Meer resultaten voor kooikerhondje

kooikerhondje

Vereniging Het Nederlandse Kooikerhondje Facebook.
Door de vernieuwde invulling van de Doedag hadden wij als Evenementencommisie gehoopt dat we veel leden en niet-leden samen met hun kooikerhondje zouden mogen verwelkomen op deze dag. Helaas hebben wij tot op heden slechts 23 inschrijvingen mogen ontvangen voor de beschikbare 40 plekken.
Het Kooikerhondje.
Voor U besluit om over te gaan tot de aanschaf van een kooikerhondje moet u zich verdiepen in het karakter en de eigenschappen van het hondje. Vraag uzelf af wat u verwacht van een hond, komen de eigenschappen van het kooikerhondje daarmee.
Kooikerhondjes Bennie en Jurre.
Dagelijks wordt er stevig gewandeld en in onze tuin hebben ze plek genoeg om te spelen. Jurre is een kooikerhondje met een zeer aparte kleur, er zit behoorlijk veel zwart in z'n' vacht en dat maakt hem voor ons zeer speciaal.
Nederlandse Kooikerhondje.
Het Kooikerhondje heeft een bevederde staart met een witte pluim. Een Kooikerhondje wordt gemiddeld 10 14 jaar. Vrolijk, maar niet te luidruchtig, zeer op zijn omgeving gesteld, vriendelijk goedaardig en attent. In huis vertoont het Kooikerhondje een groot aanpassingsvermogen; op zijn tijd rustig en bescheiden, dan weer speels en bruisend van levenslust.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Kooikerhondje.
Titel: Re: Kooikerhondje. Geplaatst: 04 Jul 2012 1704.: Geregistreerd: 04 Apr 2006 1753: Berichten: 10947 Woonplaats: Zoetermeer. Je hebt ook een kooikerforum, specifiek gericht op kooikerhondjes Zelf heb ik een kooikerhondje met erdoorheen, hij heeft een gebruiksaanwijzing, maar is ontzettend lief voor ons en voor ons dochtertje.
Kooikerhondje.
Kooikerhondje is geschikt voor. Gg, UV-proef, behendigheid, VZH, fietsen, joggen, steppen, speuren, jachthondensport. Het Kooikerhondje heeft een bovengemiddelde behoefte aan beweging en activiteiten. Let op: het Kooikerhondje is geen allemansvriend en van nature geen knuffeldier. Welk hondenras past bij jou?
Nederlandse Kooikerhondje Rashondenwijzer.
Lees meer over de Nederlandse Kooikerhondje. Het Nederlandse Kooikerhondje, ook wel kooiker of kooikertje genoemd, is een oorspronkelijk Nederlands, sinds 1966 officieel erkend hondenras. Kooikerhonden houden van spelen en water. Ze zijn geschikt als gezelschapshond. Het Kooikerhondje heeft een schofthoogte van 35 tot 42 cm, een middellange vacht met roodbruine platen en een grote pluimstaart, met vaak bruine pluimen en een zwarte ring.
Kooikerhondje Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
BIj mij in de buurt heeft het kooikerhondje een negatieve naam, wel Vera laat ze allemaal verbazen. geplaatst op 9 oktober 2014 1911.: hallo, Ik wil even wat kwijt over ons kooikerhondje Eddie" Ik lees dat de gemiddelde leeftijd van een kooikerhondje 12-13 jaar is.

Contacteer ons

herdershond
kooikerhondje
duitse pinscher
franse bulldog
kleine hondenrassen
koningspoedel
maltezer leeuwtje
vlinderhond
bordeaux dog
havanezer
nova scotia duck tolling retriever