Op zoek naar terrier?

terrier

Border Terrier.
Dit ras is gevoelig voor tandsteenontwikkeling. De Border Terriër is een relatief gezond ras. Een rasspecifieke afwijking is Spikes Diseaseop epilepsie gelijkende verkrampingen. Border Terrier is geschikt voor. Gg, UV-proef, VZH en triathlon, behendigheid, fietsen, joggen, springen, klimmen, flyball, speur en reddingshondenopleiding.
Homepage Norfolk Terriër Club Nederland.
Trimschema voor de Norfolk terriër. Hoe kom ik in het bezit van zon leuke Norfolk Terriër? Formulier meldpunt gezondheid/overlijden. Eenmalig een nestje fokken. Norfolk van het jaar. wel en wee. Tips en weetjes. Uw mooiste norfolk foto. Norfolk Terrier Club Nederland. Trimschema voor de Norfolk terriër.
Terrier Dog Breeds, Terrier Dog List.
Toy Sporting Hound Terrier Working Herding. Dog IQ Ranking. List A to Z A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Y. terrier dog breeds. Origin: United Kingdom. Kerry Blue Terrier.
Zoek Asieldier Honden Ikzoekbaas.
Maak gratis een account aan en ontvang een melding zodra er een nieuw dier voldoet aan jouw zoekcriteria Account aanmaken Inloggen. Volg ons Nieuwsbrief. Copyright 2019 Dierenbescherming Disclaimer Gebruiksvoorwaarden en privacy. Beste goede doelen website van het Jaar 2017 en 2018.
Manchester Terrier Thunder Dragon.
NITC Nederlandse Ierse Terrier Club.
Sinds 1 juli 1947 bestaat zij als zelfstandige vereniging. Vandaag de dag is de Ierse Terriër Club een actieve club die 400 leden telt. Het doel van de vereniging is het bevorderen van de liefhebberij voor het Ierse Terriër ras.
Cairn Terrier Honden rassen Honden.
2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. NCTC Nederlandse Cairn Terrier Club, opgericht 1951. Prijs van een pup. De prijs van de Cairn Terriër, vastgesteld door de rasvereniging, bedraagt 700. De Cairn Terriër komt oorspronkelijk uit Schotland en is daar vermoedelijk een van de oudste terriërs.
Airedale Terriër Verbond Nederland.
Alle Kennels van de fokkers van het Airedale Terriër Verbond Nederland zijn geregistreerd bij de Raad van Beheer en fokken volgens de reglementen van de Raad van Beheer en de FCI. De leden en vrienden van het ATVN bestaan uit allerlei Airedale Terrier liefhebbers: eigenaars, fokkers, handlers en showers, dus allemaal mensen die de Airedale een warm hart toedragen.

Contacteer ons

marktplaats honden
boomer pups
field spaniel
bruine labrador
Hondenrassen
heidewachtel
terrier
cocker spaniel
cavalier king charles