Op zoek naar maltezer pups?

maltezer pups

Castor Maltezer X Lhasa Apso.
Castor is een Maltezer x Lhasa Apso en is 4 maart 2005 bij ons gekomen met 8 weken. Het is de hond van mijn vader maar is het liefje van mijn moeder. Castor is een spontaan leuk maar ook jaloers hondje.
van de Oosthoeve Hondenpension.
Choco Shih-Tzu met het livergen. zonder stamboom Geboren 16.5.19. Boomer Shih-Tzu/ Maltezer donkerbruin gestroomd. Boomer Shih-Tzu/Maltezer zwart. Volg ons ook op Facebook. Goed om te weten. Onze pups zijn voordat ze meegaan naar hun nieuwe huisjes 3 x ontwormd 2 4 en 6 weken.
Maltezerkennel Comoda Vivienda.
Pups van Sharon. Maltezer in bad. 050 5412 793 Na 20.30 bellen. 06-136 077 61. Welkom op de website van Maltezerkennel. Wij zijn een kleine kennel. Onze honden leven bij ons in huis. Af en toe pups uit uitmuntende combinaties.
Maltezer Informatie over hondenrassen Hill's' Pet.
In 1792 verwijst botanist Linnaeus naar de Maltezer als een wezen dat de" maat van een eekhoorn heeft. De eerste Maltezer die in de Verenigde Staten werd tentoongesteld was wit en gepresenteerd als een Maltezer leeuwhondje op de eerste hondenshow van Westminister in 1877.
FOKKERS: Maltezer Vereniging Nederland.
ECHTER: Wij waarderen het zeer wanneer U een slechte ervaring heeft met een fokker, die lid is van de Maltezer Vereniging Nederland, U ons dit telefonisch en/of schriftelijk laat weten. Elke ras Maltezer die men koopt in Nederland, dient voorzien te zijn van een stamboom, microchip aangebracht door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied, een Europees paspoort en een koopcontract.
Maltezer Hondenfokker Houssin Kuurne Puppys te koop, meer dan 20 rassen.
Klein neusje, grote ronde en donkere ogen, hangende oren, verliest geen haar ruift niet, de staart is gekruld door het gewicht van het haar. Karakter van de Maltezer. Maltezer pups zijn rustig, evenwichtig, meegaand, beweeglijk, vriendelijk, gezellig, intelligent, speels, uitbundig, leergierig en gevoelig.
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
Zora Dit is zora onze grote boef. Zoals je ziet is ze gek op auto rijden. Katoo Hier een mooie foto van katoo en zn nieuwe poezen vriend van 4 maanden. Julia Julia is bij ons sinds januari dit jaar.
Maltezer Fokker vertelt Crystal Snowdancers.
Wij mensen denken dat we het allemaal weten, maar als je de natuur zijn gang zou laten gaan, zou het ras vanzelf ijzersterk worden.Verder betekent het woord fokken voor mij heel veel werk en heel intensief met je honden bezig zijn, slapeloze nachten als je moet waken als er pups in aantocht zijn, zorgen om je moederhond en de pups als ze er zijn. Je moet ook tijd hebben om de pups op te voeden, maar dat doe je met liefde en plezier, want wat is er mooier dan jonge Maltezer pups.

Contacteer ons

toy poedel
mechelse herder pups
boerenfox pups te koop
hovawart
dwergkees
maltezer pups
chow chow pups te koop
hondennamen