Meer resultaten voor bracco italiano

bracco italiano

Bracco Italiano Honden Page.
De Bracco Italiano staat op dit moment op de 87e plek van de meest populaire hondenrassen op de HondenPage. Overige informatie over de Bracco Italiano. Geen overige informatie over de Bracco Italiano gevonden. Heb jij overige informatie over de Bracco Italiano?
Bracco Italiano kennel Di Ala D'Oro.'
Bracco Italiano informatie over de Bracco Italiano Royal Canin.
Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Bracco Italiano fokker of kennel. Heb je al een Bracco Italiano pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat.
De werkstandaard Bracco Italiano Club Nederland.
Het is duidelijk dat het opvangen van verwaaiing van het allergrootste belang is voor de Bracco Italiano evenals voor de andere dravers. In tegenstelling tot de bliksemsnelle reactie van de grote galoppeerders behandelt de Italiaanse Bracco de verwaaiing als een complex mentaal proces hetgeen ook goed aan zijn in gedachten verzonken gelaatsuitdrukking te zien is.
Bracco Italiano Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Wassen mag alleen worden gedaan wanneer dat nodig is. Het is belangrijk regelmatig de oren te controleren en te reinigen. Bracco Italiano's' zijn gevoelig voor heupdysplasie, oogproblemen, en oorontstekingen. De vacht van de Bracco Italiano is glanzend, dicht en kort.
Bracco italiano Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. De Bracco is een heerlijk staande jachthond met specifieke eigenschappen op het veerwild. Als huishond wordt hij het meest gebruikt en is hij leergierig en graag actief voor de baas, die hij met zijn trouwe ogen kan laten smelten.
Bracco Italiano.
De Bracco Italiano heeft naar verhouding weinig uiterlijke verzorging nodig. Regelmatig de oren reinigen, tandverzorging en in de ruiperiode af en toe lekker de rubberen massagehandschoen over de korte, glanzende vacht halen, is voldoende. De rasverenigingen; Bracco Italiano Club en vereniging Italiaanse Staande Jachthonden zijn bezig met de gezondheid van de Bracco Italiano.
Rasinformatie Bracco Italiano Club Nederland.
Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen over de Bracco Italiano, zoals waar komt de hond vandaan, hoe kom ik in aanraking met fokkers van het ras en waar moet ik allemaal op letten bij de aanschaf van een pup.

Contacteer ons

engelse springer spaniel
sint bernard
bracco italiano
chiwawa
engelse bulldog pups
spaanse waterhond
kleine honden te koop
chihuahua karakter