Meer resultaten voor koningspoedel

koningspoedel

Puppy's' van Koningspoedel Roos.
Puppy's' van Koningspoedel Roos. Onze Koningspoedel Roos is zwanger en krijgt mogelijk 7 pups! De pups worden verwacht omstreeks 26 mei. Gemiddeld duurt de dracht van de teef 62 dagen, maar dat kan ook een paar dagen meer of minder zijn.
Dizzybells.
Vele lieve vriendinnen hebben ook aan de basis gestaan en mij met raad en daad bijgestaan, waar ik ze dankbaar voor ben. De Grote of Koningspoedel is een geweldige hond met een fantastisch karakter, zij zijn intelligent, trouw en alles wat je met een poedel doet is plezier voor 2.
Koningspoedel Barfplaats.nl.
Berichten: 3197 Lid geworden op: Ma 13 Feb 2012, 1437: Locatie: Italie. Bericht door Annemarie Rijnveld Zo 11 Aug 2013, 1228.: heeft ook een Koningspoedel: superlief en superintelligent. Berichten: 2302 Lid geworden op: Za 04 Jul 2009, 1226: Locatie: Den Haag.
Koningspoedel, harlekijnpoedel contactParti-poedels.
Op vakantie met de hond. parti-poedels, maak nu kennis met onze 5 honden. Standard poodles Parti poodle puppies. Tibetaanse Terriƫr kruising met Koningspoedel, pups van April! Wat zijn de raskenmerken van de koningspoedel? koningspoedel contact: wil je in contact komen met ons?
Gallery: Koningspoedel.
3 images in this album. Een poedel is het mooist als hij in model geknipt kan worden. Veel werk, maar het resultaat is er naar. Voorwaarde is wel dat de vacht nog uit te borstelen is. Viewed: 157 times. Viewed: 134 times.
Puppyplaats.nl Poedel pups aangeboden.
Ik ben een Lieve kleine zwarte koningspoedel pup zoek ik ben op zoek naar een baasje die graag. Ik ben een Lieve kleine zwarte koningspoedel pup zoek ik ben op zoek naar een baasje die graag met mij speelt en mij graag knuffelt.
Koningspoedel NRC.
Het gebeurde nogal eens dat ik daar uit mijn concentratie werd gehaald door nabestaanden die zojuist een dierbare hadden begraven. Ik had ongewild al van alles meegemaakt: van familieruzies en schaamteloos geroddel over de dode tot vriendengroepen die elkaar vonden in het verdriet en niets anders wisten te bedenken dan het op een zuipen te zetten.
Coming Soon Nederlandse Poedelclub.
We organiseren weer een Poedelwandeling. Eenvoudig en snel online inschrijven voor deze Poedelwandeling in het Nationaal Park De Meinweg op zondag 16 juli. Zorg dat je erbij bent en klik voor meer informatie en het inschrijfformulier snel op onderstaande knop!

Contacteer ons

herdershond
kooikerhondje
duitse pinscher
franse bulldog
kleine hondenrassen
koningspoedel
maltezer leeuwtje
vlinderhond
bordeaux dog
havanezer
nova scotia duck tolling retriever