Zoeken naar vlinderhond

vlinderhond

Vlinderhond puppy kopen? Alle informatie op een rij!
1 / 10 392 reviews. Informatie over de Vlinderhond. De vlinderhond of vlinderhondje is de bijnaam van het hondenras de Papillon. Dit hondenras heeft deze bijnaam omdat Papillon de Franse vertaling is van vlinder. Daarnaast doen de oren en de kleuren op de kop denken aan een vlinder.
vlinderhond pups video YouTube.
This feature is not available right now. Please try again later. Published on May 17, 2014. vlinderhond pups te koop. Vlinderhondjes pups in kennel Hezehof. Vlinderhond pups reutjes teefjes. Alle informatie over onze vlinderhondjes vind je op onze website: www.hezehofkennel.be.
Papillon of vlinder hond Stockfoto eriklam 5195910.
Het beeld kan worden gedownload in hoge resolutie van maximaal 2592x3888. Trefwoorden van de stockfoto.: Papillon, WitBeyaz yeil, Witte achtergrond, Één dier, Gemengd ras, Vlinder hond, Achtergrond, Studio, Hondje, Huisdier, Zoogdier, Canine, Hond, Binnenlandse, Stamboom, Pedigreed, Raszuivere, Vlinder, Voorzijde, Van.
Waar vind ik vlinderhond pups te koop met paspoort?
Karakter van de Vlinderhond.: Het vlinderhondje is een aanhankelijk levendig hondje. Het past zich makkelijk aan, ook aan het klimaat, een vlinderhond is een sierlijke en vriendelijke verschijning. De vlinderhond is vrolijk, zelfbewust, vriendelijk, zeer temperamentvol, waaks maar niet kefferig.
VLINDERHOND PUPS VIDEO.AVI YouTube.
vlinderhond pups reutjes en teefjes te koop. Al onze pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een Europees paspoort. Elke pup krijgt 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie! Kom vrijblijvend eens een kijkje nemen bij het" hezehof" heesstraat 110 te lummen 3560.
Ras informatie Vlinderhondje MaxLuna.
Bezoek wordt luid aangekondigd. Het Vlinderhondje heeft een langharige vacht in de kleur wit met anderskleurige aftekeningen. Het Vlinderhondje past zich makkelijk aan maar houdt wel van wandelen en spelen. Eén keer per week goed borstelen is voor het Vlinderhondje meestal voldoende.
Vind vlinderhondje in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Huisje gezocht vlinderhondjes. Wij zijn op zoek na een huisje voor onze 2 vlinderhondjes het zijn 2 mannetjes van 5 en 7 het is gewoon te druk voor ons we zoeken een goed en blijvend thuis de bruin witte is gecastreerd de zwart witte niet.
Vlinderhond Dieren Toebehoren 2dehands.be.
Vlinderhond pup reutje. 1 reutje beschikbaar geboren op 18 april 2017 kleur: rood-wit De pups staan onder wekelijkse controle van de dierenarts, zijn ingeënt tegen honden en kattenziekte, ingeënt tegen kennelhoest, gechipt, ontwormd en in het bezit van een Europees paspoort.

Contacteer ons

herdershond
kooikerhondje
duitse pinscher
franse bulldog
kleine hondenrassen
koningspoedel
maltezer leeuwtje
vlinderhond
bordeaux dog
havanezer
nova scotia duck tolling retriever