Resultaten voor heidewachtel

heidewachtel

Heidewachtel Honden 2dehands.be.
datum recent datum recent. Ook hier staan met uw zoekertje? heidewachtel pups teefjes. ilse de mey. teefjes beschikbaar bij ons geboren, moeder aanwezig ingeent, gechipt en ontwormd komen kijken kan op afspraak info 0497/523694. 29 december 2018 2154: Bekkevoort Assent.
Kleine Münsterländer Heidewachtel OMyDog.
Staande Honden Continentale staande honden Type Spaniëls Kleine Münsterländer Heidewachtel FCI: 102. Alle fokkers van dit ras. De Kleine Münsterlander, ook wel Heidewachtel of Kleine Münsterlandse Staande Hond genoemd, is afkomstig uit Duitsland en wordt vanouds gebruikt bij de jacht op hazen en waterwild, waarbij de hij voorstaat en apporteert.
Over het ras / De Heidewachtel Werkendeheidewachtels.nl.
Door zijn will to please en grote apporteerdrang is zelfs een apport van een flinke vos of Canadese gans geen probleem hoewel die laatste meestal wel een gesleept apport wordt. Het karakter van de Heidewachtel is vriendelijk, vrolijk en energiek.
My ORWEJA proeven en inschrijvingssysteem.
Nederlandse Vereniging van Heidewachtel Liefhebbers. open voor Continentaal Staande Honden Rubriek C / Aantekening SV of een overeenkomstige buitenlandse aantekening moet zijn behaald. Nederlandse Vereniging van Heidewachtel Liefhebbers. Aantekening SV of een overeenkomstige buitenlandse aantekening moet zijn behaald. Nederlandse Vereniging van Heidewachtel Liefhebbers.
WWW.SWETJA.NL. WWW.SWETJA.NL. WWW.SWETJA.NL. WWW.SWETJA.NL. Heidewachtel Heidewachtels WWW.SWETJA.NL. kennel van van Swetja Swetja htpp//www.swetja.nl.: heeft nog teefjes beschikbaar www.swetja.nl.
HOME KENNEL CONTACT ACIRA ARANY ESJA PUPPEN. Wij hebben om gezondsheids problemen besloten om defenitief te stoppen met het fokken van heidewachtel pups. Wij zullen op 14 oktober 2012 wel deel nemen aan de nest evaluatie van het. E nest van acira F nest van Arany.
Heidewachtel hoofdpagina.
Een Heidewachtel is een Heidewachtel als er Heidewachtel op staat" Deze tekst die op de site van de Heidewachtelvereniging staat geeft aan dat de vereniging onderscheid maakt in vier categorieën en dat er pas sprake is van een Heidewachtel als er een stamboom van de hond is.
Heidewachtel Kleine Münsterlander Smølke.
Rassentest Staande honden Heidewachtel Kleine Münsterlander. Kenmerken Dit ras heeft de volgende kenmerken. Klik op de kenmerken om te zien welke honden deze kenmerken nog meer hebben. Heidewachtel Kleine Münsterlander. Dit zijn enthousiaste en levendige honden die toch niet druk of nerveus zijn.
Opvoeden en trainen.
http//members.chello.nl/fdb.wiertz/zwiep.htm: op deze site vindt je uitgebreid de beschrijving over de jachttraining en er staan ook veel fotos" van hoe e.e.a in zijn werk gaat.Hier zie je geen heidewachtel aan het werkmaar, als je dat leuk vindt dan verwijs ik je graag naar de heidewachtelvereniging www.heidewachtelvereniging.nl.

Contacteer ons

marktplaats honden
boomer pups
field spaniel
bruine labrador
Hondenrassen
heidewachtel
terrier
cocker spaniel
cavalier king charles