Op zoek naar field spaniel?

field spaniel

Field Spaniel rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
De Field Spaniel werd gefokt omdat men een hond wenste die gemakkelijker door struiken kon kruipen dan de Springer Spaniel en rustiger van aard was dan de Cocker Spaniel. Derhalve heeft men ooit deze rassen gekruist en kwam men tot de Field Spaniel.
Pup en herplaatsers te koop Field Spaniel Startpunthonden.
Field Spaniel, pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Field Spaniel. Ben je een fokker en wil je graag je pups hier vermeld hebben? Registreer je dan en plaats gratis en onbeperkt je advertenties.
Field Spaniel Rassen Hondenplaza.
Field Spaniël kennel Sunniest" Field" 2006. Meer op Hondenplaza over: Field Spaniel. Er zijn 0 fokkers: Fokkers Field Spaniel. Er zijn video's: Video's' Field Spaniel. Er zijn Honden profielen: Profielen Field Spaniel. Er zijn Rasverenigingen: Profielen Field Spaniel. Hondenplaza Rasbeschrijving: Field Spaniel.
Field spaniël Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. De Field spaniël is een hond die hoort bij de staande jachthonden, de spaniels en de retrievers. De honden worden gemiddeld 13 jaar oud. De schofthoogte van de honden is gemiddeld 45-46 cm.
Kensi Dutch Field Spaniel of the Fields Society Gemeenschap Facebook.
Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: Cookiebeleid. E-mail of telefoon. Bekijk meer van Kensi Dutch Field Spaniel of the Fields Society op Facebook. Nieuwe account aanmaken. Bekijk meer van Kensi Dutch Field Spaniel of the Fields Society op Facebook.
Field Spaniel.
De schofthoogte van de Field Spaniel ligt rond de 45 cm. Het gewicht varieert van 20 tot 25 kilo. Bijzonder intelligent, gehoorzaam, actief, gevoelig en mensgericht. De rasvereniging; Field Spaniel Club Nederland is bezig met de gezondheid van de Field Spaniel.
Field Spaniel Royal Canin.
Voorwaarde is wel dat hij heel regelmatig met zijn baas de vrije natuur in mag. Rasbeschrijving Field Spaniel. Hij heeft dezelfde oorsprong als de Engelse Cocker Spaniel, waar hij een vergrote versie van is. Hij zit tussen de Engelse Cocker Spaniel en de Springer Spaniel in.
Field Spaniel Honden Page.
De Field Spaniel heeft allerlei ups en downs overleefd. Hij ontstond uit de combinatie van de Engelse Cocker Spaniel en de Sussex Spaniel, waaruit een ras met een overdreven lang en zwaar lichaam werd gefokt. Selectieve fokkerij heeft deze eigenschap weer teruggedrongen, gedeeltelijk door inkruising van de Engelse Springer Spaniel en de Engelse Cocker Spaniel.

Contacteer ons

marktplaats honden
boomer pups
field spaniel
bruine labrador
Hondenrassen
heidewachtel
terrier
cocker spaniel
cavalier king charles