Op zoek naar heidewachtel?

heidewachtel

Opvoeden en trainen.
http//members.chello.nl/fdb.wiertz/zwiep.htm: op deze site vindt je uitgebreid de beschrijving over de jachttraining en er staan ook veel fotos" van hoe e.e.a in zijn werk gaat.Hier zie je geen heidewachtel aan het werkmaar, als je dat leuk vindt dan verwijs ik je graag naar de heidewachtelvereniging www.heidewachtelvereniging.nl.
Heidewachtel Honden 2dehands.be.
Zoek alleen in titel. Categorieën Toon alle zoekertjes. Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Sluiten Terug naar. 1 zoekertjes in Heidewachtel. Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox.
Kleine Münsterländer Heidewachtel OMyDog.
Staande Honden Continentale staande honden Type Spaniëls Kleine Münsterländer Heidewachtel FCI: 102. Alle fokkers van dit ras. De Kleine Münsterlander, ook wel Heidewachtel of Kleine Münsterlandse Staande Hond genoemd, is afkomstig uit Duitsland en wordt vanouds gebruikt bij de jacht op hazen en waterwild, waarbij de hij voorstaat en apporteert.
Over het ras / De Heidewachtel Werkendeheidewachtels.nl.
Door zijn will to please en grote apporteerdrang is zelfs een apport van een flinke vos of Canadese gans geen probleem hoewel die laatste meestal wel een gesleept apport wordt. Het karakter van de Heidewachtel is vriendelijk, vrolijk en energiek.
WWW.SWETJA.NL. WWW.SWETJA.NL. WWW.SWETJA.NL. WWW.SWETJA.NL. Heidewachtel Heidewachtels WWW.SWETJA.NL. kennel van van Swetja Swetja htpp//www.swetja.nl.: heeft nog teefjes beschikbaar www.swetja.nl.
HOME KENNEL CONTACT ACIRA ARANY ESJA PUPPEN. Wij hebben om gezondsheids problemen besloten om defenitief te stoppen met het fokken van heidewachtel pups. Wij zullen op 14 oktober 2012 wel deel nemen aan de nest evaluatie van het. E nest van acira F nest van Arany.
Jachthonden.
Datum: 12-3-2019 114404.: Gevraagd: Wij zoeken een kruising heidewachtel x springer spaniel pup teefje als gezelschapshond of een fokker met plannen voor een nestje van deze combi. Datum: 10-3-2019 110948.: Aangeboden: Slovensky kopov pups te bespreken geboren op 21/02/19 ouders zijn beide aanwezig worden gebruikt voor drijfjacht en na zoeken krijgen een europeespaspoort en ontwormd en ingeënt en ge chipt.
Heidewachtel hoofdpagina.
Een Heidewachtel is een Heidewachtel als er Heidewachtel op staat" Deze tekst die op de site van de Heidewachtelvereniging staat geeft aan dat de vereniging onderscheid maakt in vier categorieën en dat er pas sprake is van een Heidewachtel als er een stamboom van de hond is.
Heidewachtel Kleine Münsterlander Smølke.
Rassentest Staande honden Heidewachtel Kleine Münsterlander. Kenmerken Dit ras heeft de volgende kenmerken. Klik op de kenmerken om te zien welke honden deze kenmerken nog meer hebben. Heidewachtel Kleine Münsterlander. Dit zijn enthousiaste en levendige honden die toch niet druk of nerveus zijn.

Contacteer ons

marktplaats honden
boomer pups
field spaniel
bruine labrador
Hondenrassen
heidewachtel
terrier
cocker spaniel
cavalier king charles