Meer resultaten voor vlinderhond

vlinderhond

Het HondenForum Bekijk onderwerp chihuahua/vlinderhondje.
kortom: het vlinderhondje is een aanhankelijk levendig hondje. Het past zich makkelijk aan, ook aan het klimaat, een vlinderhond is een sierlijke en vriendelijke verschijning. Maar zo als zovele kleine gezelschapshonden kan hij soms ten opzichte van zijn bazen jaloers zijn en is hij vaak wantrouwend tegenover vreemden. niet heel veel verschil dus al lijkt de vlinderhond wat makkelijker te begeleiden te zijn.
Vlinderhond en Nachtvlinderhond GEKop hondenrassen encyclopedie.
Vraag van de week. Home Hondenrassen encyclopedie Vlinderhond en Nachtvlinderhond. Vlinderhond en Nachtvlinderhond. Deel deze pagina op Facebook. 0 reacties op Hello world! Pingback: Cats v.s. Dogs Engelina in Wonderland. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk.
Vlinderhondje Alle hondenrassen.
Het vlinderhondje kan wel tot 17 jaar oud worden. Extra weetjes over de vlinderhond. Je vindt officieel twee types van het vlinder hondje terug. Je hebt de Epagneul Nain Continental Phalene en de Epagneul Nain Continental Papillon. De hondjes worden beide nachtvlinderhondjes genoemd.
Vlinderhondje geholpen door Sterkliniek Dierenasiel de Wissel.
Home Nieuws Vlinderhondje geholpen door Sterkliniek. Vlinderhondje geholpen door Sterkliniek. Slecht verzorgd worden door je eigenaar, geen vast huis hebben, slecht gebitje, lange nagels, kaal geworden door slechte voeding en dan ook nog eens een knietje hebben dat steeds slechter wordt.
Epagneul Nain Continental.
De Epagneul Nain Continental betekent vrij vertaald Spaniel afkomstig van het vasteland. Er bestaan twee varianten. De Papillon, ook wel Vlinderhond genoemd, heeft rechtopstaande oren met een witte vlek op het voorhoofd. De Phalène, ook wel Nachtvlinderhond genoemd, heeft hangende oren.
Vlinderhond Dogmarket.
Schrijf als eerste een review Vlinderhond Reactie annuleren. Categorie: Koekjesuitstekers Tags: koekjesuitsteker, koekjesvorm, Papillon, Vlinderhond. Bij Dogmarket vind je verschillende bakmixen om zelf eenvoudig gezonde hondenkoekjes te bakken. Daarnaast vind je de leukste uitsteekvormpjes, van bijna alle hondenrassen bij ons!
Vlinderhond Teven.
Al onze honden zijn getest op: Patella, PRA, willebrand-ziekte. Al onze honden zijn tevens DNA getest. Pharah Diba Di papalino. Nightfires I Go My Way. Nightfires Exclusive For You. Lemuro Wow Is Now. Nena Di papalino. Noa Di papalino. Qiara Di Papalino.
Vlinderhond en Nachtvlinderhond De Nieuwe Hond.
De neusrug is recht. De vlinderhond heeft recht opstaande oren, de de nachtvlinderhond heeft hangende oren. De ogen zijn vrij groot. Ze hebben een amandelvorm. Het lichaam van de Vlinderhond en nachtvlinderhond is langer dan hoog. De borst is breed en redelijk diep.

Contacteer ons

herdershond
kooikerhondje
duitse pinscher
franse bulldog
kleine hondenrassen
koningspoedel
maltezer leeuwtje
vlinderhond
bordeaux dog
havanezer
nova scotia duck tolling retriever