Resultaten voor groenendaeler

groenendaeler

Intro Groenendaeler kennel van de Cart Hill Village.
Welkom op onze groenendaeler site, een site met veel informatie en mooie fotos over de groenendaeler. Na jaren van zorgvuldig fokken is in de groenendaeler wereld de Cart Hill Village een inmiddels gerenommeerde naam geworden. Onze honden zijn inmiddels over heel de wereld terug te vinden.
Groenendaeler Honden Rasinformatie Omlet.
De groenendaeler is een waaks, alert en trouw hondenras met een sterke drang zijn gezin te beschermen. Ze kunnen goed omgaan met kinderen als ze hiermee zijn opgegroeid maar kunnen net als andere herdershonden de neiging hebben ze te hoeden.
Menu. Welkom op deze website met veel fotos en informatie over de Groenendaeler in het algemeen en de Groenendaelers van kennel Marajuyo in het bijzonder.
Groenendaeler Smølke katten en hondenvoer.
Ze zijn het best in handen bij een ervaren hondeneigenaar die weet om te gaan met het pittige karakter en leiding kan geven aan het hoge energiegehalte van deze honden. De vacht van de groenendaeler moet vooral tijdens het verharen gekamd te worden.
Home.
Welkom bij de Belgische Herder Club Nederland. De Vereniging is erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland vanaf 18 maart 2010 en behartigt de belangen van alle variëteiten Belgische herders: de Groenendaeler, de Tervuerense, de Mechelse en zeker niet te vergeten de Laekense Herder die onze speciale aandacht heeft.
Rasinformatie Groenendaeler MaxLuna.
De Groenendaeler is gevoelig van aard en moet consequent maar met zachte hand worden opgevoed. De Groenendaeler kan het goed met soortgenoten, andere huisdieren en kinderen vinden. Naar vreemden is de Groenendaeler afwachtend. De Groenendaeler heeft een langharige, zwarte vacht.
Groenendaeler Honden 2dehands.be.
Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meer. 14 juli 2018 1217: Zonhoven. Op zoek naar Groenendaeler reu. Ik ben op zoek naar een Groenendaeler reu om 2 teven te laten dekken.
Boekwinkeltjes.nl hnd OH Haak R DE GROENENDAELER.
hnd OH Haak R DE GROENENDAELER. Schrijver: hnd OH Haak R. Titel: DE GROENENDAELER. Bijzonderheden: zie info: softback 96 blz. serie: onze dierbare huisvrienden. Prijs: 595, Excl. Meer info: Deze langharige Belgische. herdershond trekt ook graag op met het gezin en wil zich overal mee bemoeien.

Contacteer ons

marktplaats honden
boomer pups
field spaniel
bruine labrador
Hondenrassen
heidewachtel
terrier
cocker spaniel
cavalier king charles