Resultaten voor hovawart

hovawart

Choco Hovawart Papenheuvelpups.nl.
Erkend fokker en groot liefhebber van de Hovawart en Cairn Terriër. Samen kiezen we de nieuwe huisgenoot, die hopelijk daarna uw vriendin voor het leven wordt. Cairn Terriër pups. What Next Cairn. Liefde voor de Hovawart. Passie voor de Cairn Terrier.
Home.
De algemene ledenvergadering zal plaatsvinden op 8 april a.s. Voor meer info kunt u terecht onder het kopje laatste nieuws. Bent u benieuwd naar de andere activiteiten die wij zoal dit jaar gaan organiseren? Kijk dan snel onder laatste nieuws.
Ontdek alles over Hovawart. working-dog.
Although the Hovawart is rare in the USA it is popular in Germany and other parts of Europe, where it is used as a watchdog, a rescue dog and for tracking. The Hovawart resembles a Golden Retriever and features a powerful head with a rounded and broad forehead.
Meer over de Hovawart.
De Hovawart stamt af van honden die in grote zelfstandigheid hun taken volbrachten. Het is dus niet zo vreemd dat ook de moderne Hovawart nog steeds een onafhankelijke hond is die graag handelend optreedt. Een Hovawart zal niet passief wachten op een opdracht, maar zelf reageren op prikkels uit zijn omgeving.
Hovawart.
De Hovawart werd tevens ingezet om de kudden vee te bewaken. Nadat het ras bijna uitgestorven was, is het ras met behulp van verschillende, op de Hovawart gelijkende honden, teruggefokt naar de huidige standaard. Tegenwoordig wordt de Hovawart gehouden als waakse gezinshond.
Hovawart De Nieuwe Hond.
Hij is niet geschikt om urenlang dezelfde oefening te doen. De Hovawart moet een keer in de week geborsteld worden. Wanneer de hovawart in de verharingsperiode zit zal dit iets vaker zijn. Overtollig haar bij de oren mag geplukt worden.
Hovawart Dog Breed Information and Pictures.
The Hovawart is a dominant breed, that requires a firm, experienced owner. If owners are not there to communicate their leadership the Hovawart may be aggressive with other dogs but it does well with non-canine pets in the household if well socialized.
De Gouwe Streek Hovawart pagina.
Welkom op onze Hovawart website! Zo'n' 10 jaar geleden waren wij op zoek naar een middelgroot formaat hond met pit en temperament. Al zoekende kwamen we terecht bij de Hovawart, die werd beschreven als een middel grote maar niet grove gebruikshond, moedig een goede loper en springer en een alert karakter en erg aan zijn familie gehecht.

Contacteer ons

toy poedel
mechelse herder pups
boerenfox pups te koop
hovawart
dwergkees
maltezer pups
chow chow pups te koop
hondennamen