Resultaten voor cocker spaniel

cocker spaniel

Amerikaanse Cocker Spaniel: jacht, trimmen, kennel, fokker Dier en Natuur: Huisdieren.
De schofthoogte is 35 tot 38 cm en het gewicht bedraagt 1 tot 12.5 kilo. De Amerikaanse cocker is verwant aan de Engelse cocker spaniel. De Amerikaanse cockerspaniëls in Amerika hebben zeer waarschijnlijk een langere geschiedenis dan Amerika zelf, de Engelse cocker gaat nog 400 jaar verder.
Home.
Onze honden hebben een stamboom en DNA-profiel van de Raad van Beheer. Wij fokken volgens de regels van de Nederlandse Spaniel Club. Nederlandse Spaniel Club. Aglaias English Cocker Spaniel. Kennel Beauty van de Lindenhof. Cocker of my Sweet Castle Alge.
De Engelse Cocker Spaniel Doggo.nl.
Zoals bij veel rassen die in de mode raken, kwam ook de Cocker Spaniel in de problemen. Aan zijn populariteit kwam een vrij abrupt einde toen een aantal eenkleurige Cockers onvoorspelbaar agressief gedrag ging vertonen, iets wat bekend kwam te staan als Rode Cocker Syndroom.
Engelse Cocker Spaniel Honden rassen Honden DierenDokters.
Engelse Cocker Spaniel. 2 Rasgebonden ziekten. 2.1 Erfelijke ziekten. 2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. De Nederlandse Spaniël Club is een vereniging van liefhebbers van de Engelse Cocker Spaniël en de Sussex Spaniël.De vereniging is in 1926 opgericht en telt momenteel ruim 1200 leden.Info: www.spanielclub.nl.
Engelse Cocker Spaniel.
Historie en gebruiksdoel. De Cocker Spaniel is een jachthond die oorspronkelijk werd ingezet tijdens de jacht op de houtsnip Woodcock en de fazantenhaan Cockpheasant. De Engelse Cocker Spaniel heeft een niet loslatende jachtpassie. Het verschilt echter wel per nest en per exemplaar.
Engelse Cocker Spaniel Betondingen.nl.
Verkoop aan particulieren en bedrijven. Engelse Cocker Spaniel. Afmetingen Engelse Cocker Spaniel H 46cm, L 46cm. Hond van grijs beton. Uw review toevoegen. 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen. Engelse Cocker Spaniel. Afmetingen Engelse Cocker Spaniel H 46cm, L 46cm.
Engelse Cocker.
Zodra een Engelse Cocker Spaniel buiten is, gaat de neus naar beneden om geuren op te sporen en vallen de oren als het ware om de voorsnuit en langs de neus, zodat de geur niet weg kan waaien. Vele mensen denken dat de oren vanwege de schoonheid en het beeld van de kop gefokt zijn, maar ze hebben hun nut gehad voor de jacht.
Cocker Spaniel puppyvoer Rasspecifiek voer voor cocker pups Royal Canin.
Met zijn smekende ogen en mooie vacht weet de Cocker Spaniel pup iedereen te betoveren. Laat je niet altijd inpakken door deze lieve blik. Sommige Cocker Spaniels hebben de neiging tot snelle gewichtstoename. Dus tussendoortjes: Liever niet. Geef je Cocker liever voeding op maat, zoals Cocker Junior van ROYAL CANIN.

Contacteer ons

marktplaats honden
boomer pups
field spaniel
bruine labrador
Hondenrassen
heidewachtel
terrier
cocker spaniel
cavalier king charles