Zoeken naar cocker spaniel

cocker spaniel

Puppyplaats.nl Engelse Cocker Spaniel pups aangeboden.
Engelse cocker spaniel pups met stamboom. Prachtige raszuivere engelse cocker spaniel pups met stamboom in de bijzondere kleur chocolate tan mogen het nest verlaten. De ouders zijn getest op erfelijke ziektes zoals HD, PRA en FN en hebben een super karakter.
Vind engelse cocker spaniel pups op Marktplaats.nl.
cocker spaniel pups. engelse cocker spaniël. engelse cocker pups. cocker spaniël pups. engelse cocker spaniel pups. Heel Marktplaats 4 resultaten voor engelse cocker spaniel pups. Groep en Rubriek. Dieren en Toebehoren. Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden 4. Zo goed als nieuw 0.
Engelse Cocker Spaniels.
Een Engelse Cocker Spaniel heeft niet overdreven veel beweging nodig. Als u de hond 3x per dag uitlaat, daarnaast een paar keer per week een langere wandeling met hem maakt en regelmatig met hem speelt, is het wat hem betreft dik in orde.
cockerspaniël ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
Daarentegen heeft in verhouding de Dogue de Bordeaux die toch heel groot en zwaar gebouwd is, veel minder beweging nodig. Kort zijdehaar met bevedering vb. Cavalier King Charles Spaniel, Amerikaanse Cocker Spaniel, Engelse Cocker Spaniel, Dit soort honden vraagt heel wat verzorging.
Gennin's.'
In 1995 kochten Willem en ik onze eerste Cocker Ninja en in 1996 onze tweede cocker Gentle via de kennel Kordens. Met onze Gentle zijn we begonnen met fokken, waarbij Bart van Kordenoordt ons in de beginjaren heel veel heeft geholpen.
cocker spaniel Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
cocker" spaniel" vertalen Engels. cocker" spaniel" in het Engels. cocker spaniel de. cocker" spaniel" in het Nederlands. cocker spaniel znw. Vertalingen en voorbeelden. Mis je een bepaalde vertaling hier? comment Laat het ons weten. Vertalingen en voorbeelden. NL cocker spaniel.
bol.com Engelse cocker spaniel, Ruud Haak 9789062483686 Boeken.
Deze spaniel is intelligent, gehoorzaam, lief en zachtaardig, zodat de opvoeding van deze hond vrijwel nooit problemen oplevert, als die opvoeding althans redelijk consequent is. In De Engelse Cocker Spaniel vindt u, na een korte geschiedenis van het ras, onder andere uitgebreide informatie over voeding, verzorging, opvoeding, mogelijke problemen en ziekten en de juiste handelwijze daarbij en inentingen.
Engelse Cocker Spaniël Dier en Natuur: Huisdieren.
Honden De American Cocker Spaniel De American Cocker Spaniel is van oorsprong een Engelse hond. In de 19e eeuw werd deze hond veelvuldig geëxporteerd naar. De Engelse Cockerspaniël Als je besluit een hond aan te schaffen, dan is het belangrijk om uit te zoeken welke hond het beste bij je past.

Contacteer ons

marktplaats honden
boomer pups
field spaniel
bruine labrador
Hondenrassen
heidewachtel
terrier
cocker spaniel
cavalier king charles