Zoeken naar groenendaeler

groenendaeler

Menu. Welkom op deze website met veel fotos en informatie over de Groenendaeler in het algemeen en de Groenendaelers van kennel Marajuyo in het bijzonder.
Belgische Herder, Groenendaeler kennels in Nederland Doggo.nl.
Belgische Herder, Groenendaeler kennels in Nederland. Fokker van Groenendaelers. schuttersstraat 30 6191 RZ Beek. Hondenschool en fokker van Groenendaelers. HondenschoolHondenfokker, Meer info. Bergerdensestraat 25a 6681 LK Bemmel. Wij fokken uit liefde voor de Groenendaeler en Tervuerense herder af en toe een nestje.
Groenendaeler Hondenrassen.
De Groenendaeler houdt van werken, is slim en zijn gehecht aan hun gezin. Vacht: Een groenendaeler kan ook goed tegen de koude door zijn dikke vacht. Natuurlijk is hier wel wat werk aan, dagelijks borstelen, dit is nodig om de vacht klitvrij te houden.
Hondenrassen Groenendaeler.
van de Groenendaeler op youtube.com. Informatie over de Groenendaeler. De Groenendaeler, ook Groenendaler gespeld, is een van de Belgische herders. Hij is naar Groenendaal in de Belgische gemeente Hoeilaart bij Brussel vernoemd. Zoals alle Belgische herders wordt hij als bescherm en gezinshond gebruikt.
Rasinformatie Groenendaeler MaxLuna.
De Groenendaeler is gevoelig van aard en moet consequent maar met zachte hand worden opgevoed. De Groenendaeler kan het goed met soortgenoten, andere huisdieren en kinderen vinden. Naar vreemden is de Groenendaeler afwachtend. De Groenendaeler heeft een langharige, zwarte vacht.
Home.
Welkom bij de Belgische Herder Club Nederland. De Vereniging is erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland vanaf 18 maart 2010 en behartigt de belangen van alle variƫteiten Belgische herders: de Groenendaeler, de Tervuerense, de Mechelse en zeker niet te vergeten de Laekense Herder die onze speciale aandacht heeft.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Groenendaeler.
Je moet je goed verdiepen in de lijn waar uit je een hond wilt kiezen, maar dat is bij elk ras zo. Als je een kooiker hebt dan denk ik dat je je met een Groenendaeler ook wel kan redden.
Groenendaeler.
Overzicht Groenendaeler kennels. of Irresistible Black. Gert Gea Meerholz. Elfde Wijk 38. 7797 HH Rheezerveen. 31 523 61 41 11. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Kenneladvertentie op NVBH-site. Willem Maryke Hogenhout.

Contacteer ons

marktplaats honden
boomer pups
field spaniel
bruine labrador
Hondenrassen
heidewachtel
terrier
cocker spaniel
cavalier king charles