Resultaten voor groenendaeler

groenendaeler

De Groenendaeler Dier en Natuur: Huisdieren.
Het ras kan heel veel beweging aan, het is dus zeker ook ideaal voor sportieve baasjes. Voor wandelingen van 20 km en meer, voor fietstochten van 30 km en meer draait een ietwat geoefende, volwassen Groenendaeler zijn" poot niet om.:
Groenendaeler rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
De Groenendaeler is genoemd naar het Kasteel Groenendael in het Zonienwoud ten zuiden van Brussel. Uit de gemeenschappelijke voorouders van alle Belgische Herdershonden, de Picard d'Uccle, werd uit een nest met de zwarte, langharige teef Petite de Groenendaeler gefokt. Hij werd gebruikt als veehoeder en waakhond.
Van de Cart Hill Village Groenendaelers Nieuwe Pups.
Reactielink maandag, 27 juli 2015 1806: Geplaatst door Van der Tempel-Heeringa A. Graag wil ik van u weten of u op dit moment een groenendaeler voor herplaatsing hebt of een pup. Mijn Groenendaeler is helaas dood gegaan in september 2015.mijn ander hondje in december.
Rasinformatie Groenendaeler MaxLuna.
De Groenendaeler is gevoelig van aard en moet consequent maar met zachte hand worden opgevoed. De Groenendaeler kan het goed met soortgenoten, andere huisdieren en kinderen vinden. Naar vreemden is de Groenendaeler afwachtend. De Groenendaeler heeft een langharige, zwarte vacht.
index.
De pups groeien in huis op met onze kinderen, worden ontwormd, gent, gechipt en krijgen een stamboom en een paspoort. We streven naar een Belg, die werklustig en sociaal is met veel" will to please." Daarbij proberen wij U zo goed mogelijk te begeleiden in het opvoeden van Uw pup.
Hondenrassen Groenendaeler.
van de Groenendaeler op youtube.com. Informatie over de Groenendaeler. De Groenendaeler, ook Groenendaler gespeld, is een van de Belgische herders. Hij is naar Groenendaal in de Belgische gemeente Hoeilaart bij Brussel vernoemd. Zoals alle Belgische herders wordt hij als bescherm en gezinshond gebruikt.
of Double Black, groenendaeler.
Technische ondersteuning Erich Snijder. Deze site gaat over onze groenendaelers en wat we met onze honden doen., met ondermeer de behaalde resultaten met wedstrijden en shows. Bij de activiteiten een stukje toelichting over de Doggy Dance en algemene training tips.
Groenendaeler in Engels, vertaling, Nederlands-Engels Woordenboek.
Met behulp van cookies kunnen wij onze diensten leveren. Als u gebruikmaakt van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. woordenboek / woordenboek Nederlands / Nederlands-Engels woordenboek. Groenendaeler in Engels. vertaling en definitie Groenendaeler, Nederlands-Engels woordenboek online.

Contacteer ons

marktplaats honden
boomer pups
field spaniel
bruine labrador
Hondenrassen
heidewachtel
terrier
cocker spaniel
cavalier king charles