ons

engelse springer spaniel
sint bernard
bracco italiano
chiwawa
engelse bulldog pups
spaanse waterhond
kleine honden te koop
chihuahua karakter