Zoeken naar hovawart

hovawart

Ontdek alles over Hovawart. working-dog.
Although the Hovawart is rare in the USA it is popular in Germany and other parts of Europe, where it is used as a watchdog, a rescue dog and for tracking. The Hovawart resembles a Golden Retriever and features a powerful head with a rounded and broad forehead.
karakter / character Hovawarts Belladante's!
De Hovawart: een droomhond? Een langharige middelgrote, middelkrachtige doch elegante hond, een buiten gewoon mooie en imposante verschijning, intelligent, zeer veelzijdig, in die superlatieven wordt de hovawart vaak omschreven. Ooooh wat is die mooi: dat hoor je zo vaak als je met je hovawart op stap gaat.
Rasinformatie Hovawart MaxLuna.
Wel is de Hovawart absoluut trouw aan zijn baas en het gezin. De Hovawart is geschikt voor allerlei vormen van hondensport en beschikt over een buitengewoon goede neus. De Hovawart is een fijne werkhond en trouwe vriend. De Hovawart is een erg lief ras, ze zijn erg kalm en oplettend.
De Hovawart Hovawart Van Laag Laren.
Hovawart Club Nederland http//www.hovawartclub.nl.: Hovawart Rasvereniging Nederland http//www.hovawartrasverenigingnederland.nl.: Hovawart Vrienden http//www.hovawart-nederland.nl.: Zelf ben ik lid van zowel de Hovawart Club Nederland als de Hovawart Rasvereniging Nederland. U mag mij ook altijd bellen voor meer informatie over de hovawart in het algemeen.
Hovawart.
De Hovawart werd tevens ingezet om de kudden vee te bewaken. Nadat het ras bijna uitgestorven was, is het ras met behulp van verschillende, op de Hovawart gelijkende honden, teruggefokt naar de huidige standaard. Tegenwoordig wordt de Hovawart gehouden als waakse gezinshond.
Het hondenras Hovawart Dier en Natuur: Huisdieren.
De blonde Hovawart wordt weleens vergeleken met de golden retriever, maar toch is de Hovawart een heel ander ras. De hond kan gebruikt worden als waakhond of gezinshond, maar de Hovawart is ook geschikt om mee te sporten. De Hovawart stamt af van een soort herdershond uit de Middeleeuwen, die groot, wendbaar en waakzaam was.
Hovawart Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. De Hovawart is een hond die hoort bij de herdershonden. Het is een erg lief ras, ze zijn erg kalm en oplettend. De honden zijn ook erg zelfverzekerd.
Hovawart.
Veel contact met verschillende mensen en dieren zijn nodig voor een goede ontwikkeling. Zoals met alle honden moet men ook een Hovawart niet alleen laten met kinderen en moet men er ook op letten dat kinderen geen vreemde dingen doen bij de hond.

Contacteer ons

toy poedel
mechelse herder pups
boerenfox pups te koop
hovawart
dwergkees
maltezer pups
chow chow pups te koop
hondennamen