Op zoek naar field spaniel?

field spaniel

over de field spaniël.
Ook de eigenwijze manier van doen en de grappige streken die ze soms uithalen hebben er voor gezorgd dat de Field nooit meer uit onze harten weg zal gaan. Vanwege onze fantastische ervaringen en het plezier dat wij met onze Field Spaniëls hebben, hebben we besloten om hier een website over te maken.
Field spaniël Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. De Field spaniël is een hond die hoort bij de staande jachthonden, de spaniels en de retrievers. De honden worden gemiddeld 13 jaar oud. De schofthoogte van de honden is gemiddeld 45-46 cm.
Field Spaniel Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Ze zijn gebouwd op activiteit en uithoudingsvermogen in het water alsook zwaar veldwerk. Zoals elke Spaniel zijn ze nobel, trots en zitten ze vol enthousiasme en genegenheid. Van de Spaniel rassen, wordt de Field Spaniel beschouwd als het ras met de beste persoonlijkheid.
Field Spaniel Honden Page.
De Field Spaniel heeft allerlei ups en downs overleefd. Hij ontstond uit de combinatie van de Engelse Cocker Spaniel en de Sussex Spaniel, waaruit een ras met een overdreven lang en zwaar lichaam werd gefokt. Selectieve fokkerij heeft deze eigenschap weer teruggedrongen, gedeeltelijk door inkruising van de Engelse Springer Spaniel en de Engelse Cocker Spaniel.
Field Spaniel Honden rassen Honden.
Alle hedendaagse Field spaniëls stammen dan ook rechtstreeks af van 4 honden uit de jaren zestig. De herintrede van het ras in Nederland kreeg pas vorm toen in 1971 Cathy van Asch van Wijck-Verschoof haar eerste Field spaniël vanuit Engeland importeerde Tempeltrine" Prudence.
Field Spaniel.
De schofthoogte van de Field Spaniel ligt rond de 45 cm. Het gewicht varieert van 20 tot 25 kilo. Bijzonder intelligent, gehoorzaam, actief, gevoelig en mensgericht. De rasvereniging; Field Spaniel Club Nederland is bezig met de gezondheid van de Field Spaniel.
Field Spaniel YouTube.
Field Spaniel tells a Squirrel where to go Duration: 214. peteraird 18104, views. welsh springer vs field spaniel Duration: 032. nigliobattelezampe 3878, views. English Cocker Spaniel: Informationen zur Rasse Duration: 227. VDH1906 85843, views. Phineas the field spaniel Duration: 210.
field spaniel pups.
Binnen een ras dat zo klein is als de field spaniël is een wachttijd van één tot enkele jaren helemaal niet vreemd. Bedenk dan dat geduld een schone zaak is, en dat het wachten op die ene pup écht de moeite waard is. Heel soms komt het voor dat een gezin afstand moet doen van hun field spaniel.

Contacteer ons

marktplaats honden
boomer pups
field spaniel
bruine labrador
Hondenrassen
heidewachtel
terrier
cocker spaniel
cavalier king charles