Meer resultaten voor groenendaeler

groenendaeler

Vind groenendaeler op Marktplaats.nl.
Advertenties gerelateerd aan groenendaeler. Nieuw: Groenendaeler Waakbord Ik waak voor mijn baas. Meer productinformatie en/of nieuw: groenendaeler waakbord ik waak voor mijn baas bestellen? Klik op de link naar de webwinkel. Tip: bestel nu tijdelijk met 5% korting, gebruik de code; welkom2018 geldig op heel het assortiment waarom qwebwinkel.nl gratis verzending vanaf 40 euro binnen nederland 24 uurs.
Groenendaeler Hondenrassen.
De Groenendaeler houdt van werken, is slim en zijn gehecht aan hun gezin. Vacht: Een groenendaeler kan ook goed tegen de koude door zijn dikke vacht. Natuurlijk is hier wel wat werk aan, dagelijks borstelen, dit is nodig om de vacht klitvrij te houden.
Groenendaeler.
In tegenstelling tot de andere drie Belgische Herders, is de Groenendaeler niet vernoemd naar een Belgische woonplaats maar vernoemd naar een Belgisch kasteel. De Tervuerense Herder en Groenendaeler zijn qua karakter en temperament over het algemeen gelijk. De hond is in het verleden gebruikt als diensthond.
Groenendaeler rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
De Groenendaeler is genoemd naar het Kasteel Groenendael in het Zonienwoud ten zuiden van Brussel. Uit de gemeenschappelijke voorouders van alle Belgische Herdershonden, de Picard d'Uccle, werd uit een nest met de zwarte, langharige teef Petite de Groenendaeler gefokt. Hij werd gebruikt als veehoeder en waakhond.
Belgische Herdershond, Groenendaeler.
Het haar van de Groenendaeler is kort op het hoofd, aan de buitenkant van de oren en het onderste van de ledematen. De achterzijde van de onderarm vormt daarop een uitzondering: die is van de elleboog tot aan de pols bedekt met lange haren, die we franjes noemen.
Groenendaeler informatie over de Groenendaeler Royal Canin.
Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Groenendaeler. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Groenendaeler fokker of kennel.
Groenendaeler.
Aanvraag Elite A of Elite B. KCM2018 Inschrijfformulier Show. Fokkerij en Exterieur. Overzicht Groenendaeler kennels. of Irresistible Black. Gert Gea Meerholz. Elfde Wijk 38. 7797 HH Rheezerveen. 31 523 61 41 11. This email address is being protected from spambots.
Groenendaeler Hondencentrum.
De Groenendaeler verschillde van de andere rassen wegens de kleur en de lengte van de vacht. De Groenendaeler zou ontstaan zijn uit een kruising van een zwarte teef met witte vlekken op haar borst en een schaapherder reu die werd gekozen voor zijn goede eigenschappen.

Contacteer ons

marktplaats honden
boomer pups
field spaniel
bruine labrador
Hondenrassen
heidewachtel
terrier
cocker spaniel
cavalier king charles