Op zoek naar boerenfox pups te koop?

boerenfox pups te koop

Foxterrïer Honden 2dehands.be.
Wij hebben een nestje prachtige Foxterrier pups, reutjes en teefjes, net klaar om het nest te verlaten! De pupjes zijn gevaccineerd, gechipt m. 14 juli 2018 0740: Laakdal Eindhout. boerenfoxen in verschillende kleuren. hallo wij hebben nestjes pupjes bij ons op de boerderij geboren beide ouders zijn aanwezig en te zien zijn hele choco bruine of wit met choco.
Vind boerenfox pups in Honden Niet-rashonden op Marktplaats.nl.
3 kleurige boerenfox pups. Te koop mooie 3kleurige boerenfox pups. 3 Teefjes en 2 reutjes. De pups zijn gechipt, ontwormd en geënt. Bij interesse kunt u bellen naar: 06 52 62 48 86 op de app wordt niet gereageerd. Mooie 3 kleurige boerenfox pups geboren 15-6-18.
Puppyplaats.nl Pups aangeboden.
Ze zijn nu helemaal klaar om op zoek te gaan naar een. Schitterende dwerg teckel pups ruwhaar choco / wild kleur. Zijn klaar voor vertrek! Schitterende dwerg teckel pups ruwhaar choco / wild Een Prachtig nestje dwerg teckel pups in de kleuren Choco tan en Wild kleur.
Vind boerenfox pups op Marktplaats.nl.
En ze zijn opgegroeid op een boederij. De pups zijn netjes optijd ontwormt. De chocolade bonte pups zijn de mannetjes en de zwart bonte pups de vrouwtjes. De pups zijn ingeent en. Te koop boerenfox pup. Te koop boerenfox pup geboren februari.
Vind boerenfox in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Mooie gezonde driekleurige boerenfox pups zijn gechipt en de eerste inenting gehad ook ontwormt ze mogen het nest verlaten en op zoek naar een lief nieuw baasje wil je meer weten over de pups bel 0651231349. Mooie 3 kleurige boerenfox pups. Te koop mooie 3kleurige boerenfox pups.
Puppyplaats.nl Schattige Boerenfox puppies Kruising: Bastaard x Bastaard pups.
TE KOOP: SCHATTIGE BOERENFOXPUPPIES nog 1 teefje en 3 reutjes beschikbaar. Onze Boerenfox Vlekkie heeft op juli een nestje van 6 buitengewoon mooie driekleurige Boerenfox puppies gekregen. Deze puppies groeien op in huiselijke kring met kinderen en katten. Zij worden ingeënt, ontwormd en gechipt en krijgen een puppypakket mee als ze groot genoeg zijn om naar hun nieuwe baasjes te gaan. Reserveren is mogelijk, wij vragen hiervoor een bedrag van euro en dit bedrag geven wij bij een eventuele annulering niet retour. Bij afhaling van uw hondje, hoeft u dan euro te betalen. Uiteraard bent u van harte welkom om kennis met onze puppies te komen maken! Met vriendelijke groet, P. Dwergpoedel pups 100% Belgische hondjes.
Boerenfox pups te koop! Honden Niet-rashonden Marktplaats.nl.
Terug Home Dieren en Toebehoren. Boerenfox pups te koop! 642 x gezien 11 x bewaard sinds 16 jul. 0 tot 7 weken. CDV hondenziekte, Parvo. Mooie driekleurige boerenfox pups te koop! Deze gezonde pups zijn geboren op 4 juli. Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen.
Vind boerenfox in Honden Niet-rashonden op Marktplaats.nl.
Mooie gezonde driekleurige boerenfox pups zijn gechipt en de eerste inenting gehad ook ontwormt ze mogen het nest verlaten en op zoek naar een lief nieuw baasje wil je meer weten over de pups bel 0651231349. 3 kleurige boerenfox pups. Te koop mooie 3kleurige boerenfox pups.

Contacteer ons

toy poedel
mechelse herder pups
boerenfox pups te koop
hovawart
dwergkees
maltezer pups
chow chow pups te koop
hondennamen