Zoeken naar koningspoedel

koningspoedel

Wanneer geen Koningspoedel?
Voor mensen die eenheidskoek zoeken is de meerkleuren Koningspoedel al helemaal niet geschikt. Met een meerkleurenpoedel krijg je veel aandacht aangezien ze een zeer aparte verschijning zijn. Tot slot: Het hebben van een Koningspoedel is zwaar verslavend! Eenmaal 1 Koningspoedel in huis, dan is de kans groot dat er meer volgen.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Grote poedel/ Koningspoedel.
Ik vind alleen het trimmen misschien een probleem al heb ik dat ook op stage gedaan en beviel me ook wel goed. Dus wie weet, over een paar jaar als eerste hond een Koningspoedel? Je weet maar nooit of ik de Herdergroep laat schieten. Titel: Re: Grote poedel/ Koningspoedel.
Poedel Rassen Honden Hondenrassen.
Al in de 16e eeuw werd melding gemaakt van de Pfudel, de eerste afbeeldingen stammen uit de 17e eeuw. Er zijn verschillende landen die de poedel als hun eigendom hebben geclaimd Duitsland, Rusland, Frankrijk maar in 1936 is besloten dat de poedel een Frans ras is.
Koningspoedel Dieren foto van KatrienD Zoom.nl.
Canon EOS 60D 200 f/2.0 1/800 50 mm. Favoriet Vind ik leuk. Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. WillemHuwae op 8 oktober 2017 om 1122.: Zeer mooi deze zeer intelligent, harige Koningspoedel, kleur, DoF, compositie en fraaie standpunt.
Franse poedel Wikipedia.
De koningspoedel; deze heeft een schofthoogte van 45 tot 60 cm. De officiƫle naam van de koningspoedel is grote poedel. De naam koningspoedel verwijst naar een grote witte poedel in koordenmodel. De koorden zouden dan als een koningsmantel of een nertsmantel over de grond slepen, vandaar de naam koningspoedel.
Koningspoedel Animals4people.
Herders en labradors worden vaak gebruikt als blindengeleidehond of hulphond maar de koningspoedel is ook uitstekend in staat om dit werkt te doen, ook gezien het feit dat mensen met poedels in de buurt vaak geen last van allergieƫn hebben welke bij andere rassen wel voorkomen.
koningspoedel HondenForum.
Ik heb geen poedel, maar vanmiddag bij de dogggydate waar ik aan mee deed liep ook een konings poedel en een dwerg poedeltje waren van dezelfde eigenaar, vond het hele leuke honden zou ze alleen niet zelf willen hebben, mijn aussie heeft heerlijk met de koningspoedel gespeeld.
Tips bij het opvoeden van de Poedel Startpunthonden.
We hebben op dit moment een toy en een middenslag en een koningspoedel en hij heeft nergens last van. Wij hebben de laatste keer ook gekeken voor een labradooddle maar er zit toch nog veel foute fok tussen waardoor je toch een allergische reactie krijgt.En dat risico wilden wij niet lopen.

Contacteer ons

herdershond
kooikerhondje
duitse pinscher
franse bulldog
kleine hondenrassen
koningspoedel
maltezer leeuwtje
vlinderhond
bordeaux dog
havanezer
nova scotia duck tolling retriever