Resultaten voor kooikerhondje

kooikerhondje

Kooikerhondje Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
BIj mij in de buurt heeft het kooikerhondje een negatieve naam, wel Vera laat ze allemaal verbazen. geplaatst op 9 oktober 2014 1911.: hallo, Ik wil even wat kwijt over ons kooikerhondje Eddie" Ik lees dat de gemiddelde leeftijd van een kooikerhondje 12-13 jaar is.
Rasinformatie Kooikerhondje MaxLuna.
Het Kooikerhondje was van oorsprong bedoelt voor het lokken en vangen van eenden. Als gezinshond is het Kooikerhondje lief, intelligent en zeer aanhankelijk. Een allemansvriend is het Kooikerhondje zeker niet, maar als hij je eenmaal in het hart heeft gesloten, dan is het Kooikerhondje ook een vriend voor het leven.
Kooikerhondje SZHSZH.
Omdat eenden erg nieuwsgierig zijn heeft de kooiker eendenjager, die dus niet zichtbaar mag zijn, een hond nodig die de aandacht van de eenden trekt met zijn verticaal gedragen witte staart en die de eenden lokt naar de geleidelijk nauwer wordende eenden-val, totdat de kooiker verschijnt en de eenden verder in de netten kan drijven. Vereniging Het Nederlandse Kooikerhondje.
Het Kooikerhondje Zwarte Bellen Hoeve.
Het kooikerhondje is permanent verharend, maar een teefje verhaart nog wat meer dan een reu. Een reu is veelal wat standvastiger qua karakter, maar heeft soms wat meer dan teefjes de neiging om de baas in huis te willen worden.
Kooikerhondje Hondentrainingen.
Kortom, het Kooikerhondje is geen gemakkelijk ras. Mensen die niet eerder een kooikerhondje hebben gehad zullen eerst moeten wennen aan hun complexe karakter. Als je ermee om kunt gaan en de juiste gebruiksaanwijzing hebt gevonden, dan is een Kooikerhondje een heerlijke hond.
Kooikerhondje.
Kooikerhondje is geschikt voor. Gg, UV-proef, behendigheid, VZH, fietsen, joggen, steppen, speuren, jachthondensport. Het Kooikerhondje heeft een bovengemiddelde behoefte aan beweging en activiteiten. Let op: het Kooikerhondje is geen allemansvriend en van nature geen knuffeldier. Welk hondenras past bij jou?
Het Kooikerhondje.
Voor U een kooikerhondje aanschaft. Voor U besluit om over te gaan tot de aanschaf van een kooikerhondje moet u zich verdiepen in het karakter en de eigenschappen van het hondje. Vraag uzelf af wat u verwacht van een hond, komen de eigenschappen van het kooikerhondje daarmee.
Kooikerhondje informatie over de Kooikerhondje Royal Canin.
Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Kooikerhondje. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Kooikerhondje fokker of kennel.

Contacteer ons

herdershond
kooikerhondje
duitse pinscher
franse bulldog
kleine hondenrassen
koningspoedel
maltezer leeuwtje
vlinderhond
bordeaux dog
havanezer
nova scotia duck tolling retriever