Resultaten voor heidewachtel

heidewachtel

Heidewachtel uit Dongen heeft epilepsie Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Vind wederom op marktplaats van deze mensen een nestje, maar nu een kruising tussen een labarador en een heidewachtel. Toen ik mijn pup haalde waren er 2 heidewachtels, de vader en moeder en de enige honden die ze hadden, zeiden ze.
Rasinformatie Heidewachtel MaxLuna.
De Heidewachtel is een meegaande, zeer intelligente en fijne gezinshond. De Heidewachtel is afkomstig uit Duitsland en gefokt uit, een al uit de oudheid bestaand ras, de Spioen. Dit bruinbonte langharige jachthondje werd al in de Middeleeuwen op schilderijen afgebeeld.
Chesannehof Informatie.:
Als de jager geschoten heeft, zoekt de hond het wild op en apporteert. De Heidewachtel gaat goed te water en zoekt prima in dichte dekking. De Heidewachtel is gefokt als allround jachthond, die door de kenners geliefd is om zijn doorzettingsvermogen en intelligentie.
Heidewachtel De Jagersvereniging.
De Heidewachtel behoort tot de continentale staande honden, en is daarmee een allrounder: hij staat niet alleen voor, maar zoekt het geschoten wild ook op en brengt het bij de jager. Heidewachtels kunnen veelzijdig ingezet worden en staan bekend om hun snelle aanpassingsvermogen aan gevarieerd en ruig terrein.
Heidewachtel Huntingdogs.
In het begin van deze eeuw trof men op boerderijen in Münsterland en het aangrenzende gebied in Nederland nog afstammelingen van die vroegere vogelhonden aan. Men voegde de verschillende foklijnen samen tot het ras dat we nu in Nederland als de Heidewachtel en in Duitsland als de Kleine Münsterlander kennen.
Heidewachtel.
Hij is trouw, een uitstekende waakhond, een goedaardige huisgenoot en een grote kindervriend; dat alles maakt hem tot een prettige huisgenoot. De rasvereniging; Nederlandse Vereniging van Heidewachtelliefhebbers is bezig met de gezondheid van de Heidewachtel. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging.
Over het ras / De Heidewachtel Werkendeheidewachtels.nl.
Het karakter van de Heidewachtel is vriendelijk, vrolijk en energiek. Het is een hond die graag in de nabijheid van zijn baas wil zijn en graag voor hem wil werken.Door zijn vriendelijke karakter zien we de Heidewachtel steeds vaker als huishond.
Werkendeheidewachtels.nl.
geboren um zu jagen! Sinds 1984 werk en train ik met veel plezier met mijn Heidewachtels Kleine Münsterländer. Door mijn ervaringen zowel als voorjager als jachthondentrainer merk ik dat er veel onbekend is over het dit jachthondenras zowel als jachtwerkhond als huishond.

Contacteer ons

marktplaats honden
boomer pups
field spaniel
bruine labrador
Hondenrassen
heidewachtel
terrier
cocker spaniel
cavalier king charles