Op zoek naar heidewachtel?

heidewachtel

Heidewachtel uit Dongen heeft epilepsie Radar.
Heidewachtel uit Dongen heeft epilepsie. Ongelezen bericht door Mydogismylife 30 okt 2017 2015.: In mei 2016 heb ik mijn Heidewachtel als puppie gekocht in Dongen, geregistreerd op marktplaats tekst verwijderd. 10 maanden ging het goed, toen kreeg mijn hond ernstige epileptische aanvallen.
Heidewachtel Honden 2dehands.be.
Zoek alleen in titel. Categorieën Toon alle zoekertjes. Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Sluiten Terug naar. 1 zoekertjes in Heidewachtel. Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox.
Nikki de Heidewachtel 1 jaar Aljan Scholtens.
What I do. Nikki de Heidewachtel 1 jaar. Als kleine jongen was ik al gek op honden en ik wilde later als ik groot ben ook ééntje hebben. Inmiddels ben ik groot en is Nikki de Heidewachtel al een jaar oud.
Van t Livinusbos Algemeen.
Er wordt gezegd dat de Heidewachtel lief is voor kinderen.Ik zou het liever omdraaien; als" kinderen weten hoe ze met honden horen om te gaan, zal ook de Heidewachtel een uitstekend kindervriendje kunnen zijn." Leer de kinderen in uw gezin de hondse huisregels zoalsniet; storen tijdens het eten en slapende honden niet wakker maken, enz.
Heidewachtel Honden rassen Honden DierenDokters.
Wormen, vlooien teken. Kleine dieren webshop. Home Honden Honden rassen Heidewachtel. 2 Rasgebonden ziekten. 2.1 Erfelijke ziekten. 2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. Bron rasinformatie: www.uwhondenkat.nl. 2 Rasgebonden ziekten erfelijk en anatomisch. 2.1 Erfelijke ziekten. 2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. 2.1 Erfelijke ziekten.
Heidewachtels van Chesannehof.
Ook tweemaal deelgenomen aan de Grote Prijs Jan Coldewey die eens in de drie jaar wordt gehouden met ons wonderhondje Kilian. Drie keer werd de Ton Cozijnsentrofee overhandigd aan een heidewachtel van Chesannehof. Voor de meest veelzijdige jachthond; werk voor en na het schot, als ook exterieur.
Over het ras / De Heidewachtel Werkendeheidewachtels.nl.
Door zijn will to please en grote apporteerdrang is zelfs een apport van een flinke vos of Canadese gans geen probleem hoewel die laatste meestal wel een gesleept apport wordt. Het karakter van de Heidewachtel is vriendelijk, vrolijk en energiek.
Jachthonden.
Datum: 12-3-2019 114404.: Gevraagd: Wij zoeken een kruising heidewachtel x springer spaniel pup teefje als gezelschapshond of een fokker met plannen voor een nestje van deze combi. Datum: 10-3-2019 110948.: Aangeboden: Slovensky kopov pups te bespreken geboren op 21/02/19 ouders zijn beide aanwezig worden gebruikt voor drijfjacht en na zoeken krijgen een europeespaspoort en ontwormd en ingeënt en ge chipt.

Contacteer ons

marktplaats honden
boomer pups
field spaniel
bruine labrador
Hondenrassen
heidewachtel
terrier
cocker spaniel
cavalier king charles