Zoeken naar nova scotia duck tolling retriever

nova scotia duck tolling retriever

Karakter van de Toller Nova Scotia Duck Tolling Retriever Club Nederland.
De Nova Scotia Duck Tolling Retriever is gefokt als werkhond en dankt veel van zijn karaktereigenschappen juist aan het specifieke werk waarvoor hij is gefokt. In Nederland zal over het algemeen slechts van de apporterende eigenschap van de Toller op de praktische jacht gebruikt gemaakt worden.
Nova Scotia Duck Tolling Retriever Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Nova Scotia Duck Tolling Retriever. De Nova Scotia Duck Tolling Retriever behoort net als de Labrador Retriever en Golden Retriever tot de Retriever groep. Bij dit ras komt regelmatig heupdysplasie en zo nu en dan elleboogdysplasie voor.
Nova Scotia duck tolling retriever Wikipedia.
Amerikaanse cockerspaniël Amerikaanse waterspaniël Barbet Chesapeake Bayretriever Clumberspaniël Curly coated retriever Duitse wachtelhond Engelse cockerspaniël Engelse springerspaniël Fieldspaniël Flatcoated retriever Golden retriever Ierse waterspaniël Kooikerhondje Labrador retriever Lagotto romagnolo Nova Scotia duck tolling retriever Perro de agua español Portugese waterhond Sussex-spaniël Welshe springerspaniël Wetterhoun.
Nova Scotia Duck Tolling Retriever ECOstyle Hond.
Home Rassen Nova Scotia Duck Tolling Retriever. Nova Scotia Duck Tolling Retriever. Webshop Tuin Paard. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. ECOstyle is gespecialiseerd in de ontwikkeling en het vermarkten van ecologisch verantwoorde producten en concepten voor bodem, plant en dier voor particuliere en beroepsmatige toepassing.
Nova Scotia Duck Tolling Retriever.
De rasverenigingen; Nova Scotia Duck Tolling Retriever Club Nederland en Vereniging voor de nova Scotia Duck Tolling Retriever zijn bezig met de gezondheid van de Nova scotia duck tolling retriever. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging.
Nova Scotia duck tolling retriever Jachthonden.
De Nova Scotia duck tolling retriever is ontwikkeld in Nova Scotia in het begin van de 19de eeuw om watervogels te tollen of lokken en te apporteren. De toller rent, springt en speelt langs de waterkant in het volle zicht van een vlucht of een groep eenden, af en toe verdwijnend uit zicht en dan weer verschijnend, geholpen door de verborgen jager, die kleine stokjes of een bal naar de hond gooit.
Home Vereniging voor de Nova Scotia Duck Tolling Retriever.
Welkom op de site van de Vereniging voor de Nova Scotia Duck Tolling Retriever, lid van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied. Op onze site vindt u o.a. een korte beschrijving van de Nova Scotia Duck Tolling Retriever, de rasstandaard, tips voor aanschaf van een pup, gezondheid, uitleg over verschillende sporten, showagenda en uitslagen en fotoboeken.
Nova Scotia Duck Tolling Retriever.
Veel voorkomende gezondheidsproblemen; Heupdysplasie, erfelijke oogafwijkingen. Nova Scotia Duck Tolling Retriever is geschikt voor. Gg, UV-proef, behendigheid, VZH, fietsen, joggen, steppen, speuren, jachthondensportwaterwerk. De Nova Scotia Duck Tolling Retriever is graag actief bezig. Let op: de Nova Scotia Duck Tolling Retriever heeft een groot aanpassingsvermogen.

Contacteer ons

herdershond
kooikerhondje
duitse pinscher
franse bulldog
kleine hondenrassen
koningspoedel
maltezer leeuwtje
vlinderhond
bordeaux dog
havanezer
nova scotia duck tolling retriever