Zoeken naar groenendaeler

groenendaeler

Groenendaeler rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
De Groenendaeler is genoemd naar het Kasteel Groenendael in het Zonienwoud ten zuiden van Brussel. Uit de gemeenschappelijke voorouders van alle Belgische Herdershonden, de Picard d'Uccle, werd uit een nest met de zwarte, langharige teef Petite de Groenendaeler gefokt. Hij werd gebruikt als veehoeder en waakhond.
Van de Cart Hill Village Groenendaelers Pup kopen.
Een Groenendaeler heeft goede zorg nodig, en daar maken wij u graag op attent. Wij zijn geen broodfokkers" maar doen dit uit hobby. Voor ons is het van belang dat de pups op een goede plaats terecht komen. Per jaar hebben wij, als de gelegenheid zich voor doet, ca.
De Groenendaeler Dier en Natuur: Huisdieren.
Het ras kan heel veel beweging aan, het is dus zeker ook ideaal voor sportieve baasjes. Voor wandelingen van 20 km en meer, voor fietstochten van 30 km en meer draait een ietwat geoefende, volwassen Groenendaeler zijn" poot niet om.:
Groenendaelers.
De Groenendaeler is n van de variteiten van de Belgische Herdershond. Het is een energieke hond, die veel beweging nodig heeft. Hij is erg baasgericht en wil graag voor hem werken. De Groenendaeler is uitermate geschikt voor alle soorten hondensporten, zoals GG, behendigheid, flyball, UV, etc.
Groenendaeler.
In tegenstelling tot de andere drie Belgische Herders, is de Groenendaeler niet vernoemd naar een Belgische woonplaats maar vernoemd naar een Belgisch kasteel. De Tervuerense Herder en Groenendaeler zijn qua karakter en temperament over het algemeen gelijk. De hond is in het verleden gebruikt als diensthond.
Menu. Welkom op deze website met veel fotos en informatie over de Groenendaeler in het algemeen en de Groenendaelers van kennel Marajuyo in het bijzonder.
Belgische Herdershond, Groenendaeler.
Het haar van de Groenendaeler is kort op het hoofd, aan de buitenkant van de oren en het onderste van de ledematen. De achterzijde van de onderarm vormt daarop een uitzondering: die is van de elleboog tot aan de pols bedekt met lange haren, die we franjes noemen.
Groenendaeler informatie over de Groenendaeler Royal Canin.
Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Groenendaeler. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Groenendaeler fokker of kennel.

Contacteer ons

marktplaats honden
boomer pups
field spaniel
bruine labrador
Hondenrassen
heidewachtel
terrier
cocker spaniel
cavalier king charles