Op zoek naar cocker spaniel?

cocker spaniel

Engelse cocker spaniël Rassen Honden Hondenrassen.
Uit deze Springing Spaniels ontwikkelden zich in de 19e eeuw de Engelse en Welsh Springer Spaniel, de Engelse Cocker Spaniel en de Sussex en Clumber Spaniel. De naam Cocker Spaniel dankt dit hondje waarschijnlijk aan het feit dat hij werd gebruikt voor de jacht op de woodcockhoutsni" p.
home Winterglows Engelse Cocker Spaniel.
Engelse Cocker Spaniel Honden rassen Honden.
Engelse Cocker Spaniel. Engelse Cocker Spaniel. 2 Rasgebonden ziekten. 2.1 Erfelijke ziekten. 2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. De Nederlandse Spaniël Club is een vereniging van liefhebbers van de Engelse Cocker Spaniël en de Sussex Spaniël.De vereniging is in 1926 opgericht en telt momenteel ruim 1200 leden.Info: www.spanielclub.nl.
Engelse Cocker Spaniel Hondenkadowinkel Bijdehondjes.
Schattige Cocker spaniel puppy uit de serie PuppyLove van Conversation Concepts. hoogte 115, cm x breedte 12 cm Dit beeldje verbronsd of beschilderd in goud of zilverkleur? Klik hier voor meer informatie.Dit beeldje in. beeldje Cocker spaniel puppy zwart. Schattige Cocker spaniel puppy uit de serie PuppyLove van Conversation Concepts.
cockerspaniël ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
Daarentegen heeft in verhouding de Dogue de Bordeaux die toch heel groot en zwaar gebouwd is, veel minder beweging nodig. Kort zijdehaar met bevedering vb. Cavalier King Charles Spaniel, Amerikaanse Cocker Spaniel, Engelse Cocker Spaniel, Dit soort honden vraagt heel wat verzorging.
De Engelse Cocker.
De lange oren, waarover later meer, dragen aan dit beeld bij. Het ras Engelse Cocker Spaniel komt van origine uit Groot-Brittannië. Daar is het ras in elkaar geknutseld met de bedoeling een jachthondje te fokken dat uithoudingsvermogen, een goede neus en snelheid heeft.
Engelse Cocker Spaniel Betondingen.nl.
Verkoop aan particulieren en bedrijven. Engelse Cocker Spaniel. Afmetingen Engelse Cocker Spaniel H 46cm, L 46cm. Hond van grijs beton. Uw review toevoegen. 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen. Engelse Cocker Spaniel. Afmetingen Engelse Cocker Spaniel H 46cm, L 46cm.
Cocker Spaniël Pedigree.
Aan het begin van deze eeuw werd de Cocker Spaniël Club van Engeland opgericht, die de eerste standaard opstelde voor het ras voor jagers die een kleine, actieve en sterke hond nodig hadden en die stevig genoeg was om de hele dag vrolijk en onvermoeibaar achter wild aan te gaan.

Contacteer ons

marktplaats honden
boomer pups
field spaniel
bruine labrador
Hondenrassen
heidewachtel
terrier
cocker spaniel
cavalier king charles