Op zoek naar bruine labrador?

bruine labrador

Puppyplaats.nl Labrador Retriever pups aangeboden.
Wij zijn een erkend kennel en hebben sinds 4 april weer een nestje bruine labrador pups. Wij zijn een erkend kennel en hebben sinds 4 april weer een nestje bruine labrador pups. Ze hebben een stamboom en worden ontwormd, geënt en gechipt.
bruin Labrador Bemiddeling.
Onze zwarte labrador Zara Zazou v Odijkershof van twee jaar verwacht haar eerste nest pups rond 25 juli. Zara is gedekt op 24 mei door de schitterende bruine labrador Sem Porthos of the Noble Falcon. Beide ouderdieren zijn HD-A, ED vrij en hebben goede ooguitslagen.
Alles Over De Bruine Labrador Ontdekken? Labrador Retriever Blog.
Labrador Fokkers gebruiken liever geen gele honden om bruine Labradors te fokken, omdat puppys dan soms een erg bleke huid en lichte ogen hebben. Labrador retrievers zijn steeds eenkleurig geelzwart, of donkerbruin ook wanneer de ouders allebei een verschillende kleur hebben.
Vind bruine labrador in Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
De pups zijn goed gesocialiseerd gewend, aan andere dieren. Zeer mooie bruine Labrador pups. Hallo, bij ons zijn hele mooie labrador puppies geboren, de pups zijn lief, vrolijk, speels, ondeugend, en heel schattig, helaas kunnen wij ze niet allemaal zelf houden, en zoeken wij daarom alvast een nieuw baasje voor onze pups.
Labrador retriever Wikipedia.
Zie ook de lijst van FCI-nummers. bruine labrador retriever. blonde labrador retriever. Lijst van hondenrassen. De labrador retriever of kortweg labrador is een hondenras dat afstamt van de St. Dat ras is vanaf midden 19e eeuw in Engeland gekruist met een aantal andere rassen, zoals de gordon setter, de spaniël, de flatcoated retriever en de Chesapeake Bayretriever.
Enter The Lab.
Een raszuivere bruine Labrador pup een zoon van onze Nori met een duidelijke kleurfout; hij heeft witte teentjes. Om te beginnen een fout die niet echt een fout is want hij is toegestaan in de rasstandaard, een kleine witte vlek op de borst.
Een blonde een bruine labrador Aan onze tafel.
View Larger Image Een blonde een bruine labrador. Het is zó gezellig in huis met onze blonde labrador Mac en onze bruine labrador Luna. Echt heel gezellig. Soms wat zorgen, irritatie en teveel drukte, maar over het algemeen is het super leuk.
De Labrador Retriever Doggo.nl.
De tegenwoordig zo gewilde bruine Labrador werd pas voor het eerst in 1935 gezien. Fotos: verschillende vachtkleuren. De Labrador voert al jarenlang de lijst van meest populaire rassen in ons land aan. Misschien wel een verdiende eerste plaats, want een goede Labrador heeft heel wat kwaliteiten die hem tot een zeer geschikte huis en gezinshond maken.

Contacteer ons

marktplaats honden
boomer pups
field spaniel
bruine labrador
Hondenrassen
heidewachtel
terrier
cocker spaniel
cavalier king charles