Meer resultaten voor kooikerhondje

kooikerhondje

Kooikerhondje Honden rassen Honden.
Het Kooikerhondje kost 600 euro. De geschiedenis van het Kooikerhondje als werkhondje in de eendenkooi, dateert al van enkele eeuwen geleden. Door de achteruitgang van het aantal eendenkooien aan het begin van de twintigste eeuw dreigde het type kooikerhondje te verdwijnen.
Kooikerhondje Dog Breed Information and Pictures.
They do like children however, and like most dogs, if they are raised with children and both child and dog have been taught to respect each other, there is no reason to pass over the Kooikerhondje as a family pet.
Kooikerhondje Jachthonden Jagen.nl Alles voor de jacht!
Dit ras is vernoemd naar de houder van een eendenkooi, een stuk land en water ingericht om wilde eenden te vangen. Het kooikerhondje kan goed tegen kou en water en is geschikt om te apporteren. Dit maakt hem bruikbaar voor de jacht op waterwild. Het Nederlandse Kooikerhondje. Kooikerhondje op Wikipedia.
Kooikerhondje Honden Page.
Rasvereniging van de Kooikerhondje. Helaas, er is nog geen rasvereniging bekend van de Kooikerhondje. Popularitieit van de Kooikerhondje. De Kooikerhondje staat op dit moment op de 40e plek van de meest populaire hondenrassen op de HondenPage. Overige informatie over de Kooikerhondje.
Hondenrassen Kooikerhondje.
Informatie over de Kooikerhondje. Het Kooikerhondje is een klein Spaniel achtige ras en is van Nederlandse afkomst. Vroeger was dit hondje al geliefd en verscheen regelmatig in kunstwerken van Rembrandt en Jan Steen. In 1971 werd het ras officieel erkend.
Kooikerhondje Hondencentrum.
In 1942 zocht barones v. Hardenbroek uit Ammerstool exemplaren om het Kooikerhondje, dat prins Willem van Oranje had gered en door de 17de eeuwse schilders werd afgebeeld, nieuw leven in te blazen. De barones had succes en schiep binnen een jaar het moderne Kooikerhondje.
Kooikerhondje kennels in Nederland Doggo.nl.
Fokker van de Nova Scotia Duck Tolling Retriever en het Nederlandse kooikerhondje. Hondenfokker Meer info. Van de Jackbulls Hoeve. Keizersveldweg 17 8106 AG Marienheem. Wij hebben 4 prachtige kooikers, Teefje en een Reu waar we mee fokken ze zijn getest op de meest voor komende kooiker ziektes.
NEDERLANDSE KOOIKERHONDJE.
How to organize Youth activities for cynological venues. Members, partners sections. FCI breeds nomenclature. NEDERLANDSE KOOIKERHONDJE 314. Group: n8 Retrievers Flushing Dogs Water Dogs. Date of publication of the standard. Date of acceptance on a definitive basis by the FCI.

Contacteer ons

herdershond
kooikerhondje
duitse pinscher
franse bulldog
kleine hondenrassen
koningspoedel
maltezer leeuwtje
vlinderhond
bordeaux dog
havanezer
nova scotia duck tolling retriever