Op zoek naar terrier?

terrier

De Airedale Terriër Van Huize Bardil.
De Airedale Terrier behoort tot de Rasgroep Terriers." Geschiedenis van de Airedale Terrier. De Airedale Terrier, ook wel de koning van de terriers genoemd, is eigenlijk geen zuivere terrier. Verondersteld wordt dat het ras afstamt van de uitgestorven Old English Brokenhaired Black and Tan Terrier, de Welsh Harrier alsmede de Otterhond.
Homepage Norfolk Terriër Club Nederland.
Hoe kom ik in het bezit van zon leuke Norfolk Terriër? Formulier meldpunt gezondheid/overlijden. Eenmalig een nestje fokken. Norfolk van het jaar. Wandeling Erkemederstrand 2017. Norfolk Terrier Club Nederland. Inschrijfformulier Familiedag Jongehondenkeuring Huishondenkeuring. Trimschema voor de Norfolk terriër. Hoe kom ik in het bezit van zon leuke Norfolk Terriër?
Border Terriër Pedigree.
Het karakter van het ras en zijn vorm komen voort uit het gebruik bij meutes Foxhonden en door schaapherders voor het bewaken van de schapen en lammeren tegen vossen. De terriër die voor de jacht gebruikt werd moest goed met de jachthonden en andere terriërs kunnen omgaan en kunnen zorgen dat hij de meute en de paarden niet in de weg liep.
Welkom Airedale Terrier Club Nederland.
Als vereniging bieden wij daarnaast voor alle Airedale liefhebbers een informatie en gezelligheid platform met tal van activiteiten als gezamenlijke wandelingen, familiedagen met o.a. jonge honden keuring, trimdemonstraties, sport en spel, de jaarlijkse Kampioenschapsclubmatch, en de uitgave van het Airedale Terrier Clubblad.
Welsh Terrier.
FCI groep 3 Terriers. De Welsh Terrier is een ruwharige, zwart en bruine hoogbenige terrier. Vaak wordt hij een kleine Airedale Terrier of zelfs een bruin-zwarte Fox Terrier genoemd. De oorsprong ligt in Wales: het westelijke deel van Groot Brittannië.
Home.
Aankeuring Border Terrier. Een vraag stellen. Welkom op de site van de Nederlandse Border Terrier Club NBTC. Sinds 1971 behartigt de NBTC de belangen van het ras en stelt eigenaren en fokkers van Border Terriers in staat om met elkaar in contact te komen.
Cairn terriër Rassen Honden Hondenrassen.
De Cairn Terrier is een levendige, oplettende Terrier met het natuurlijke voorkomen van een werkende hond. Hij moet goed over de voorbenen staan en een sterke achterhand hebben. Hij moet diep in ribben zijn en een zeer vrij gangwerk hebben evenals een weerbestendige vacht.
Rasinformatie Ierse Terrier MaxLuna.
Af en toe borstelen en 2 maal per jaar naar de trimsalon om geplukt te worden, is voor de Ierse Terriër meestal voldoende. Link Rasvereniging en. Nederlandse Ierse Terriër Club. Dit artikel delen. link Link gekopiëerd. Vrienden met een Ierse Terrier.

Contacteer ons

marktplaats honden
boomer pups
field spaniel
bruine labrador
Hondenrassen
heidewachtel
terrier
cocker spaniel
cavalier king charles