Zoeken naar heidewachtel

heidewachtel

Heidewachtel De Jagersvereniging.
De Heidewachtel behoort tot de continentale staande honden, en is daarmee een allrounder: hij staat niet alleen voor, maar zoekt het geschoten wild ook op en brengt het bij de jager. Heidewachtels kunnen veelzijdig ingezet worden en staan bekend om hun snelle aanpassingsvermogen aan gevarieerd en ruig terrein.
Royal Canin Heidewachtel Kleine Münsterlander Producten.
Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Heidewachtel Kleine Münsterlander fokker of kennel. Heb je al een Heidewachtel Kleine Münsterlander pup in huis.
Informatie over de Heidewachtel Vandehazannekamp.nl.
van de Hazannekamp. Informatie over de Heidewachtel. Heidewachtel mee op vakantie. Werken met een heidewachtel. Home Informatie over de Heidewachtel. De heidewachtel is een middelgrote hond van 52 cm v0or de teven en 54 cm voor de reuen / 2cm.
Van t Livinusbos Algemeen.
Er wordt gezegd dat de Heidewachtel lief is voor kinderen.Ik zou het liever omdraaien; als" kinderen weten hoe ze met honden horen om te gaan, zal ook de Heidewachtel een uitstekend kindervriendje kunnen zijn." Leer de kinderen in uw gezin de hondse huisregels zoalsniet; storen tijdens het eten en slapende honden niet wakker maken, enz.
Vind heidewachtel in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Prachtige heidewachtel pups mogen gelijk mee. We hebben een prachtig nestje heidewachtel pups, beiden ouders zijn aanwezig, en zijn super lieve honden, de pups zijn 23-1-2017 geboren, ze mogen gelijk met hun nieuwe baasje mee, er zitten teefjes en reutjes in het nest, ze zijn geent, gechipt en nagekeken door de dierenarts, er zit ook een.
Kleine Münsterländer Wikipedia.
De Kleine Münsterländer is een hondenras dat afkomstig is uit Duitsland. Het ras werd eerder ook wel Heidewachtel genoemd, maar die naam werd rond 1920 afgeschaft, omdat deze naam verwarring opleverde met de Duitse wachtelhond. Oorspronkelijk was het dier vooral in gebruik als jachthond, vooral op hazen en konijnen, en tegenwoordig ook als gezelschapshond.
Heidewachtel hoofdpagina.
Een Heidewachtel is een Heidewachtel als er Heidewachtel op staat" Deze tekst die op de site van de Heidewachtelvereniging staat geeft aan dat de vereniging onderscheid maakt in vier categorieën en dat er pas sprake is van een Heidewachtel als er een stamboom van de hond is.
Home Heidewachtelvereniging.
Via onze site willen wij proberen u informatie te verschaffen over onze hond. de Heidewachtel en over onze vereniging voluit genaamd.: Nederlandse Vereniging van Heidewachtelliefhebbers. Iedere bezitter van een Heidewachtel zou lid moeten zijn van de Nederlandse Vereniging van Heidewachtelliefhebbers.

Contacteer ons

marktplaats honden
boomer pups
field spaniel
bruine labrador
Hondenrassen
heidewachtel
terrier
cocker spaniel
cavalier king charles